ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#2 Lucas Edward Neill

Gönderen Konu: #2 Lucas Edward Neill  (Okunma sayısı 4388 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Turan Solak

• Blog
#2 Lucas Edward Neill
« : 14.01.10, 01:07 »

Lucas Edward Neill Galatasaray'da

Kulübümüz, İngiltere Premier League takımlarından Everton takımı oyuncusu, Avustralyalı Milli oyuncu Lucas Edward Neill ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Lucas Edward Neill'e hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Lucas Edward Neill Hakkında
Lucas Edward Neill, 9 Mart 1978’de Sydney, Avustralya’da doğdu.  Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United’dan bir başka Premier Lig ekibi Everton’a transfer olan Lucas Neil, aynı zamanda Avustralya Milli Takımı’nın da formasını giyiyor.

Avustralya’da Wakehurst Tigers ve Manly United takımlarının altyapılarında futbol oynayan Neill, Avustralya Spor Enstitüsü’nde (Australian Institute of Sport) futbol bursu ile okudu. Lucas Neill, 1995  yılında İngiltere 2. lig takımlarından Millwall’a transfer oldu. 2001 yılına kadar Millwall’da forma giyen Neill, 2001 yılında Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers’a transfer oldu.

Blackburn Rovers’ta 5 sezon forma giyen Avustralyalı oyuncunun, 2006 yılına gelindiğinde adı birçok takımla anıldı. Neill için Liverpool ve West Ham United kulüplerinin adı öne çıktı. 2006 yılında Liverpool’a transferi kulüplerin anlaşamaması nedeniyle gerçekleşmeyince Neill, Şubat 2007’de Blackburn’den West Ham United’a transfer oldu. 

İki sezon West Ham United’ta forma giyen ve takımın kaptanlığını yapan Neill, West Ham United’ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyerek, 2009-2010 sezonu başında Everton’a transfer oldu.

Avustralya Milli Takımı forması ile 2006 Dünya Kupası’nda da mücadele eden tecrübeli oyuncu 53 kez Avustralya A Milli Takımı’nın formasını giydi. 1.85 boyundaki oyuncu oynadığı takımlarda defansın ortasında görev yaptı.

Galatasaray.org
« Son Düzenleme: 15.08.10, 11:42 Gönderen: Tolgahan Ozer »

Çevrimiçi Turan Solak

• Blog
Ynt: Lucas Neill Galatasaray'da
« Yanıtla #1 : 14.01.10, 01:12 »
Bugün yazmıştım ben beğeniyorum. Sağ stoper oynuyor. Esasen sağ bek gözükmesine karşılık stoperde de başarılı. Servet ile iyi bir ikili olurlar kanımca. Pas yüzdesi bence gayet iyi, hırslı, azimli, zaman zaman sert oynayan bir oyuncu. Takımı ve savunmayı ateşleyecektir.

Az önce dediğim gibi savunma şampiyon yapar, hücum maç kazandırır. Beğenilmese de çoğu kişi tarafından iyi transfer olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #2 : 14.01.10, 01:14 »
Ortalama transfer, hayırlı olsun diyip izlemekten başka şans yok, Kewell'in takımda kalmasını sağlayan bir transfer, 10 üzerinden 5 bi transfer :)

Çevrimdışı Fırat Turan

« Yanıtla #3 : 14.01.10, 01:15 »
Defansımızın ve stoperlerimizin üzerinde bir transfer.  :)

Hayırlı olsun.

