ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#86 Ufuk Ceylan

Gönderen Konu: #86 Ufuk Ceylan  (Okunma sayısı 5586 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yunus Emre Çayırlı

Ynt: Ufuk Ceylan Galatasaray'da
« Yanıtla #50 : 01.09.09, 12:29 »
Öncelikle bunca yıl Galatasaray'a emek veren, iyi-kötü kalemizi koruyan Aykut Erçetin'e teşekkür etmek istiyorum.

Ufuk Ceylan Galatasaray'ımıza hayırlı olsun.  Leo Franco'nun vasat performansını görünce Ufuk'un ilk onbir şansı daha bir gerçekçi geldi. Manisa'da çok iyi bir performans sergiliyordu. Suyun karşı tarafının kalecisine benzetiyorum stil ve fiziki açıdan Ufuk'u.  Umarım yakın zamanda Galatasaray'ın ve Milli Takımın kalesini devralır.

« Yanıtla #51 : 01.09.09, 12:42 »
  Leo Franco'nun vasat performansını görünce

Ne zaman gördünüz bunu merak ettim, dün mesela Tita'nın önünden çok güzel bir top aldı...Onun dışında önceki maçlarda da çok fazla top gelmedi gelen toplarda da bence başarılıydı...

Çevrimdışı Ferdi Dinli

« Yanıtla #52 : 01.09.09, 12:48 »
Acikcasi bende Leo'dan memnun degilim. Cok rahat hareket ediyor, onunden top geciyor ama bi hamle yapim demiyor. "Nasil olsa beni zorlayacak biri yok, her mac banko ilk 11 oynuyorum" dusuncesi mevcut kendisinde. En azindan bana oyle geliyor. Birde yan toplara ciktigini hic gormedim ben? Halbuki biz yan toplardan sikayetci degilmiyiz? Aykut'a kiziyorduk ama 2. bir Aykut geldi (suanki gozlemledigim performansi bu sekilde, yani bir kac mac sonra daha iyi oynar mi onu zamanla gorecegiz). Yani Yunus renktasimiza katiliyorum, Leo'nun suanki performansi vasat.

Bu yuzden Ufuk Ceylan'i cok istiyorum ve dilerim sayin Rijkaard Leo'yu kesip Ufuk Ceylan'i kaleye koyar ama hic umudum yok acikcasi.

Bu arada, Ufuk tekrar hayirli olsun ve Aykut'a verdigi emeklerden dolayi tesekkur ederim. Umarim Manisaspor'da basarili olur.
« Son Düzenleme: 01.09.09, 12:50 Gönderen: Ferdi Dinli »

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #53 : 01.09.09, 12:55 »
Sezon sonunu bekleyin bari yahu.Hemen ufuk u koydunuz Leo yu kestiniz.

Ufuk hemen kaleye konursa her maç 2-3 tane yer.Adam aylardır oynamıyor.Üstelik yeni bir takıma gelmiş.

Ve el insaf bir kaleciyi 5-6 maçta hemen yediniz ayıptır yaw.Sanki 10 tane hatalı gol yedi adam.

3 ü kupada 4ü ligde 7 gol yedi bunların kaçında bariz hatası var allah aşkına.Yada o topları Ufuk olsa rahat çıkarabilirdi diyen varmı.

Tamam ufuk iyi kaleci olabilir ama mantıklı olalım biraz.

Üstelik ben Leo Franco nun transferine bile ilk andan itibaren karşı olan birisi olmama rağmen bunları söylüyorum.Çünkü mantığım bunu kabulleniyor.En azından Ufuk resmi imzayı atıp bir antrenmana çıksın bari.
« Son Düzenleme: 01.09.09, 12:56 Gönderen: Cengiz Aktaş »

Çevrimdışı Ugur Genc

« Yanıtla #54 : 01.09.09, 13:02 »
Franco yerinde baska bir kaleci olsaydi bu maci 3 puanla kapatamazdik.Kurtardigi kritik pozisyon bizim gollerden onceydi.En azindan Santis olsaydi bu mac elden kacardi.

Ayrica Ufuk Leoyu kesebilir.Bakiniz: Valdezin,Rustuyu kesmesi gibi.Rustu cok buyuk hatalar yapmisti ama Leoda kotu maclar cikarirsa Rijkaard formayi Ufuka verir

Çevrimdışı Ferdi Dinli

« Yanıtla #55 : 01.09.09, 13:20 »
Elbette hemen Leo'yu kesmek dogru olmaz ama ben suanki performansini begenmedim ve boyle devam ederse Ufuk Ceylan'i kalede gormeyi tercih ederim.

Ve tabiki hemen Ufuk Ceylan kaleye koyulamaz, adam'in idman eksigi falan var. Ama zamanla Leo Franco'nun performansi duzelmez ise ki dilerim duzelir, sonucta kazanan biz oluruz, ozaman Ufuk kaleye gecsin.

