ScoutGS ForumGalatasarayGalatasaray Gönderilmesini Düşündüğünüz Futbolcularimiz

Gönderen Konu: Gönderilmesini Düşündüğünüz Futbolcularimiz  (Okunma sayısı 6863 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mikail Bayer

Forum'da ilk konum ve hatam olursa kusura bakmayin ...

Forum'da hemen hemen herkes gelecek veya gelebicek futbolculardan bahseder ama gideceklerden bahsedilmez. Onun için bu konu'yu açiyorum ...

Rijkaard'in kesin kalacak olmasi ve onu çok iyi takip etmem ve anlamam birdaha ki sezon kim'in gidecegini pek kestirmeme yardim ediyo ...

Kesin gidecek olanlar:

Emre asik: Rijkaard genç ve teknik futbolcularla calismayi seven birisi ve gerek stoper zenginligi(ali turan 'da geldi), yasi ve bu sezon ki gorunumu(hemen hemen hiç kadroya girmedi) birdaha ki sezon bizimle kesin olmayacagini gosteriyor.

Ayhan akman: Dedigim gibi rijkaard genc ve teknik futbolculari begeniyor. Teknigi yinede iyi olmasina yagmen yasi ve bu sezon ki gorunumu (hemen hemen hiç ilk onbirde baslamadi) seneye kesin gonderilecek gibi gorunuyor!

Gonderilmesi muhtemel olanlar:

Servet çetin: Teknigi ve oyun kurma ozelikleri pek iyi olmadigi için yedege çekildi son maçlarimizda. Gerekse ali turan transferi ve avrupa'da oynama istegi sezon sonunda ayrilacagimiz en muhtemel futbolcumuz !

Leo franco: Yapti hatanin sonucunda hem taraftardan aldigi tepki ve de yerini aykut'a kaptirmasi onun gitmesine neden olacak gibi. Zaten gidisiyle bir yabanci futbolcu transfer hakkina sahip olacak olmamiz onun gitmesi için arti bir sebep olabilir.

Yerine daha iyisi alinirsa gidecek olanlar:

Uguz uçar: sabri'nin sakatlanmasiyla formayi kapti pekte iyi oynamadi ..

Gokhan zan: Bedava'ya geldi sakatlanana kadar 11'de basladi ama teknigi ve oyun kurma ozeligi olmamasi gitmesine neden olabilr ama emre ve servet gidecek olmasi takimda tutabilir !

Harry kewell: Gerekse yasi ve sezon ikinci yarisini sakat geçirmesi onun gitmesine neden olabilir. Zaten yeni sezon için yonetimle anlasmamasi bir soru isareti !

Baris ozbek: Teknigini kullanmayan bir futbolcumuz ve agressif hareketleri gitmesine neden olabilir !

Kiralik olanlar:

Caner ve dos santos kesin kalacak ama jo'yu pek kestiremiyorum !
« Son Düzenleme: 22.07.10, 16:51 Gönderen: Ferhat Yüksel »

Çevrimiçi Murat Aslan

Ynt: Gonderilecek futbolcularimiz ...
« Yanıtla #1 : 22.04.10, 18:09 »
Bence kesin gidecekler Kewell, Emre Asik, Leo Franco ve Jo.
Servet Cetinde tatmin edici bi rakam gelirse yollanabilir ama Ayhan Akmanin en az 1 sene daha kalacagini düsünüyorum.

Çevrimdışı Mikail Bayer

« Yanıtla #2 : 22.04.10, 18:17 »
Bence kesin gidecekler Kewell, Emre Asik, Leo Franco ve Jo.
Servet Cetinde tatmin edici bi rakam gelirse yollanabilir ama Ayhan Akmanin en az 1 sene daha kalacagini düsünüyorum.
Jo için katilmiyorum pek çunku bir roportaj'inda rijkaard jo'yu çok ovmusdu ve jo kalmak istedigi açikladi ama taraftarlarin tepkisi ve satin alma bedelli yuksek olmasi da var ...
Jo bence kalabilir yani :)

Çevrimiçi Savaş Sevinçli

« Yanıtla #3 : 22.04.10, 18:25 »
Ardayida satsinlar bence.

