ScoutGS ForumGalatasarayGalatasaray Gönderilmesini Düşündüğünüz Futbolcularimiz

Gönderen Konu: Gönderilmesini Düşündüğünüz Futbolcularimiz  (Okunma sayısı 6863 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cihan Serbetcioglu

Ynt: Gonderilecek futbolcularimiz ...
« Yanıtla #25 : 26.04.10, 14:05 »
Zaten ondan gitsin diyoruz adas :) Ama sadece o gitmesin, onu bu takimdan dislayanlarda gitsin diyoruz.

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #26 : 26.04.10, 14:15 »
Ben ayrıca artık takımda süper bi yerli lobisinin de olduğunu düşünmüyorum, kim var Allah aşkına lpbi yapacak güçte karakterde, bi Arda bi Sabri desen vallahi gülüyorum ben bu işe, biri 21 biri 25 yaşında adamlar, biri harbiden çok şeker bi Galatasaraylı, biri daha 2 sene öncesine kadar kadro dışı kalmış hala Genç Sabri olan bi Galatasaraylı.. Bunlardan başka düşünüyorum ; Barış, Mustafa Sarp, Servet, Caner, Mehmet Topal, Emre Aşık fln hani olmuyo çıkaramıyorum lobiyi :) Ve bu iki kişinin de herkesi örgütleyecek kadar psikolojik güçlü olmadığını biliyorum, pas vermeme hikayesi belki de kişiseldir, kaldı ki özellikle 1 senedir çok dikkatli izliyorum, Sabri'de hiç öyle bir şey görmedim, Arda'nın da yapısı gereği çalım ve enteresan yerelere top atma sevdası var, oyun çok düz ve sığ olmadıkça denemek istiyor, bunu sadece Elano'ya Dos Santos'a değil, Mustafa Sarp'a Baros'a da yapıyor, bu oyun stilini eleştireceksek tamam ama pas vermiyor dışlıyor laflarına ben kimse kusura bakmasın ama katılmıyorum. Bir yere yeni gelen bir adamı herkes bir şekilde kucaklar ama asıl mesele onun oraya gerçekten alışmak için mi geldiğidir.. Bak Neill'a, adam canavar gibi her yerde, gidiyor kendisi alıyor topu, çıkıyor ileri, ona buna pas veriyor, uyarıyor bağırıyor çağırıyor, Servet'i kesen, yıkan adama lobi olmuyor da kimsenin olmadığı orta sahada Mustafa Sarp'ı kesen Elano'ya mı olacak lobi ? Çok değil hiç inandırıcı gelmiyor vallahi..

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #27 : 26.04.10, 14:20 »
Zamaninda Jardele yapilanlar simdi bunlara yapiliyor, bence gayet inandirici. Neill ile Elano´yu bir tutamayiz. Hagi ile Jardeli bir tutamadigimiz gibi. Biri dogustan lider böyle biri yanlis yaptimi kafasini koparacak cinsten, biri kendi halinde takilan bir Brezilyali. Bu takim Arda´ci , Servet´ci ve Yabanci diye 3 gruba ayrilmis durumda. Siz bunu ciddiye almaya devam edin abi ama buna önlem alinmadigi sürece biz 4-5 yil daha sampiyon olamayiz ve takim ruhsuz diye yirtiniriz burda. Ya 8 tane Neill alacaksin bu takima yada Bu ise el koyacaksin.

Çevrimdışı Rifki Soylu

« Yanıtla #28 : 26.04.10, 14:26 »
El dün gece mactan sonraki Adnan Polat - Haldun Üstünel - Rijkaard toplantisinda koyuldu.Merak etmeyin.Kanserli hücreler artik kesilip atiacak kimse terapi ile zaman harcamayacak.

Çevrimdışı Hakan Tutal

« Yanıtla #29 : 26.04.10, 14:27 »
Keita, Baros, Neill kalsın kim giderse gitsin umrumda değil...

Çevrimdışı Rifki Soylu

« Yanıtla #30 : 26.04.10, 14:29 »
Zaten bu üclü kesin kaliyor.Gio belli degil gerisi gidiyor...Kewell,Elano,Franco ve Jo.

« Yanıtla #31 : 26.04.10, 14:31 »
Jardel'i kabul ediyorum zaten özellikle "artık" yok diye düşünüyorum dedim. O zamanki yerli oyuncular ile şimdikiler farklı bi başarı ve fors kademesinde, dediğim gibi Arda'cı !?! zihniyet varsa ki en hadi olabilir denilir bu, Servet'ci bi grup olma olasılığı nazarımda eksilerde.. Servet pek açık yapılı değil, en ufak yanlışının söylendiğinde o da hemen tavır alabiliyor, bundan başka da kendi halinde takılan Türkü Baba işte, buna kim tarikat olur da Servetci grup çıkar Allah aşkına.. Yabancılar'dan Baros-Keita-Kewell-Neill haricindekiler kendi kendine teyyareler, Elano için zaten konuştuk, Jo'nun dünya umurunda değil, kendini ıslıklayanlardan özür dileyip güle oynaya koşturuyor hala, Dos Santos desen zaten ona çok bir şey diyen yok, Leo Franco da Allah için oldukça efendi ve saygılı bir adam, tribüne çık diyolar çıkıyor, ıvır zıvıra laf yok..

