Rijkaard ı kenara koyun...zaten koydunuz da!
Siz Capello veya Guardiola Bursaspor un başına gelse o takımı şimdikinden daha iyi hale getirebilir der misiniz?Belki de Ferguson ya da Wenger...şimdiden şampiyon yapmış mıydı Bursaspor u?
Fatih Terim in ilk senesini net olarak hatırlıyorum.Euro 96 nın gol kralıydı galiba...İsviçre li Adrian Knup vardı.Uğur un jübile yaptığı sezon...Çok kaza yaptık o senede.Üstelik sezonun en iyi futbolunu oynadığımız naçlardan birisi de 4-0 yenildiğimiz Fenerbahçe maçıdır.
Bundan 13-14 sene öncesinin Türk Futbolu ile şimdiki sizce aynı mı?O zaman ki Anadolu deplasmanları ile şimdiki deplasmanlar aynı mı?O dönemde hangi Anadolu kulübü bu haftaya kadar zirvede gelebiliyordu?
Antalyaspor rövanş maçında bana göre iyi değildik...bunu da beni de boşverin.
Ama bu forumun neredeyse tamamına yakını iyi oynadık dedi.Siz de dediniz.Neden şimdi Türkiye Kupasından elenmenin suçlusu Rijkaard oluyor?
Fatih Terim e gösterilen sabır neden bu adama gösterilmiyor.Halen zirvedeyiz ve Bursaspor un şampiyon olmasını daha çok isterim diyebiliyorsanız inanın çok üzülürüm.
Bu iş özeleştiri olmaktan çıktı.
Ben de yazıyorum Rijkaard ın hatalarını ama lig bitene kadar şu takıma destek olmak çok mu zor?Galatasaraylılık destek ve cefa gerektirir.Sanırım günümüzde bu özdeyişler şampiyonlukla paralel gider olmuş.
Rijkaard ı göndermek için yırtınmanıza gerek yok.O seneye de bizde

Sezon başında orta saha transferi yapmayan yönetime yırtının bence.