Çevrimdışı Mikail Bayer

« Yanıtla #4 : 22.04.10, 18:27 »
Ardayida satsinlar bence.
Usta yanlis anladin sen konuyu burda rijkaard'in istemeyecegi futbolcular'dan bahsetmek istiyorum ... Rijkaard'in arda'yi istemeyeci gibi bir durum soz konusu olmayacani dusunuyorum ...

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #5 : 22.04.10, 18:33 »
Neden söz konusu olmasın Arda paşa mı? Bak Servet'te 8 ay önceye kadar yıldızdı kaptan olsun diyorduk ne oldu gözünün yaşına bakmaz Rijkaard adam Ronaldinho'yu Eto'o yu silmiş zamanında siz Arda diyorsunuz.

Çevrimdışı Koray Sarıoğlu

« Yanıtla #6 : 22.04.10, 18:37 »
Arda Servet Gökhan Ayhan Barış Kewell Jo Elano Franco Mehmet Topal gidebilir.Zaten yerlilerde revizyon olcağı söyleniyor

Çevrimdışı Turgut Öztürk

« Yanıtla #7 : 22.04.10, 20:01 »
Kesin gidecekler:

1) Leo Franco
2) Servet
3) Mehmet Topal
4) Baris
5) Ayhan
6) Jo
7) Serdar Kurtulus

Teklif gelirse, yol verilecek futbolcular:

1) Arda
2) Elano

Kewell in kalacagini sanmiyorum. Kafasinda Galatasarayi bitirmis. Adam DK ile oturup kalkiyo.

Bunlar benim tahminim.

Böylece 3-4 yabanci trasnferi hakkimiz bulunuyo. ( Elano ya bagli)
1 yabanci stoper,1 defansif orta saha,1 orta saha alinir diye düsünüyorum.

Çevrimiçi Murat Aslan

« Yanıtla #8 : 22.04.10, 20:13 »
Bitane de yerli forvet olursa iyi olur hocam.

Çevrimdışı Turgut Öztürk

« Yanıtla #9 : 22.04.10, 21:26 »
Zaten yerli transferi yapmak sart. Hem de kaliteli yerli. Hamit,Gökhan,Nuri,Pektemek gibi.
Hepsini alamayiz ama bunlarin, ama bunlardan iki tanesini alabilirsek müthis olur.

Çevrimdışı Mikail Bayer

« Yanıtla #10 : 22.04.10, 21:56 »
Zaten yerli transferi yapmak sart. Hem de kaliteli yerli. Hamit,Gökhan,Nuri,Pektemek gibi.
Hepsini alamayiz ama bunlarin, ama bunlardan iki tanesini alabilirsek müthis olur.
Yine transfere dondu konu ... 

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #11 : 23.04.10, 16:08 »
Kesin gidecekler:

1) Leo Franco
2) Servet
3) Mehmet Topal
4) Baris
5) Ayhan
6) Jo
7) Serdar Kurtulus

Teklif gelirse, yol verilecek futbolcular:

1) Arda
2) Elano

Kewell in kalacagini sanmiyorum. Kafasinda Galatasarayi bitirmis. Adam DK ile oturup kalkiyo.

Bunlar benim tahminim.

Böylece 3-4 yabanci trasnferi hakkimiz bulunuyo. ( Elano ya bagli)
1 yabanci stoper,1 defansif orta saha,1 orta saha alinir diye düsünüyorum.

Serkan Kurtulus degil miydi bizdeki?

O haricinde listene kesinlikle katiliyorum. Ama icimden bir his Topal, Baris ve Ayhan üclüsünden biri kalir diyor. Kewell de gider diyorum. Ayrica DK ye göre Keita cok yüksek bir teklif alabilir. Arda "degerini bulmadi" denilip kalacaktir. Gio alinir. Caner alinir.

Bu arada Kücük Kaptan Ugur ne alemlerde yahu? Hic duyulmaz oldu. Durumu nedir acaba.

Çevrimdışı Şahin Caferli

« Yanıtla #12 : 23.04.10, 16:24 »
Kesin gidecek, gönderilecek (ve ya gönderilmesi gereken) oyuncular:

1.   Leo Franco
2.   Jo
3.   Kewell
4.   Servet
5.   Mehmet Topal
6.   Serkan Kurtuluş
7.   Gökhan Zan
8.   Emre Aşık
9.   Barış
10.   Mustafa.   

