ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#7 Aydın Yılmaz

Gönderen Konu: #7 Aydın Yılmaz  (Okunma sayısı 1640 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oktay Samioğlu

Ynt: #7 Aydın Yılmaz
« Yanıtla #75 : 26.06.10, 15:18 »
@Burak

Şimdi Serdar Eylik  Nonda kadar ağırlık basıyor diyorsun güzel diyorsunda, Serdar 20 yaşında  atıyorum Krkiç 19 yaşında. İkisinin bacaklarına bir bakalım. Çelimsiz gözüken Krkiç o kadar iyi kas yapısına sahip ki neredeyse Serdar ve Eme Çolak ayaklarını yanyana getirsen o kadar olur. Daha önce de dedim, futbolcu kişi illa birinden antreman yemesi gerekmiyor, facebookta, ya da sosyal ortamlarda gönül ilişkilerine ayırdıkları  zamandan 1 saat kendinlerini geliştirmek için ayırsalar keşke. Dışarıya bağımlılığın biter.

Ama kolayı var bize kimse birşey öğretmedi demek var. Böyle bir argüman olduktan sonra ve yaşadığın ülke Türkiye olduktan sonra normal.

Burak Fındık

« Yanıtla #76 : 26.06.10, 15:39 »
@Burak

Şimdi Serdar Eylik  Nonda kadar ağırlık basıyor diyorsun güzel diyorsunda, Serdar 20 yaşında  atıyorum Krkiç 19 yaşında. İkisinin bacaklarına bir bakalım. Çelimsiz gözüken Krkiç o kadar iyi kas yapısına sahip ki neredeyse Serdar ve Eme Çolak ayaklarını yanyana getirsen o kadar olur. Daha önce de dedim, futbolcu kişi illa birinden antreman yemesi gerekmiyor, facebookta, ya da sosyal ortamlarda gönül ilişkilerine ayırdıkları  zamandan 1 saat kendinlerini geliştirmek için ayırsalar keşke. Dışarıya bağımlılığın biter.

Ama kolayı var bize kimse birşey öğretmedi demek var. Böyle bir argüman olduktan sonra ve yaşadığın ülke Türkiye olduktan sonra normal.

Oktay peki birşey sorcam Krkic'in idmandan sonra çalıştığının bir kesinliği varmı? Belki adama öle sistemli düzenli bir çalışma programı uyguluyolar ki adam bu hale geldi. Şimdi Dos Santos bizde 6 ay oynadı Barcelona çıkışlı bir oyuncu hiç gören oldumu idmandan sonra ekstra bir çalışma? Lütfen bu dillere pelesenk olmuş idmandan sonra 1 saat çalışma olayını geçelim. Klüp zaten düzenli bir şekilde ağırlık çalışmaları yaptırıyor. Oyuncunun ekstra kendi kafasına yapıcağı artı bir yüklenme kas sakatlığına yol açabilir. Bu işler okadar basit değil malesef. Antrenmandan sonra kalır frikik çalışır penaltı çalışır dersin tamam. Fakat ağırlık çalışır dersen olmaz. Zaten antrenman sırasında yeterince protein tüketiyor oyuncular ondan sonra yapılıcak ağırlık çalışması yarar değil zarardır.

Çevrimdışı Oktay Samioğlu

« Yanıtla #77 : 26.06.10, 16:10 »
Oktay peki birşey sorcam Krkic'in idmandan sonra çalıştığının bir kesinliği varmı? Belki adama öle sistemli düzenli bir çalışma programı uyguluyolar ki adam bu hale geldi. Şimdi Dos Santos bizde 6 ay oynadı Barcelona çıkışlı bir oyuncu hiç gören oldumu idmandan sonra ekstra bir çalışma? Lütfen bu dillere pelesenk olmuş idmandan sonra 1 saat çalışma olayını geçelim. Klüp zaten düzenli bir şekilde ağırlık çalışmaları yaptırıyor. Oyuncunun ekstra kendi kafasına yapıcağı artı bir yüklenme kas sakatlığına yol açabilir. Bu işler okadar basit değil malesef. Antrenmandan sonra kalır frikik çalışır penaltı çalışır dersin tamam. Fakat ağırlık çalışır dersen olmaz. Zaten antrenman sırasında yeterince protein tüketiyor oyuncular ondan sonra yapılıcak ağırlık çalışması yarar değil zarardır.

