ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#4 Ali Turan

Gönderen Konu: #4 Ali Turan  (Okunma sayısı 2612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

#4 Ali Turan
« : 20.04.10, 12:09 »
Başkanımız da yeni sezonda bizimle olacağını açıkladığına göre başlık açmanın bir sakıncası yoktur herhalde. Önümüzdeki sene numarasına göre de başlığı değiştiririz artık. Duruşuyla şimdiden bu formaya yakıştığını göstermiştir. Umarım faydalı olur takımımıza.

DİK DURDUM KAZANDIM...

Kayserispor’la resmi olarak bağlarını koparan ve bu hafta Florya’da çalışmalara başlaması beklenen Ali Turan, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaşadıklarını anlattı.

Kayserispor’la resmi anlamda hiçbir bağının kalmadığını belirten Ali, "Şu anda boştayım. Ben devre arası Galatasaray ve başka takımlardan teklif gelmesine karşın “Kayserispor’da sezon sonuna kadar oynarım. Sezon sonu giderim” dedim. “Devre arası gidersem takımıma da para kazandırmış olurum, bunu da değerlendirebiliriz” dedim. Ama yönetim transferime izin vermedi; ardından beni kadro dışı bıraktı.” şeklinde konuştu.

KARARIMDAN DOLAYI ASLA PİŞMAN OLMADIM

Kararlığından taviz vermediğini dile getiren Ali Turan, “Kadro dışı bırakılmama rağmen bu karara karşı dik bir duruş sergiledim. Buna ihtiyacım vardı. Ben altı yıl Kayserispor’da oynadım. Hiçbir zaman “sözleşmemi uzatmam” demedim. Hiçbir zaman anormal maddi taleplerde bulunmadım. Yeri geldi boş mukaveleye imza attım. Başkanımız “3 yıl imza at” dedi, “hayır” demedim. Ama karşılığını alamadım maalesef” dedi.

KAYSERİSPOR’DA KADRO DIŞI BIRAKILACAK EN SON KİŞİ BENDİM

Kadro dışı bırakılmayı ve sonrasında yapılanları hak etmediğini belirten tecrübeli futbolcu, yapılanlara tepki duyduğunu ifade ederek, “Kayserispor’da en son kadro dışı kalacak adam bendim; ama beni kadro dışı bıraktılar. Bu durum çok zoruma gitti. Bütün bunlar yaşandıktan sonra, bana sözleşmeni uzat takımda kal teklifi yaptılar. Ben de kesin bir dille “hayır” dedim” diye konuştu.

EN KISA ZAMANDA YENİ DÖNEME BAŞLAYACAĞIZ

Bu hafta içerisinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çalışmalara başlaması beklenen Ali Turan, Galatasaray’la ilgili olarak sorulan sorulara cevap vermekten kaçınırken, “Başkanımız Adnan Polat, benimle ilgili gerekli açıklamayı yapmış, en kısa zamanda yeni döneme başlayacağız” demekle yetindi. Şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğini belirten başarılı defans oyuncusu, "Doğuştan hangi takımlı olduğumu en kısa zamanda herkes görecek." diyerek önemli bir mesaj verdi.

ÖNCE YENİ TAKIMIMDA BAŞARI SONRA MİLLİ TAKIM

Ali Turan sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Şampiyonluk yarışında hiçbir şey bugünden belli değil. Bence son hafta her şey belli olur. Zamanı gelince herkes doğuştan hangi takımlı olduğumu görecek. Milli takım benim için çok önemli. Önce yeni takımımda başarılı olmak, ardından uzun yıllar A Milli Takım’ın formasını giymek istiyorum.”
« Son Düzenleme: 28.08.10, 04:01 Gönderen: Ahmet Gülen »

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

Ynt: Ali Turan
« Yanıtla #1 : 21.04.10, 13:17 »
Ali Turan antrenmanda!
Galatasaray, Bursaspor maçının hazırlaklarını Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30'da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için ana binaya geçtiler.

Kendisiyle 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren geçerli olacak prensip anlaşmasına varılan Ali Turan, kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Harry Kewell tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor.

Galatasaray, çalışmalarını 22 Nisan Perşembe sabahı saat 10.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.

21.04.2010

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #2 : 21.04.10, 13:26 »
Hayırlı uğurlu olsun diyelim..