Ayhan ikinci kaptan olması ve mukavelesinin devam etmesi nedeni ile kalacaktır diye düşünüyorum. Vefasızlık suçlamalarının ayyuka çıktığı bir dönemde yönetim Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Hasan Şaş’ın oluşturduğu cepheye yeni katılımlar olmasını istemez. 

Çevrimdışı Hakan Tutal

« Yanıtla #13 : 23.04.10, 17:17 »
Bülent KORKMAZ, Hamburg rövaşında Serkan Kurtuluş-Sabri sağ kanadı yapmıştı. Gözüme çok hoş gelmişti, sanki bu çocuğa bir şans daha verilmeli gibime geliyor...

Çevrimdışı Ergücan Öztürk

« Yanıtla #14 : 23.04.10, 20:58 »
Kanımca Rijkaard Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Barış Özbek ve Mehmet Topal dörtlünden memnun değil.  Bu oyuncuların yerlerini başka yerli oyuncularla doldurmak zor. Aralarında Mehmet Topal biraz öne çıkıyor ama diğerleri gidiyoruz deseler Rijkaard'ın kal diyeceğini sanmıyorum. Orta sahada pas trafiğini aksatan oyuncu istemiyor pek. Bunun için orta sahada Elano'ya şans veriyor sürekli ama o da bir türlü vasatın üstüne çıkamadı. Teklif gelirse düşünülmeden satılacaktır. Orta sahada biraz klişe bir tabir olsada oyunu iki yönlü oynabilen birilerini istediğini düşünüyorum. Bu mevkide dediğim gibi yerli seçenek olduğunu söylemek zor bu yüzden yabancı tercihi ön planda olacaktır. Bunun haricinde defansta Servet, Gökhan ve Emre Aşık kesin gidici gibi. Kiralık olarak gelen Jo'ya  da sezon sonu kal diyen olmaz. Kiralıklardan olursa Giovanni kalıcak malum Rijkaard seviyor onu. Ama bence Giovanni'ye şans vermek yerine Emre Çolak'a bu fırsat tanınsa daha iyi olur onun için Gio'nun kalmasından yana değilim. Caner ise tam bir soru işareti. Türkiye Kupasında oldukça iyi maçlar çıkardı ama sonra resmen dibe vurdu. Ben Caner hakkında kararsız kaldım.

Çevrimdışı Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #15 : 23.04.10, 21:10 »
Alıntı
Bülent KORKMAZ, Hamburg rövaşında Serkan Kurtuluş-Sabri sağ kanadı yapmıştı. Gözüme çok hoş gelmişti, sanki bu çocuğa bir şans daha verilmeli gibime geliyor...
Uğur ve Sabri'den daha potansiyelli teknik açıdan.Sabri'deki hız yok bir tek.Gerektiğinde sağ açıktada oynayabilecek yetenekte hiç şans bulmadı nedense.Messi'yi yaratan Rijkaard Serkan'ı görmedi :)

Leo Franco,Emre Güngör,Ayhan kesin gönderilmeli.Diğer tüm oyuncular güzel teklifler gelirse gönderilmei.

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #16 : 25.04.10, 20:52 »
Şöyle kafamda toparladım 11 oyuncu yapıyor, gitmesini istediğim. Bu kadar oyuncu bir takımdan gider mi yahu?

Çevrimdışı Volkan Çilenger

« Yanıtla #17 : 25.04.10, 21:21 »
Her sene sil baştan 3-4 yabancı gelip bir o kadarda yerli geliyor. Değirmen gibi öğütüyoruz. Vahim bir durum tabiki. Kendimle çelişerek  Topal,Sarp,Elano, Franco,Caner'i önümüzdeki yılda  bu takımda görmek istemiyorum. Benim kişisel temennim,dileğim  bu yönde. Gençlerbirliği yetiştirme yurdu değil burası. Benim dünyamda bu futbolculara kredi  kalmadı artık.  ÖZellikle bazıları var ki;Bugün Sarp'da gördüm bu  hadiseyi.Zihniyet olarak Galatasaray'ın  futbolcusu değil. Gerici diyeceğim  bu adamlara.Bu yobaz zihniyet Galatasaray'ı bir adım ileri götüremez.Belki Keita bir gol atıp maçı kurtarabilirdi ama sonrası gene karanlık bizim için.Sadece  umumiyetle geriye oynadıkları için değil 10 kişi kaldığımızda özellikle maçın son anlarında topu ileriye dahi şişiremedikleri için söylüyorum bunları. Kardeşim hiç bişey bilmiyorsan vur gitsin! Yalnız Keita değil Baros,Jo orta çizgiye gelmek zorundamı topu görmek için. Olmayacak duaya amin demeyelim. Bile bile önümüzdeki yıl lades olmayalım

