ScoutGS ForumGalatasarayGalatasaray Gönderilmesini Düşündüğünüz Futbolcularimiz

Gönderen Konu: Gönderilmesini Düşündüğünüz Futbolcularimiz  (Okunma sayısı 6846 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ynt: Gonderilecek futbolcularimiz ...
« Yanıtla #50 : 26.04.10, 15:20 »
Mustafa yerli bazi oyuncularda gönderilecekler son senelerde hep yabancilari onlar gönderdi simdi sira bu adamlari gönderten bazi arkadaslara geldi diyelim.

Transfer düsünüle bölgeler tam kesin olmamaklar birlikte Kaleci,Hem stoper hem bek oynayabilen bir savunmaci,ön libero ve duruma göre ya forvet ya ofansif orta saha.Henüz öne cikan isimler yok.Olsada zaten ne yazik ki veremeyiz bazi kisilere verdigimiz sözler var.

Bilgiler için teşekkürler,isim vermeminizi anlayışla karşılarım...Transfer edilecek bölgeler zaten geçen seneden bu yana konuşulan bölgeler;

Kaleci: Aykut her nekadar iyi maçlar çıkarsada çok daha iyi kalecimiz olmalı...
Stoper-Solbek: Bu bölge bana göre en az ön libero kadar önemli,H.Balta da Aykut gibi son maçlarda iyi bir izlenim bıraksa da bana göre hem solbek hem de stoper için iyi bir yedek olur seneye...
Ön libero:Emana'yı bu sene alsınlar artık!!!
Ofansif Orta saha: Gio giderse eğer Kewell'da gideceğine göre savunma yönü de kuvvetli adam geçebilen bir kanat oyuncusu gerekli...Bu bölge için yerli bazı oyuncularda düşünülebilir,mesela Yekta...Ayrıca Caner mutlaka ama mutlaka takımda kalmalı...
Forvet: Jo gideceğine göre buraya yedek kalmayı dert etmeyecek ayrıca kanatta da oynayabilecek yabancı bir oyuncu ayrıca yerli bir forvet benim tercihim M.Pektemek...

Gönderilmesi gereken yabancılar;

Leo
Elano
Jo
Kewell

Gönderilmesi gereken yerliler

Ayhan
E.Aşık
Servet
Arda(eğer bu seneki gibi göbekli olacaksa...!!!)
M.Topal(iyi bir para verilecekse hemen gönderebiliriz)
M.Sarp

« Son Düzenleme: 26.04.10, 15:21 Gönderen: Mustafa Gökçeoğlu »

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #51 : 26.04.10, 15:26 »
Ha bir de liste yapmak gerekirse ;

Leo Franco
Uğur Uçar
Mustafa Sarp
Ayhan
Emre Aşık
Servet
Caner

Benim kişisel göndermek istediklerim. Bunun yanında kiralık gelen Jo ve Dos Santos için fikrim çok ortada, Jo Cska'daki günlerini gösteremedi ama ona sahip çıkılıp bir kez daha şans verilirse, dışarıdan bütün bi yaz 33'lük forvet önerilerine kulak tıkamış oluruz, ama seyirciyle arasının düzelmesi de lazım tabi.. Dos Santos içinse zaten kalacağını düşünüyorum..

Elano'yu da kasten yazmadım, şu meşhur performansını bi görelim hele Güney Afrika'da..
« Son Düzenleme: 26.04.10, 15:26 Gönderen: Cihan Yerlikaya »

Çevrimdışı Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #52 : 26.04.10, 15:27 »
Kewell'ın son 2-3 maç kala döneceği bariz belliydi. Şimdi hiç birbirimizi kandırmayalım. Sayın başkan da taraftarın tepkisi sonucu Kewell kararını verdik diyebilir. Kimse birşey demez bu saatten sonra.

Çevrimdışı Hakan Tutal

« Yanıtla #53 : 26.04.10, 15:28 »
Jo'ya karadeniz vari, evlerin birbirine uzak olduğu bir bölgeden ev alınarak sorun çözülür :D

Neresi olur derseniz?
Çavuşbaşı
Çekmeköy 'ün arka tarafları
Şile

« Yanıtla #54 : 26.04.10, 15:30 »
Ateştuğla çok ideal olur, dışarı çıkamaz pek :)

Çevrimdışı Hakan Tutal

« Yanıtla #55 : 26.04.10, 15:55 »
                                      Aykut
                                       Ufuk

Sabri         Neill          xxxxxxx         Hakan B.
Serkan     Emre G.     Gökhan Z.     xxxxxxxx

xxxxxxx            xxxxxxxxx
                     Mehmet T.        xxxxxxxxx   

Keita       Baros            xxxxxxxxxx         Arda
------        -------         -----------    Giovanni

Bu duruma Jo gidecekse bir adet forvet,
iki tane babacan orta saha, bir tane gelecek vadeden tutarsa (Bknz.Linderoth sakatlandığında M.Topal) orta saha,
Bir tane Neill 'in yanına mümkünse bek oynayamayacak stoper (Bknz. Lugano)
Bir tane stoper oynayamayacak sol bek (Bknz. Hakan Ünsal)

Toplam: 5-6 transfer

« Yanıtla #56 : 26.04.10, 15:58 »
Bir an için Lugano ile Neill'in yanyana olduğunu düşündüm de :) Bi an için ama..