Çevrimiçi Fahri Elmas

« Yanıtla #3 : 21.04.10, 13:34 »
Ali Turan bile antremanlara başladı Kewell başlayamadı =)

Çok sevindim 2 yıldır en çok istediğim defans oyuncusuydu. İnş. kendisine güvenenleri hayal kırıklığına uğratmaz.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #4 : 21.04.10, 13:36 »
Kewel efendi sakat değil dinleniyormuş..Demeçleri öyle

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #5 : 21.04.10, 15:14 »
Emre Güngör ve Ali Turan takımda görmek istediğim 2 Türk stoperdi.Neill de varken vede alttan Murat Akça geliyorken Hakan Balta alternatifi de varken stoper transferine gerek yok .

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #6 : 21.04.10, 15:28 »
Ali Turan hoş geldi, sefa getirdi. Artık Servet'le beraber Gökhan'ı da satabiliriz. Ne koparsak kardır. 

Çevrimiçi Ersen Celik

« Yanıtla #7 : 21.04.10, 18:34 »
Ali Turan Idmanda

Ülker İdman Raporu: 21 Nisan 2010 Çarşamba

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için ana binaya geçtiler.

Kendisiyle 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren geçerli olacak prensip anlaşmasına varılan Ali Turan, kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı. 

Harry Kewell tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını 22 Nisan Perşembe sabahı saat 10.30’da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek, antrenman GSTV ve Galatasaray.com’da yayınlanan Florya’da Sabah programından canlı takip edilebilecek.

http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/6768.php
« Son Düzenleme: 21.04.10, 18:34 Gönderen: Ersen Celik »

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #8 : 21.04.10, 23:02 »

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #9 : 21.04.10, 23:53 »
Hayırlı olsun.

Çevrimiçi Murat Aslan

« Yanıtla #10 : 22.04.10, 01:59 »
Kendisi ve Galatasarayimiz icin hayirli ugurlu olur Insallah.

« Yanıtla #11 : 22.04.10, 08:11 »
Turkish Nestamız :)

Çevrimdışı Guvenc Kaplan

« Yanıtla #12 : 22.04.10, 08:40 »
Kart görme hastaligi var saniyorsam. Umarim cok cekmeyiz bu durumdan...

« Yanıtla #13 : 22.04.10, 08:56 »
Yanında Neill varken problem yok..Ta Erciyesteyken beğenirdim..İyi adam savaşçı adam dandunu olmayan adam

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #14 : 22.04.10, 09:50 »
Bu transferi akıl dışı bonservis ücretlerinin havada uçuştuğu bir ligde 0 bonservisle hallettiği için yönetimi tebrik etmeği de unutmayalım. Bu sayede Servet, Gökhan gibi stoperleri gönül rahatlığı ile elden çıkartıp en az 4-5 milyon avro para kazanacağız.

Çevrimdışı Ergücan Öztürk

« Yanıtla #15 : 24.04.10, 23:26 »
Rijkaard'ın kendisine yaklaşımı nasıl olur merak içerisindeyim. Malum Servet. Gökhan ve Emre Aşık'ı bir çırpıda gözden çıkardı acaba kadroda Ali Turan'a sıcak bakıcak mı?

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #16 : 25.04.10, 02:42 »
Gökhandan isteyerek vazgecmedi. Ali Turanida begenmistir.

Çevrimdışı Ferdi Dinli

« Yanıtla #17 : 25.04.10, 12:33 »
Neill-Gokhan-Ali-Emre Gungor-Asik-Servet. Emre Asikla kesin yollar ayrilir, birde Servet gonderilir. Gokhan kalir diye dusunuyorum ama bence o da gonderilsin. Bilmiyorum Ali haric baska bir stoper alinacakmi? Alinacaksa bu durumda Servet-Asik-Zan kesin yollanir ...

Neyse hayirli ugurlu olsun cok sevinmistim zaten bu transfere.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #18 : 29.04.10, 13:52 »

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #19 : 06.05.10, 09:07 »
Alıntı
GS için başka bir İstanbul takımını...
Yeni sezonda Galatasaray formasını giyecek olan Ali Turan, başka bir İstanbul takımından gelen çok yüksek bir teklifi reddettiğini söyledi. 
Yazı Boyutu 10 12 14 16 

Sarı kırmızılılarda başarılı olmak istediğini söyleyen defans oyuncusu, Galatasaray'ı tercih nedenlerini sıraladı..