Burak Fındık

« Yanıtla #18 : 26.04.10, 00:51 »
Başta Teknik direktör Frank Rijkaard... Bu sene bu durumda olmamızın baş sorumlusudur..Yaptığı hiçbirşey takıma katkı sağlamadığı gibi zarar vermiştir

Leo franco=Nadir iyi maçlar çıkardı ama pek bi ekstrası yok..

Servet Çetin=Zaten futbol olarak 0'a yakın biriydin hırsın mücadelenle bunu kapatırdın artık oda gidince koca bir 0 oldun..

Emre Aşık=Emeklerin için çok teşekkürler emekli olma zamanın geldi.

Caner Erkin=Bedavaya verirlerse anca alınırsın..Okadar sene avrupada oynadın 1 gram bişey öğrenememişin..Tek öğrendiğin bencillik,adam seçme,top şişirme..

Mustafa Sarp=İyi niyetinden şüphem yok ama malesef bu takımnın orta sahasında oynama şansında
yok..

Barış özbek=Kendini hç geliştiremeyen birisin takıma katkından çok zararın var...

Arda turan=Bu saaten sonra faydalı olucağını sanmıyorum git kendini kurtar..

Jo=Kalmasını en çok istediğim oyunculardan ama hem bonservisi hemde yaşananlar imkansız kılıyor..

Giovanni= 8milyon euro verip fırsat transferi yapılmaz,çok beklendi bişeyler yapman için ama saman alevinden öteye gitmedi..8milyon euroya daha hazır tam oturmuş biri çok rahat bulunur..

Ayhan akman=Yorum yok

Elano=Malesef oyunun topla olan kısmında yok denecek kadar az katkı sağladı ama kişiliği çalışmasıyla gitcek olmasına en üzüldüğüm adamların başında..

« Yanıtla #19 : 26.04.10, 01:24 »
Elimde olsa, kendi fikrimce hemen şuan göndereceğim oyuncular;
Caner, Leo, M.Sarp

Kulüpte artık vaadi dolmuş isimler;
E.Aşık, Ayhan, Servet, Kewell

Artı olarak Barış, Jo ve Elano...
Kendimce açıklamalara geçersem;

Caner: Hayatımda bu kadar bencil, takım oyunundan uzak, futbol zekası kısıtlı bir futbolcu görmedim. Pas verdiği oyuncu sayısı sadece 2. Arda ve Baros dışındaki oyunculara pas verdiği yok, çok nadir. Özellikle bugünkü maçta not tuttum. Gio ve Elanoya bırak pas atmayı, yüzlerine bakmıyor. Daha bugünkü maçta 3 metre önünde Gio var, pas vermiyor. Gio'nun olduğu yere topu kendisi sürüyor ve yaptığı orta Eski Açığa doğru uzun bir yolculuğa çıkıyor. Ona verilecek 3.5 milyon gibi bir bonservis bedeli, çöpe gider.

Leo: yorum yapmaya gerek yok...
Mustafa: Ne hücumda var, ne defansta. Yalancı koşular, boş koşular, pas verme yeteneği sıfır. Olmadı. Yerli transferi için takasta kullanılabilir. En fazla anadolu kulüplerinde oynar.

E.Aşık - Ayhan: 2si de kulübe çok hizmet vermiştir ama artık yaşları çok ilerledi. Emre için jübile önerisi yapılabilir. Ayhan da artık nerede olur bilmem. Yunanistan, katar vs son yıllarında emekli ikramiyesi için başka takımlara yollanabilir...

Servet: Takıma aynı şekilde katkıları çok oldu. Denizli maçında son dakikada topu o şeekilde takip edip golü atması şampiyonluğu getirdi, çok yarar sağladı ama artık her 2 taraf için de yol ayrıılığının vakti geldi. 3e 5e ne olur bilmem ama satılmalı...