Hayirlisi neyse o olsun.

Bu arada yeni bir haber cikti:

Kaleci Ufuk hakkında çıkan transfer haberleri nedeniyle Galatasaray yönetimine sitemde bulunan Başkan Kenan Yaralı, "Bu konudaki gelişmeleri ne yazık ki medyadan izliyoruz. Kapımızı çalıp konuşan yok. Bugüne dek hiçbir Galatasaraylı yönetici bizi aramadı. Galatasaray ayıp ediyor. Böyle transfer anlayışı olmaz" şeklinde konuştu.

MEHMED HAKKI ÖZBAYIR - MANİSA / DHA

Saygilar

« Yanıtla #56 : 01.09.09, 14:40 »
Bu transfer haberine çok sevindim. Belki Ufuk hemen gelip kaleyi teslim almayacak. Ancak ilerleyen yıllarda kalemizi devralıp uzun zaman bırakmaması kuvvetle muhtemel.  Ayrıca Ufuk'un transfer döneminin başından beri gösterdiği dik duruşun karşılığını alaması da ayrı bir güzellik. Asıl bu yüzden sevindim zaten.

Hayırlı olsun...

Çevrimdışı Gürhan Yılmaz

« Yanıtla #57 : 01.09.09, 16:51 »
Galatasaray transferin son saatinde Manisaspor kulübüyle anlaşarak Kaleci Ufuk Ceylan'ı transfer etti.

Genç file bekçisi ile de her konuda anlaşıldı. Ufuk kendisini Sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye az sonra imza atacak. Genç futbolcu Manisaspor'un sözleşme uzatma teklifini kabul etmemiş Galatasaray'a gitmek istediğini söylemişti. Bu nedenle takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyordu.

Gelişmeler Radyospor'da

Özgür Sancar - Özel Haber

Çevrimdışı Oğuz Yüksel

« Yanıtla #58 : 01.09.09, 17:34 »
Oh be milli takım Serkan Kırıntılı dan kurtuldu , Milli takımın gelecekteki 2 kalecisi de rahatladı..Aykut artık Milli takıma yükselecektir,tabi 3-4.yedek de Ufuk olacak

Aykut, Ufuk'tan daha iyi mi demek istedin??

Ben şüpheliyim Aykut'un milli takıma alınacağından.

Volkan çok fazla yaşlanmadıkça milli kaleyi bırakmaz. Bu yüzden gelecek 5 yıl kale şöyle olur:
Volkan Demirel, Sinan Bolat, Ufuk Ceylan.

Ne zaman ki Volkan bırakır artık, milli takımda da şöyle bir diziliş görürüz:
Sinan Bolat, Ufuk Ceylan, Volkan Babacan.

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #59 : 01.09.09, 17:35 »
Ufuk DHA'ya da düştü şimdi.. Resmiyetin son noktası site açıklaması için bir kombo bekleniyor büyük ihtimal.. Ufuk hayırlı olsun yeniden..

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #60 : 01.09.09, 17:35 »
Oh be milli takım Serkan Kırıntılı dan kurtuldu , Milli takımın gelecekteki 2 kalecisi de rahatladı..Aykut artık Milli takıma yükselecektir,tabi 3-4.yedek de Ufuk olacak

Aykut, Ufuk'tan daha iyi mi demek istedin??

Ben şüpheliyim Aykut'un milli takıma alınacağından.

Volkan çok fazla yaşlanmadıkça milli kaleyi bırakmaz. Bu yüzden gelecek 5 yıl kale şöyle olur:
Volkan Demirel, Sinan Bolat, Ufuk Ceylan.

Ne zaman ki Volkan bırakır artık, milli takımda da şöyle bir diziliş görürüz:
Sinan Bolat, Ufuk Ceylan, Volkan Babacan.

10 yıl sonra diyorsun yani.

Çevrimdışı Aykut Catal

« Yanıtla #61 : 01.09.09, 17:48 »
Ufuk da ASLAN oldu!
FLAŞ!  Galatasaray ile prensipte anlaştığı ve sözleşmesini uzatmadığı için Manisaspor Yönetimi'nin kadro dışı bıraktığı Ufuk için anlaşma sağlandı.

Bu transfer karşılığında Manisaspor'a 750 Bin Euro para + Yaser verildi. Galatasaray ile prensipte anlaştığı ve sözleşmesini uzatmadığı için Manisaspor Yönetimi'nin kadro dışı bıraktığı Ufuk için anlaşma sağlandı.

Bu transfer karşılığında Manisaspor'a 750 Bin Euro para + Yaser verildi.

Kaynak: DHA

Çevrimdışı Evren Özsoy

« Yanıtla #62 : 01.09.09, 17:49 »
Bu arada heryerde Yaser verilecek yazıyor Ufuğa karşılık. Ne alaka Yaser? 4 kaleciyi ne yapacağız biz bu durumda?