Başarının endeksi bence dışlanmışlık grup falan değildir, Fenerbahçe de birsürü garip garip adam geçti, bi Alex bi Lugano var herkesin eyvallah dediği, hele Lugano daha sezon başı satmak için bedavaya tırım tırım kulüp aradı,  Dos Santos, Christian, Guiza, Bilica, Deivid falan filan bunlar çok mu seviliyor kulüp içinde ya da Josico Maldonado Anelka çok mu seviliyordu da Fenerbahçe şampiyonluklar kazandı ? Dışarıdan kendi içimize çok karışan çok laf salatası yapan var, çoğu da attığı oltayı tutturuyor, biz de yok şunun grubu var yok şunun lobisi var diye birbirimize girip iyice çuvallıyoruz. Bence yapmamız gereken tek şey Fenerbahçe gibi, çok da Türkiye'de konuşulanları takmamak, kendi içinde yaşamak olayları, arada 2-3 kere gözdağı vermek sonra yine kabuğuna çekilmek, sen sağ ben selamet.

Çevrimiçi Murat Aslan

« Yanıtla #32 : 26.04.10, 14:31 »
Caner ne olacak hocam ben Rijkaardin kalsin raporu verecegini düsünüyorum.
Kalmalida bence.

Çevrimdışı Rifki Soylu

« Yanıtla #33 : 26.04.10, 14:34 »
Caner'in opsiyon hakkini 1 Mayisa kadar kullanmak gerekiyor.Su anda bir hamle yok...belli olmaz ama bu hakki kullanmadiysan sonra gidip yine pazarligi girmezsin mantik olarak.3,5 milyon fazla geliyor sanirim.

Çevrimdışı Hakan Tutal

« Yanıtla #34 : 26.04.10, 14:36 »
Zaten bu üclü kesin kaliyor.Gio belli degil gerisi gidiyor...Kewell,Elano,Franco ve Jo.

Biliyorum artık kabak tadı verdi ama, Kewell madem gidecekti neden Nonda gönderildi?  Puan kaybettiğimiz maçlara bakıyorum,  en kötü liderden 1-2 puan geride olurduk gibime geliyor 31.hafta itibari ile.

« Yanıtla #35 : 26.04.10, 14:39 »
O işte çıkıntı yaratan bence Baros oldu, tüm tahminler, muhtemel konuşmalar adamın en fazla 3-4 maç sonra geri döneceği yönündeydi, yanına da Jo alınınca, Nonda ekstra bir adam haline gelecekti, Kewell ise hem sakatlığının bu kadar uzayacağı bilinmiyordu, hem de taraftar ve takımın oldukça sevdiği beyefendi bir adamdı.. Tercihler yapıldı, planlar tutmadı, sonuç başarısızlık oldu, ama her şeyden önemlisi olan oldu, hakkaten boşverelim artık :)

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #36 : 26.04.10, 14:40 »
Yahu ben Kewell gönderilsin dedigim zamanda forumun yüzde 80i bana kendine gel diyordu . :)

Çevrimiçi Murat Aslan

« Yanıtla #37 : 26.04.10, 14:41 »
Kewellin erken dönme ihtimali vardi sanirim simdi ise Dünya Kupasini düsünüyor gibi.
« Son Düzenleme: 26.04.10, 14:42 Gönderen: Murat Aslan »

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #38 : 26.04.10, 14:42 »
Biraz  değil adam direkt dkyı düşünüyor.

Çevrimiçi Murat Aslan

« Yanıtla #39 : 26.04.10, 14:43 »
Aynen öyle abi.
Kewell gitsin dedigim ortamlarda nerdeyse kursuna dizecekler beni Kewell demeye korkar oldum. :D :D
Okadar cok seveni var ama onlarin onu sevdigi kadar o onlari sevmemis.

Çevrimdışı Hakan Tutal

« Yanıtla #40 : 26.04.10, 14:47 »
Bu adam sağlam olduğu bir dönemde gönderilecekse, neden devre arasında gönderilmediğini anlamadım. İseterse takımda on tane forwet olsun, ilerisi için yapılan planlamada yoksa neden gönderilecek başka adam arandı. Ben kimin gönderileceğini veya gönderilmeyeceğini değil çelişkiyi anlamakta zorlandığım için sordum...

« Yanıtla #41 : 26.04.10, 14:50 »
El dün gece mactan sonraki Adnan Polat - Haldun Üstünel - Rijkaard toplantisinda koyuldu.Merak etmeyin.Kanserli hücreler artik kesilip atiacak kimse terapi ile zaman harcamayacak.