Galatasaray Televizyonu'nda yayınlanan ''Son Pas'' programına katılan Ali Turan, maddi açıdan bir İstanbul takımından çok yüksek bir teklif geldiğini belirterek, ''İstemiyorum, dedim. 'Ben sadece Galatasaray'da oynamak istiyorum' dedim. Çünkü çok ciddi bir teklif vardı. Başkanı dahi aradı. Ama ben 'istemiyorum' dedim. Galatasaray'da oynayacağımı söyledim. 'Futbolu da orada bırakmak istiyorum' dedim. İnşallah böyle devam eder'' dedi.

Ali Turan, şu anda gerçekten çok heyecanlı olduğunu ve hayalini kurduğu bir takıma geldiğini dile getirdi.

Galatasaray'ı tercih edişinin nedeni de açıklayan Ali Turan, takımda Uğur, Mustafa Sarp gibi arkadaşlarının bulunduğunu dile getirerek, şunları söyledi:
''Mustafa Sarp bana çok yardımcı oldu. Hem ortam, hem de aile açısından, hem de 'Rijkaard'la çalışmanı isterim' dedi. Ben de direk Galatasaray dedim. Çünkü Türkiye'de Galatasaray'a karşı çok büyük bir sempati var. Gördüğüm kadarıyla Türkiye'nin yüzde 60-70'i Galatasaraylı. Ben de o yüzden burayı tercih ettim.''

''BAŞARILI OLMAK İSTİYORUM''
Ali Turan, Galatasaray'da başarılı olmayı hedeflediğini belirterek, ''Buraya geldim ve başarılı olmak istiyorum. İnşallah böyle devam eder. Şu anda ilk hedefim Galatasaray'da başarılı olmak ve şampiyonluk yaşamak. Bunu da yaşayacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

''KENDİME GÜVENİYORUM''
Galatasaray'ın her mevkisinde önemli futbolcular bulunduğunu dile getiren Ali Turan, kendisine güvendiğini vurguladı.

Ali Turan, Galatasaray'da bir rekabetin söz konusu olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

''Benim mevkimde takımda milli futbolcular var. Gökhan Zan, Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu ve Uğur Uçar gibi önemli isimler forma giyme mücadelesi veriyor. Ben kendime güveniyorum, herkesin forma şansı olduğunu düşünüyorum, umarım takım için her şey iyi olur.''

Galatasaray'da 5 numaralı formayı istediğini, ancak bu numarayı Gökhan Zan'ın giydiğini belirten Ali, ''5 numaranın benim için özel bir anlamı var, ama başka hangi numarayı giyebileceğimi hiç düşünmedim'' dedi.

Ali Turan, Türkiye'den Bülent Korkmaz'ı, yurt dışından da Barcelona'nın savunma oyuncusu Puyol'u beğendiğini söyledi.

Kayserispor'da yaklaşık iki buçuk aydır kadro dışı olduğunu belirten Ali, ancak takımdan ayrı antrenmanlarını sürdürdüğünü ve daha sonra Ankara'ya gidip özel bir kondisyoner tutarak onunla çalıştığını ifade etti.

Ali Turan, ''Şampiyonluk için kimi daha şanslı görüyorsun'' sorusunu ise ''Bursaspor'un şampiyon olacağını düşünüyorum'' diye yanıtladı.

« Yanıtla #20 : 06.05.10, 09:08 »
Bence o istanbul takımı altyapısında oynadığı fenerbahçe'dir.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #21 : 06.05.10, 09:12 »
Bu adamın Fener alt yapısında oynadığını nerden biliyorsunuz. Federasyon bile bilmiyor gizli mi oynamış?

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

« Yanıtla #22 : 06.05.10, 09:36 »
Alıntı

Ali Turan, Türkiye'den Bülent Korkmaz'ı, yurt dışından da Barcelona'nın savunma oyuncusu Puyol'u beğendiğini söyledi.

Hahaha..

Beğendiği futbolcular da kendi özellikleri çerçevesinde olmuş :D

Keşke Popescu ve Marquez'i beğenseymiş :D

Şaka bir yana onun gibi hırslı, mücadeleci futbolcular da gerekiyor takıma.

« Yanıtla #23 : 06.05.10, 09:37 »
Bu adamın Fener alt yapısında oynadığını nerden biliyorsunuz. Federasyon bile bilmiyor gizli mi oynamış?

Transferi döneminde o yönde haberler çok fazla basında yer almıştı. Onların yalancısıyım. Üstüme gelmeyin :D

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #24 : 06.05.10, 15:23 »
Iki tane Ali Turan var. Bizimkisi Fener alt yapisinda oynamamis.

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#4 Ali Turan