Çevrimdışı Aykut Solmaz

« Yanıtla #63 : 01.09.09, 17:51 »
çok para vermişiz . yaser kiralıkmı acaba ?

Çevrimiçi Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #64 : 01.09.09, 17:51 »
Acikcasi bence Ufuk Sinandan daha iyi olur. Sinan tek macla kendini ispatladi denilebilir Belcikada. Tamam iyi kaleci ama son macta penaltiyi kurtarip Liege sampiyon olmasaydi kim biliyor olacakti Sinani. Hakan Arikanda zamaninda bize karsi kurtardigi penaltilarla kahraman olup Liverpooldan boyunun ölcüsünü almamismiydi?

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

« Yanıtla #65 : 01.09.09, 18:16 »
Kaleci Ufuk hakkında çıkan transfer haberleri nedeniyle Galatasaray yönetimine sitemde bulunan Başkan Kenan Yaralı, "Bu konudaki gelişmeleri ne yazık ki medyadan izliyoruz. Kapımızı çalıp konuşan yok. Bugüne dek hiçbir Galatasaraylı yönetici bizi aramadı. Galatasaray ayıp ediyor. Böyle transfer anlayışı olmaz" şeklinde konuştu.

MEHMED HAKKI ÖZBAYIR - MANİSA / DHA

Saygilar

O değil de bu n'olacak şimdi? Bu açıklamalar Yazıcı'nın ki ile paralellikler gösteriyor.  ;)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #66 : 01.09.09, 18:43 »
Alıntı
Ufuk da ASLAN oldu!

FLAŞ!  Manisaspor, transferin son gününde kaleci Ufuk Ceylan'ı Galatasaray'a sattı. Yönetimin sözleşmesini uzatma teklifini kabul etmediği için kadro dışı bırakılan ve sezon başından bu yana takımdan ayrı çalışan 22 yaşındaki file bekçisi, dün iki kulüp arasında yapılan görüşmeler sonunda sarı-kırmızı kulübe transfer oldu.

Galatasaraylı yöneticilerin, ismi uzun süredir gündemde olan Ufuk için bugün Manisaspor'a kaleci Aykut ya da Orkun'dan birini, ayrıca Yaser, Mehmet Güven ve bir miktar para önerdiği öğrenildi. Manisalı yöneticiler teklifi Ankara'da bulunan Teknik Direktör Mesut Bakkal'a iletirken, Bakkal'ın önerilen isimleri onayladığı, kaleci tercihini de Orkun'dan yana kullandığı bildirildi.

Kaleci Ufuk'un imza yetkisini elinde bulunduran Menajer Ahmet Bulut'un ön sözleşmeyi imzaladığı, genç kalecinin de ilk uçakla İstanbul'a gideceği belirtildi.

01.09.2009
Kaynak : DHA
« Son Düzenleme: 01.09.09, 18:43 Gönderen: Tolgahan Ozer »

Çevrimdışı İsmail Sağlık

« Yanıtla #67 : 01.09.09, 20:36 »
Ligtv'de geçen altyazı da Yaser+Mehmet Güven+Aykut'un Manisa'ya verildiği belirtildi  :-\

Çevrimdışı Cihan Bornovali

« Yanıtla #68 : 01.09.09, 21:24 »
resmi site acikladi.

www.galatasaray.org

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #69 : 01.09.09, 21:25 »
Alıntı
Ufuk Ceylan Galatasaray'da

Kulübümüz, Manisaspor formasını giymekte olan milli kaleci Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Yeni oyuncumuz Ufuk Ceylan'a hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı formala üstün başarılar diliyoruz.

Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orhun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.

Yaser Yıldız, Mehmet Güven, Orhun Usak ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4670.php

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #70 : 01.09.09, 21:26 »
Bugün şartlar değişmiş yalnız.

Çevrimiçi Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #71 : 01.09.09, 21:28 »
Atıp tutan arkadaşların yüzlerinde kızarmalar başlamıştır.
Sercan'da açıklanırsa hepsi pancar gibi olur heralde.

Çevrimiçi Sabri Zaferler

« Yanıtla #72 : 01.09.09, 21:29 »
Hayırlı olsun resmi sitemiz de haberi girdi kaldı 1

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #73 : 01.09.09, 21:30 »
Aykut gene gitmemiş !
Orkun oynaak istiyor, Aykut 3. kaleci kalırım ben diyor.
İkisi, Galatasaray kalesini korurken, neden Orkun'u tercih ettiğim biraz daha netleşti sanırım.
Kendine güvenmeyen adam..

Çevrimdışı Numan Yılmaz

« Yanıtla #74 : 01.09.09, 21:31 »
Hayirli olsun.
Caner tamam, Ufuk tamam. Sercan kaldi.
Onuda alir transfer sezonunu kapatirsak bizden iyisi yok.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#86 Ufuk Ceylan