Rıfkı Bey şu durumu biraz daha açsanız?  :)
Diğer mesajlarda biraz bahsetmişsiniz ama yerlilerle ilgili durum nedir acaba? Birde transfer düşünülen bölgeler? İsme gerek yok verirseniz de hayır demem  :D

Çevrimdışı Rifki Soylu

« Yanıtla #42 : 26.04.10, 14:51 »
Tek sebebi taraftar baskisi Hakan baska bir neden yok.Korktular tepkilerden simdi isler az cok iyi giderken tepki cekip dagitmayalim konsentrasyonu dediler...ama sonunda nasil dagildi gördük.

Mustafa yerli bazi oyuncularda gönderilecekler son senelerde hep yabancilari onlar gönderdi simdi sira bu adamlari gönderten bazi arkadaslara geldi diyelim.

Transfer düsünüle bölgeler tam kesin olmamaklar birlikte Kaleci,Hem stoper hem bek oynayabilen bir savunmaci,ön libero ve duruma göre ya forvet ya ofansif orta saha.Henüz öne cikan isimler yok.Olsada zaten ne yazik ki veremeyiz bazi kisilere verdigimiz sözler var.
« Son Düzenleme: 26.04.10, 14:53 Gönderen: Rifki Soylu »

Çevrimdışı Koray Sarıoğlu

« Yanıtla #43 : 26.04.10, 14:51 »
Bu adam sağlam olduğu bir dönemde gönderilecekse, neden devre arasında gönderilmediğini anlamadım. İseterse takımda on tane forwet olsun, ilerisi için yapılan planlamada yoksa neden gönderilecek başka adam arandı. Ben kimin gönderileceğini veya gönderilmeyeceğini değil çelişkiyi anlamakta zorlandığım için sordum...

Abi,devre arasında Kewell rapor getirmiş 2-3 maç sonra sahalara dönüyorum diye ama işte o raporun gerçekliği yalan oldu :(

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #44 : 26.04.10, 14:52 »

Nonda şayet kalsaydı,o da yeni sezonda takımda olmayacaktı.Yönetim biz zaten Nonda ile uzatmayacağız,bari Kewell kalsın,performansına göre takımda tutmaya devam ederiz diye düşündü sanırım.Ve tabii ki taraftarın Kewell'a olan sevgisi de Nonda'yı birinci seçenek olarak ortaya çıkardı...

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #45 : 26.04.10, 14:54 »
Tamamen taraftarın kewel sevgisi..Ancak Kewel bize ihanet etti..Yönetim uzatmıyor diye o da kendini riske etmemek ve dk da oynamak için güzel bir tatil yaptı..Kendisinin de dediği gibi iyice dinlendi

Çevrimiçi Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #46 : 26.04.10, 14:58 »
Çok basit taraftar tepkisinden korktular. Tıpkı gecen sene devre arası Lincoln'ü satamadıkları gibi Kewell'ı da yollayamadılar. Tribünde yuhalanan bir Nonda'nın yollanması daha kolaydı tabi. Ya da Franco'nun sözleşmesini fesh etmek daha zordu.

Çevrimdışı Hakan Tutal

« Yanıtla #47 : 26.04.10, 15:10 »
Açıkçası ben bu duruma taraftar olarak daha çok tepki gösteriyorum.  Yahu koskoca GALATASARAY bir futbolcunun getirdiği belgeye inanarak nasıl haraket eder.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #48 : 26.04.10, 15:14 »
Adnan Polata göre Kewell döner dönmez baska bir sakatlik gecirmis, ne kadar inandiriciysa artik.

Çevrimdışı Hakan Tutal

« Yanıtla #49 : 26.04.10, 15:16 »
Çok basit taraftar tepkisinden korktular. Tıpkı gecen sene devre arası Lincoln'ü satamadıkları gibi Kewell'ı da yollayamadılar. Tribünde yuhalanan bir Nonda'nın yollanması daha kolaydı tabi. Ya da Franco'nun sözleşmesini fesh etmek daha zordu.

Ah Lincoln deme abi, bu sezon çok aradı gözlerim onu maçların sıkıştığı esnalarda.  Lincoln'ü alacaktı hoca karşısına; Bak koçum seni ben Sabri ile Servet ile aynı antremana çıkarmam, git bin bisikletine, çalış salonda arada hoşuna giden idman olursa katıl. Ha tatil dönüşlerinde geç geleceksen benden izin al yine geç gel, no problem.  Benimde  bunlara karşılık senden küçük bir ricam olacak. Bu sezon ligde 20 asist yapıp , 10 gol atacaksın 3,5-4,00 milyon Euro'nu alıp keyfine bakacaksın  ;)

ScoutGS ForumGalatasarayGalatasaray Gönderilmesini Düşündüğünüz Futbolcularimiz