Çevrimdışı Recep Akbulut

« Yanıtla #4 : 14.01.10, 01:16 »
Hayırlı olsun.. :)
İyi transfer yaptık yinede. Her ne kadar beklentilerimizin biraz altında çıksa da , iyi transfer.
Haldun Üstünel bizi çok kötü alıştırdı. :D

Çevrimdışı Murat Aslan

« Yanıtla #5 : 14.01.10, 01:19 »
Hayirli olsun allah sakatliktan korusun.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #6 : 14.01.10, 01:19 »
Bende espiri olsun diye bu saate kadar Neill bekletilmez desemde begendigim bir eleman...Belki aman aman bir ekstrasi yoktur bir Marquez gibi..ama eli ayagi düzgün..teknigi pas verebilecek kadar iyi ve pek hata yapmayan bir adam..ama bu daha ilkti..Hayirlisiyla Tobi gönderilsin hele..

« Yanıtla #7 : 14.01.10, 01:19 »
Eskaza Ruud da gelirse, yabancıların yaş ortalaması 32 falan olacak heralde :) Enteresan bi durum oluşturacağa benzer ara transfer

Çevrimdışı Umut Karagül

« Yanıtla #8 : 14.01.10, 01:20 »
4 numarının yeni sahibi :)  Kabul etmek gerek ki Ara transferde oyuncu almak zor .. Bu açıdan bence Neill iyi transfer.. En azından Costa'dan daha iyi bana göre.. Ve elimizdeki stoperlerdende.. En önemlisi Kewell'ın kalması kesin gibi bana göre Bu transferden sonra..  Tekrar Hayırlı olsun Galatasarayımıza..

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #9 : 14.01.10, 01:24 »
Hayırlı olsun yeni transferimiz.Katkısı mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.Defans kurgusunu tam halledemedikse de,en azından ört bas etmiş olduk.:) Şimdi Neill'da geldikten sonra,olası forvet ransferi doğrultusunda kim gelecekden çok kim gidecek tartışması yapılmaya başlanacak.Yerli mi yabancı mı olacak?Eğer yabancı ise Linderoth mu yoksa Nonda mı gidecek?Şahsi fikrim Linderoth'dan yana ama onu da nasıl göndericez muamma.Eğer yarın birgün sayın Üstünel imza töreninde tek transfer yapacaktık o da Neill.Kapattık transferi derseişte o zaman hayal kırıklığı yaşamış olacağım.Umarım böyle olmaz...

Çevrimdışı Dogukan Suduran

« Yanıtla #10 : 14.01.10, 01:25 »
 Hayirli olsun GALATASARAYIMIZA.

« Yanıtla #11 : 14.01.10, 01:26 »
Forvet almak Allah emri, yerlisi yabancısı artık duruma göre :)

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #12 : 14.01.10, 01:28 »

Çevrimdışı Mehmet Emre Erdogan

« Yanıtla #13 : 14.01.10, 01:34 »
Bu Kewell'in Galatasarayımızda kalacağına işaret olabilir mi acaba? :D

Çevrimiçi Savaş Sevinçli

« Yanıtla #14 : 14.01.10, 01:37 »
uefa dada oynuyor galiba.

Çevrimdışı Koray Kamalı

« Yanıtla #15 : 14.01.10, 01:38 »
avrupa liginde oynayabilecek olması diğer adaylardan sıyrılmasını sağlıyordu.bence gene en mantıklı transferi yaptık her ne kadar ismi elano veya keita kadar heyecan uyandırmasa da cam gökhan'ı kulübeye oturtacak bir adam aldık diye düşünüyorum..uğurun düzelmeye başladığı sabrininse son birkaç yılda en formda olduğu dönemde sağ bek olarak kullanmayız diye düşünüyorum..hayırlı olsun..bir forvet takviyesiyle her şey daha güzel olacak...

Çevrimdışı Hüseyin Anıl Ok

« Yanıtla #16 : 14.01.10, 01:42 »
Diğer başlığa da yazdım buraya da yazayım.

Beklentilerini gereksiz kaynaklara inanıp yükseltenler hayal kırıklığı yaşamış olabilir. Ben şahsen sevindim. Burada da tartışmıştık akşam saatlerinde. Gökhan, Emre Aşık ve Emre Güngör'e 4. almadık en azından. Taş gibi sağlam oynayacak bir adam aldık. Maliyeti de gayet uygun, Kewell'ın arkadaşı olması da ayrı avantaj.