Kewell: Sözleşmesi bitiyor. Çok sevdik, takıma çok şeyler kattı ama sözleşmesini uzatıp önümüzdeki sene de muhtemelen olacak uzuun sakatlıkları ile  takımı eksik bırakmasını göze almamalıyız. Güzel bir veda ile yolları ayırmanın vaktidir. Galatasaray Tarihinde 2 senede de olsa önemli bir yer edindi Harry...

Barış: Kalli döneminden sonra ortada yok. Pas atmayı bilmiyor, her an takımı 10 kişi bırakma potansiyeli çok yüksek vs. Yerli transferinde takasta kullanılması mantıklı olur...

Jo: Pek yoruma gerek yok. Burada yapamadı, zaten yapabilseydi de onun bonservisini almak çok zor olurdu...

Elano: Kendisi hakkında ciddi şüphelerim var. Karakteri konusunda şüpheliyim. Son milli takım seçmelerinden önceki Elano nerede, o seçmelerden sonraki Elano nerede. Yürümeye mecali yok. Kendini sıkmıyor, oynamıyor sanki. Belki bu dediğim bir iftira vs denilebilir ama ben inanmıyorum ki formsuz bir dönem içinde Elano. Bilerek, isteyerek oynamadığını düşünüyorum. Kötü oyuncu değil ama bu şekilde davrandığını düşündüğüm bir oyuncuyu takımda görmek istemem açıkçası. Aldığımız fiyata bir teklif alırsak yollanmalı bence...

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #20 : 26.04.10, 09:31 »
Elano Bursa maçında bence iyiydi

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #21 : 26.04.10, 13:43 »
Elano beninmsendigi bir takimda iyi oynar. Ama adam kavga ediyor bir allahin kulu destek cikmiyor. Bunu haftalardir görüyorum ben. Barosa tekme atiliyor Elano kavga ediyor. Keita´ya tekme atiliyor Elano dikleniyor. Atletico macinda Arda´ya atilan tekmede Elano kavgaya giriyor. Ruhsuz dedigimiz Elano bile Türk futbolcularimizdan daha cok ruh gösteriyor. Biz Elano´yu Alex gibi kral yapalim lider yapalim, benimseyelim Elano bu takimda catir catir oynar. Ama bakiyorki onu takan yok oda takimi takmiyor. Bende anliyorum adami son Dünya Kupasi öncesi onu takmayan takim icin niye kendini yirtsin ?

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #22 : 26.04.10, 13:46 »
Bu Elano'nun takmış haliyse vah vah diyorum ben de adaş o zaman.. Adam ölü gibi bakıyor ya, omuzlarının dik durduğunu geldiği günden beri 1 kerecik görmedim.. Ruh göstermesi benim için ikinci planda, adamın bana gösterdiği mücadele topla oyun yok ki, ruhuna tav olayım..

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #23 : 26.04.10, 13:55 »
Adas yabanci bir Ülkede 4-5 kisinin basinin cektigi bir cete seni yok sayiyorsa sen ne kadar omzun dik gezebilirsin? Elano benimsendigi yerde oynar, cok degil  1 bucuk ay sonra Dünya Kupasinda bunu görecegiz zaten.

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #24 : 26.04.10, 14:03 »
Vallahi isterse Inglourious Basterds olsun, benim derdim adamın fiziki durumuyla, ilk geldiği gün dahil, saçlar bakımsız, boş boş bakan gözler, eğilmiş omuzlar, en ufak mücadelede yere düşen bir oyun, ha gelişir ha gelişir diye diye sezon bitti, bence kendisi kulübe çok saygılı davranmıyor, bu halde de giderim nasılsa diyor, 50 metrelik pasları geyiğini Beşiktaş maçından başka hiç görmedim, uzaktan kaleyi tutan bir şut Kayseri maçından başka görmedim, iyi açtığı tehlike yaratan bir Free-Kick hiç görmedim, gördüğüm tek şey, defansın içine kadar gelip aldığı topları yana sağa sola atan, çalımla driblingle ilerleyemeyen bir oyun yapısı, defansa kadar koşup boşa çıkan topları taca savurması, falan filan, bir adamda Brezilya Milli Takımı'na seçilecek kapasite varsa yanlışlıkla bir iki maç oynar yahu, istemese de oynar, şut çeker çalım atar, ben bunların hiçbirini 1 sene boyunca bu adamda görmedim..

ScoutGS ForumGalatasarayGalatasaray Gönderilmesini Düşündüğünüz Futbolcularimiz