Elimde olsa, kendi fikrimce hemen şuan göndereceğim oyuncular;
Caner, Leo, M.Sarp
Kulüpte artık vaadi dolmuş isimler;
E.Aşık, Ayhan, Servet, Kewell
Artı olarak Barış, Jo ve Elano...
Kendimce açıklamalara geçersem;
Caner: Hayatımda bu kadar bencil, takım oyunundan uzak, futbol zekası kısıtlı bir futbolcu görmedim. Pas verdiği oyuncu sayısı sadece 2. Arda ve Baros dışındaki oyunculara pas verdiği yok, çok nadir. Özellikle bugünkü maçta not tuttum. Gio ve Elanoya bırak pas atmayı, yüzlerine bakmıyor. Daha bugünkü maçta 3 metre önünde Gio var, pas vermiyor. Gio'nun olduğu yere topu kendisi sürüyor ve yaptığı orta Eski Açığa doğru uzun bir yolculuğa çıkıyor. Ona verilecek 3.5 milyon gibi bir bonservis bedeli, çöpe gider.
Leo: yorum yapmaya gerek yok...
Mustafa: Ne hücumda var, ne defansta. Yalancı koşular, boş koşular, pas verme yeteneği sıfır. Olmadı. Yerli transferi için takasta kullanılabilir. En fazla anadolu kulüplerinde oynar.
E.Aşık - Ayhan: 2si de kulübe çok hizmet vermiştir ama artık yaşları çok ilerledi. Emre için jübile önerisi yapılabilir. Ayhan da artık nerede olur bilmem. Yunanistan, katar vs son yıllarında emekli ikramiyesi için başka takımlara yollanabilir...
Servet: Takıma aynı şekilde katkıları çok oldu. Denizli maçında son dakikada topu o şeekilde takip edip golü atması şampiyonluğu getirdi, çok yarar sağladı ama artık her 2 taraf için de yol ayrıılığının vakti geldi. 3e 5e ne olur bilmem ama satılmalı...
Kewell: Sözleşmesi bitiyor. Çok sevdik, takıma çok şeyler kattı ama sözleşmesini uzatıp önümüzdeki sene de muhtemelen olacak uzuun sakatlıkları ile takımı eksik bırakmasını göze almamalıyız. Güzel bir veda ile yolları ayırmanın vaktidir. Galatasaray Tarihinde 2 senede de olsa önemli bir yer edindi Harry...
Barış: Kalli döneminden sonra ortada yok. Pas atmayı bilmiyor, her an takımı 10 kişi bırakma potansiyeli çok yüksek vs. Yerli transferinde takasta kullanılması mantıklı olur...
Jo: Pek yoruma gerek yok. Burada yapamadı, zaten yapabilseydi de onun bonservisini almak çok zor olurdu...
Elano: Kendisi hakkında ciddi şüphelerim var. Karakteri konusunda şüpheliyim. Son milli takım seçmelerinden önceki Elano nerede, o seçmelerden sonraki Elano nerede. Yürümeye mecali yok. Kendini sıkmıyor, oynamıyor sanki. Belki bu dediğim bir iftira vs denilebilir ama ben inanmıyorum ki formsuz bir dönem içinde Elano. Bilerek, isteyerek oynamadığını düşünüyorum. Kötü oyuncu değil ama bu şekilde davrandığını düşündüğüm bir oyuncuyu takımda görmek istemem açıkçası. Aldığımız fiyata bir teklif alırsak yollanmalı bence...