Kewell, Neill, Elano ve Baros. 4 tane EPL menşeli oyuncumuz oldu.

Hayırlı olsun...

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #17 : 14.01.10, 01:45 »
Kariyeri itibariyle her haliyle şuanki savunma sorunlarımıza ilaç olabilecek bir oyuncu.Tek sıkıntım bonservis olayı, Bjk nin Kaşıyla dalga geçerken başımıza gelene bak gözümüz oyacaklar :D Şaka bir yana şampiyonluk falan bankoda sanırım Avrupa ligine 10 yıl aradan sonra tekrar kavuşucaz gibi.Oldukça yerinde transferler devre arası yapılabileceğimiz en iyi transferleri yapmaya çalışıyoruz.Geçen sene bu dönemler stoper sıkıntısı çekerken bide üstüne stoperimizi satmıştık, şimdi ise takviye yapıyoruz akıllanmışız bu iyi birşey.Neill'in gelmesindeki en büyük fayda defansı toparlamakla birlikte Kewell'ında kalmasını sağlamak olur umarım.Şimdi sıra santrafor da sonrası malum yine bir Avrupa çıkarması ve Avrupa'nın fethi...

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #18 : 14.01.10, 01:45 »
Bir milli macta topla bir kusa isabet etmis kus ölmüs..burdaki kuslarada ayni tarifeyi uygulamasi dilegiyle wellcome diyorum :D

Çevrimdışı Tunca Bozkurt

« Yanıtla #19 : 14.01.10, 01:49 »
1.5 senenin izahı nedir ya? +1 falan yok mu?

« Yanıtla #20 : 14.01.10, 01:49 »
Ölen kuş hareket eder mi ulen :)

Olayın videosu ;

http://www.youtube.com/watch?v=DxcIIdBw5Eo

E tabi BH olayı farklı bi yakıştırma :))

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #21 : 14.01.10, 01:52 »
Ya ben daha neyin nöbetini tutuyorum geldi adam iste..2 saattir zor ayakta duruyorum zaten :D

Çevrimdışı Ali Kayhan

« Yanıtla #22 : 14.01.10, 01:53 »
Sezon öncesi bedavaydı deniliyor. Fakat bu forumda da belirtildiği üzere sezon öncesi bu oyuncuyla ilgilenmedi Galatasaray. Ve sezon öncesi alsaydık yarım sezonluk ödeyeceğimiz para şu an ödediğimiz bonservisten daha fazla olacaktı. Neill de eminim şimdi kabul ettiğinden daha çok paraya oynayacaktı.

Ha belki ligde daha başarılı olabilirdik sezon başında gelse, ama maliyet açısından bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 14.01.10, 01:54 Gönderen: Ali Kayhan »

Çevrimdışı Volkan Çilenger

« Yanıtla #23 : 14.01.10, 02:00 »
 Bu hamle sezon başı yapılması gerekiyordu. Gökhan a güvenip yola çıktık. Yolda kaldık. Gökhan transferini sanırım forumun yarısı doğru bulmamıştı.   Şimdide ona yakın bir oran çıkar. 1,5 yıl sonunda Gökhan gider Neill kalır.

Neill=Gökhan ın alacağı 1,8 trilyon+750 bin  paund+ Neill ın yıllık ücreti. Epey maliyetli olmuş

Çevrimdışı Recep Akbulut

« Yanıtla #24 : 14.01.10, 02:06 »
Ölen kuş hareket eder mi ulen :)

Olayın videosu ;

http://www.youtube.com/watch?v=DxcIIdBw5Eo

E tabi BH olayı farklı bi yakıştırma :))

Peki bu video üzerinden Neill'e Kuş Avcısı diyebilirmiyiz. :D

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#2 Lucas Edward Neill