Kimse bu işlerin basit olduğunu söylemiyor zaten. Kewell'in genç oyuncular çin söylediği sözler burada paylaşılmadımı? Bojan Krkiç'in daha bu kadar meşhur olmadan önce İspanya U17 takımında ki hocası,; kendini geliştirmeye bu kadar aç oyuncu görmedim, bu kadar ağır antremanlardan sonra ekstra dayanıklılık ve hücum çalışmaları yapması onun geleceği ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor demişti. Daha bunun gibi onlarca örnek verilir. Sorun bu oyuncuların ben oldum demesi. Ondan sonra yönetim ne yaparsa yapsın olmuyor. Onlar o vücutlarıyla rüzgarda uçmasınlar yeter de artar!!!

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #78 : 27.08.10, 16:24 »
Alıntı
dün gece aydın'nın kariyer de bi geldi gitti.konyada attığı golün hatrı hala devam ederkn karpatyden turu getirseydi gsde jübilesi garantydi

Footballave

Çevrimdışı Abdullah Bal

« Yanıtla #79 : 27.08.10, 18:51 »
Aydın biraz daha kendine özen gösterseydi sakatlıkları olmasaydı bana göre açık ara Türkiye'nin en iyi futbolcusu olacaktı .

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #80 : 28.08.10, 03:13 »
Aydın biraz daha kendine özen gösterseydi sakatlıkları olmasaydı bana göre açık ara Türkiye'nin en iyi futbolcusu olacaktı .

Herzaman söylemiştim ben bunu.
Bence Ardadan daha yetenekli Aydın.
C. Ronaldo tarzında oynuyor ama işte dikkat etmiyor mu artık kendine yoksa fiziksel yapısımı böyle bilemiyorum.

Çevrimdışı Özgür Gülbudak

« Yanıtla #81 : 28.08.10, 04:09 »
En son 2006 yılında Konya maçımıydı gol attığı maç ? Orda golü attı 4 seneyi kurtardı bu maçta elenmeseydik bi 4 sene daha kazanıyodu ama olmadı.

Çevrimdışı Ali Erdogan

« Yanıtla #82 : 28.08.10, 05:03 »

Hızından başka artısı olduğunu düşünmüyorum. Umursamaz bir yapıda olduğu için kendini geliştirmek gibi bir derdi de yok görüldüğü üzere. Olsa yıllardır 1 gram ilerleme kaydederdi.

Yine de hızı sayesinde, özellikle öne geçilen maçlarda faydalı olacağını düşündüm hep. Geçen sene Kadıköy' de yaptığı o vuruşdan sonra onu da bıraktım.

Umarım bu gol yeni bir başlangıç olur onun adına.

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #83 : 28.08.10, 12:18 »
En son 2006 yılında Konya maçımıydı gol attığı maç ? Orda golü attı 4 seneyi kurtardı bu maçta elenmeseydik bi 4 sene daha kazanıyodu ama olmadı.
Keşke kazansaydıkda 10 yıl daha kalsaydı.

Çevrimdışı Yunus Bahadir

« Yanıtla #84 : 28.08.10, 12:22 »
Ben bu lafi söylemekten biktim aslinda, ama yine söyleyim. Bu adam'i neden hiç uyarmazlar? ''Oynamak istemiyorsan, kendine yeni bir külüp bul''

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #85 : 28.08.10, 12:29 »
Her gelen teknik direktör Aydın'a şans verdi, ancak Aydın bu şansı bir türlü değerlendiremedi. Ayni yerde sayıp, duruyor.

Çevrimdışı Gökhan Menteş

« Yanıtla #86 : 28.08.10, 14:35 »
Dün Rıdvan '' O da küçük Rıdvan,hep sakatlanıyor'' dedi,çok güldüm :D

Çevrimiçi Serkan Gündüz

« Yanıtla #87 : 28.08.10, 14:36 »
Aydın'ın golü ile turu geçseydik Aydın sakatlıklarıyla bir 3 sene daha ortada görünmezdi :D

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#7 Aydın Yılmaz