Orta Saha için son maçlarımızı 2/1 ya da 1/2 yapmak en uygunu herhalde çünkü eksik büyük..

« Yanıtla #57 : 26.04.10, 16:33 »
Bir an için Lugano ile Neill'in yanyana olduğunu düşündüm de :) Bi an için ama..

Lugano bizde olsa her maç kırmızı kart görürdü!

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #58 : 27.04.10, 14:39 »
Bu konuya bir anket açsak, tüm oyuncuları içeren, birden fazla şık seçilebilecek şekilde, ve herkes gönderilmesini istediği futbolcuları seçse yararlı olmaz mı? Aynı anket Gio ve Caner için de yapılabilir.

« Yanıtla #59 : 27.04.10, 16:09 »
Gio'nun bonservisinin alınmayacağı haberleri var. Asrın hatası olur diye düşünüyorum. DK'den sonra kafamızı çok taşlara vururuz eğer almazsak...

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

« Yanıtla #60 : 27.04.10, 16:50 »
Yabancılardan: Leo Franco, Jo, Giovani, Kewell, Elano (uygun fiyat oluşursa)
Yerlilerden: Servet (uygun fiyat oluşursa), Gökhan Zan, Emre Aşık, Ayhan Akman, Mehmet Topal (uygun fiyat oluşursa)

Böylelikle bu formanın ağırlığını taşıyamayacak 10 futbolcu temizlenmiş olur.

Gelecek 5 yabancı; Sol Bek, Önlibero, Sol iç ve Sol açık oynayabilecek birisi, Sağ iç ve yedek oynayabilecek bir forvetten oluşmalıdır.

Ha bu bölgelere doyurucu yerli oyuncu alınabilirse (Nuri, Gökhan İnler, Hamit gibi, Mehmet Ekici gibi vs. vs.) o zaman yabancı hakkı başka bir bölgede daha kullanılabilir. Yalnız Elano gibi birisine 8 Milyon vermektense, Nuri'ye 12 Milyon vererek, bir bölgeye uzun yıllar sorun yaratmadan katkı verebilecek birisinin transferi çok daha mantıklıdır.

Çevrimdışı Erdinç Eroğlu

« Yanıtla #61 : 27.04.10, 23:58 »
Ben bu kadar gideceği yazılan futbolcuların gideceğine pek ihtimal vermiyorum..
Manyamış bu basın,biri 8 tane biri 10 tane oyuncu yolluyor..

Mümkünmü bu yaa! ŞL ye kalamadan maddi imkanlardan yoksun kalarak 10 tane yollayıp nasıl yerini dolduracan..Abramoviçi ortak yapsan gene olmaz..

Yabancılar;
Kewell +2 kontenjanından kalsa fenamı?
Dos Santos gibi hızlı bi adam bulmak kolaymı?
Elano; herşeye rağmen geriye gelebilen hücumcu bulmak kolaymı?

Leo ve Jo hadi neyse..

Keita zaten kalır..
Baros kalır..
Neill kalır..

Orta saha;
M.Topal Valencia ,Blackburn,kim olursa..
Ayhan ;bence bi zararı yok ama bu saatten sonra zor..

ilk 11 de düşünmememe rağmen iyi birer yedek olarak,
Barış kalmalı..
Sarp kalmalı..

Arda nın gitmesini isterim..

Defans;
E.Aşık bırakacak..
Servet gitmeli..

G.Zan ???
E.Güngör???

Ali Turan la beraber 6 direk stoper ,2 de onlar kadar oynayabilecek futbolcular var..toplam 8..
Stoper kontenjanını  4 düşünürsek ;
Lucas
Ali
H.Balta
.....

Caner in de kalması taraftarıyım..

G.Zan ve E.Güngör kalacak olursa 6 futbolcu..genede fazla geldi..

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #62 : 28.04.10, 09:17 »
Leo,
Mustafa,Barış,Ayhan üçlüsünden ikisi,
Servet ,Gökhan Zan ikilisinden en az birisi,
Jo,

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #63 : 07.05.10, 19:37 »
Barış Özbek, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Leo Franco, Servet Çetin...

Elano ve Mehmet Topal teklif gelirse gönderilebilir...

Jo'yu kimse tutamayacak gibi görünüyor...

