Jardel'i kabul ediyorum zaten özellikle "artık" yok diye düşünüyorum dedim. O zamanki yerli oyuncular ile şimdikiler farklı bi başarı ve fors kademesinde, dediğim gibi Arda'cı !?! zihniyet varsa ki en hadi olabilir denilir bu, Servet'ci bi grup olma olasılığı nazarımda eksilerde.. Servet pek açık yapılı değil, en ufak yanlışının söylendiğinde o da hemen tavır alabiliyor, bundan başka da kendi halinde takılan Türkü Baba işte, buna kim tarikat olur da Servetci grup çıkar Allah aşkına.. Yabancılar'dan Baros-Keita-Kewell-Neill haricindekiler kendi kendine teyyareler, Elano için zaten konuştuk, Jo'nun dünya umurunda değil, kendini ıslıklayanlardan özür dileyip güle oynaya koşturuyor hala, Dos Santos desen zaten ona çok bir şey diyen yok, Leo Franco da Allah için oldukça efendi ve saygılı bir adam, tribüne çık diyolar çıkıyor, ıvır zıvıra laf yok..
Başarının endeksi bence dışlanmışlık grup falan değildir, Fenerbahçe de birsürü garip garip adam geçti, bi Alex bi Lugano var herkesin eyvallah dediği, hele Lugano daha sezon başı satmak için bedavaya tırım tırım kulüp aradı, Dos Santos, Christian, Guiza, Bilica, Deivid falan filan bunlar çok mu seviliyor kulüp içinde ya da Josico Maldonado Anelka çok mu seviliyordu da Fenerbahçe şampiyonluklar kazandı ? Dışarıdan kendi içimize çok karışan çok laf salatası yapan var, çoğu da attığı oltayı tutturuyor, biz de yok şunun grubu var yok şunun lobisi var diye birbirimize girip iyice çuvallıyoruz. Bence yapmamız gereken tek şey Fenerbahçe gibi, çok da Türkiye'de konuşulanları takmamak, kendi içinde yaşamak olayları, arada 2-3 kere gözdağı vermek sonra yine kabuğuna çekilmek, sen sağ ben selamet.