FAZLASI ZARAR !!

« Yanıtla #64 : 08.05.10, 22:47 »
Giovani'yi tut yönetim, Allah için tut. Göz göre göre gidecek adam...
Arda'nın gitmesini istemiyordum, yerli rotasyonumuzun zayıflayacağından ötürü falan ama bugün anladım ki gitmesi hem onun hem bizim açımızdan iyi olur. Bu sezon sonu da gidemezse bana kalırsa avrupaya transfer yapamaz. Yapsa dahi Tuncay gibi olur. Bu sezon hem para kazanabilir, hem de onun için daha iyi takımlara gitme şansı olur. 15 milyon gibi bir teklif olursa yollamak mantıklı olur.

Şimdi kaldı diyelim seneye muhtemelen kaptanlık Neill'e verilecek bir sürü bununla ilgili spekülasyon, yorum vs yine her 2 taraf da yıpranacak.
« Son Düzenleme: 08.05.10, 22:49 Gönderen: Emre Elmalıdereoğlu »

Çevrimdışı Gökay Oğuz

« Yanıtla #65 : 08.05.10, 22:59 »
Neill, Gio , Sabri (bu seneki gibi olacaksa), Keita, Baroş, rotasyon için ise Hakan, Güngör ve paftan gelenler dışında kimsenin kalıp kalmadığı zerre umrumda değil.

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #66 : 09.05.10, 18:09 »
Arda çok ciddi şekilde takıma zarar vermeye başlamıştır. Bu durumda kendisinde zerre suçlu bulmuyorum, sürekli yıpratılmaya çalışılması ve piskolojik durumu artık Galatasaray'ı kaldıracak durumda değil. Eğer ciddi ciddi Liverpool'un veya Totthenam'ın teklifi varsa 12 milyon Euro gibi, önünü açalım hem o rahatlasın hem de biz rahatlayalım. (Fiyat az diyenle ciddi ciddi tartışabilirim, Türk futbolunda birilerinin ucuza gidip diğerlerinin önünü açması gerekiyor, bu piskolojideki bir Arda'nın daha da parlamasını beklemek hayaldir. Hele ki Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupasından uzak bir Arda'dan)

-Arda'nın gittiğini varsayarsak; Sol Açık'ta harikalar yaratan bir Caner Erkin var elimizde. Gitsin diyen arkadaşlara inat Arda'nın boşluğunu kapatabileceğine inanıyorum. Geçen sene 2 milyon Euro'ya almadığımız bu sene Bursaspor'un tartışmasız en iyi oyuncusu Volkan alınır birde. .

-Giovanni Dos Santos gayet kaliteli, ilerde çok iyi işler yapabilecek bir oyuncu ama şu aşamada Galatasaray oyuncusu, Türkiye Ligi oyuncusu değil maalesef. Maaliyeti falanda çok yüksek, kesinlikle vedalaşılıp gönderilmesi lazım. Giovanni için ne dediysem Elano içinde aynı şeyler geçerli.

---------Transfer-----------
Sabri---Neill--Ali---Hakan
-----Transfer-Transfer
Keita----Transfer---Caner
-----------Baros------------

Gidenler
Arda
Mehmet Topal
Servet
Leo Franco
Elano

Çevrimdışı Gürcan Öztemir

« Yanıtla #67 : 09.05.10, 22:34 »
Arda çok ciddi şekilde takıma zarar vermeye başlamıştır. Bu durumda kendisinde zerre suçlu bulmuyorum, sürekli yıpratılmaya çalışılması ve piskolojik durumu artık Galatasaray'ı kaldıracak durumda değil. Eğer ciddi ciddi Liverpool'un veya Totthenam'ın teklifi varsa 12 milyon Euro gibi, önünü açalım hem o rahatlasın hem de biz rahatlayalım. (Fiyat az diyenle ciddi ciddi tartışabilirim, Türk futbolunda birilerinin ucuza gidip diğerlerinin önünü açması gerekiyor, bu piskolojideki bir Arda'nın daha da parlamasını beklemek hayaldir. Hele ki Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kupasından uzak bir Arda'dan)

-Arda'nın gittiğini varsayarsak; Sol Açık'ta harikalar yaratan bir Caner Erkin var elimizde. Gitsin diyen arkadaşlara inat Arda'nın boşluğunu kapatabileceğine inanıyorum. Geçen sene 2 milyon Euro'ya almadığımız bu sene Bursaspor'un tartışmasız en iyi oyuncusu Volkan alınır birde. .

-Giovanni Dos Santos gayet kaliteli, ilerde çok iyi işler yapabilecek bir oyuncu ama şu aşamada Galatasaray oyuncusu, Türkiye Ligi oyuncusu değil maalesef. Maaliyeti falanda çok yüksek, kesinlikle vedalaşılıp gönderilmesi lazım. Giovanni için ne dediysem Elano içinde aynı şeyler geçerli.

---------Transfer-----------
Sabri---Neill--Ali---Hakan
-----Transfer-Transfer
Keita----Transfer---Caner
-----------Baros------------

Gidenler
Arda
Mehmet Topal
Servet
Leo Franco
Elano

Abi eyvallah iyi/kötü ilk 11'i çıkardın bu kadroyla, ya yedekler?

Ben Arda ve Topal'ı satmazdım. Elimizdeki kaliteli Türkleri de satarsak zaten şimdiden kepenkleri kapatalım önümüzdeki sezon için. İlk 11'de 5 tane kaliteli Türk isim şart, Arda ve Topal giderse yerlerinin dolması zor olur.

Çevrimdışı Burak Koksal

« Yanıtla #68 : 10.05.10, 04:52 »
Aziz Yildirim hakliymis. Yabanci sinirlamasi kalkmali. Kaliteli yabanci kurali gelmeli. Yerli oyuncularin tamami gitsin, umurumda degil. 4 aydir bu takimda olan Gio, Neill, 9 aydir bu takimda olan Keita bile kaptandan daha fazla caba sarfediyorsa hepsinin yolu acik olsun. Galatasaray'da oynayacak oyuncu once adam olacak. Lincoln'un bu takimdan ruhsuz diye gonderildigini dusundukce sinirim daha da katlaniyor. Lincoln hic degilse uzerindeki armaya sahip cikiyordu. Begenmediginiz Lincoln kadar bile degilsiniz...
« Son Düzenleme: 10.05.10, 04:53 Gönderen: Burak Koksal »

Çevrimdışı Birkan Alkaya

« Yanıtla #69 : 10.05.10, 13:04 »
1-Caner Erkin kesinlikle kalmalı       : İsmail Köybaşı'nın 6 milyon euro olduğunu düşünürsek ,iç transfer borsasında fiyatların ne duruma geldiğini anlayabiliriz.Türkiye'de sol bek sıkıntısı zaten var.(bknz. ibrahim üzülmez:)Mevcut durumda Caner bu ülkenin en iyi  solbekinden biridir.Tüm yaş kategorisinde miili olmuş bir oyuncudur. Gelişime açıktır,teknik ve süratlidir. Hücumcu bektir. Biraz çalışmayla ve birazda eğitimle önümüzdeki 10 yıla damgasını vurabilir.

2-Giovanni Dos Santos-Elano kesinlikle kalmalı:
 Şu bir gerçek Giovanni Dos Santos daha 20 yaşında. Yaşına göre edindiği tecrübe muazzam.Meksika milli takımının en önemli iki oyuncusundan birisi.Diplomasında Barcelona yazıyor.Premier lig sertifikalı,La Liga sertifikalı.Dünya futbolunda daha 14-15 yıl boy gösterecek. Galatasaray'da önümüzdeki yıllarda çok daha iyi olacağı kanaatindeyim. Bu risk alınmalı.

Elano; Beklentilerimizi karşılayamamış olabilir.Ama unutmamak gerekirki Brezilyalı oyuncularda uyum sorunu var.Bu adamın kumaşı iyi biraz zaman gerekli kendisine.

3-Kesinlikle gönderilmesi geekenler:
Barış Özbek ; Anti sportmen, yetenekleri kısıtlı, düz sıradan futbolcu. Hiç birşey kaybetmeyiz gönderilmesi halinde.
Leo Franco  ; Kötü kaleci. Gönderilmeli
Servet Çetin; Zaten aklen ve ruhen bizimle  değil. Artık faydası dokunmaz Galatasaray'a.Gönderilmeli
Mustafa Sarp; Bursa bu adamı gönderdi şampiyonluğa oynuyor:) Kesinlikle gönderilmeli , Özelliksiz bir oyuncu.
Uğur Uçar     ; Maalesef Sabri'yi özlememize sebep olan kişi.Kiralanabilir.

Burak Fındık

« Yanıtla #70 : 12.05.10, 00:26 »
Sol bekin Türk olcağına dair bir kuıral mı var?Caner sol bek oynayamıyor işte neden ısrar ediyorsunuz?

Çevrimdışı Birkan Alkaya

« Yanıtla #71 : 12.05.10, 12:32 »
Eğer Caner'den iyi yabancı sol bek alınacaksa bilemem.  Ama kontenjan sıkıntısı doğabilir o zman.

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #72 : 12.05.10, 12:36 »
Sol beke herhangi birini alsak zaten Caner'den iyi olur  :D

Çevrimdışı Ali Altınöz

« Yanıtla #73 : 12.05.10, 20:14 »
Topal'la başladık.
En işe yarayanı gönderdik aslında. :)
Umarım diğerleri elde kalmaz :D

Çevrimdışı Alperen Baltacı