ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#77 Serdar Özkan

Gönderen Konu: #77 Serdar Özkan  (Okunma sayısı 5840 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

Ynt: Serdar Özkan Galatasaray'da
« Yanıtla #25 : 18.05.10, 14:44 »
Ayhan'a da benziyor, o da Beşiktaş'tan gelmişti tamam işte bi 10 sene sonra bi benzer futbolcu yakalarsanız o da gelecektir demektir :) Hayılrı olsun.

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #26 : 18.05.10, 14:58 »
Hayırlı olsun camiamiza ve türk futboluna.İnşallah Serdar,son bir kaç yılda yapamadığı patlamayı,klubümüzdeki bulunan ve kendi jenarasyonun en değerli ve yetenekli oyuncuları ile birlikte yapar ve en verimli trransferlerimizden biri olur...

Çevrimdışı A.Devrim Bozgeyik

« Yanıtla #27 : 18.05.10, 15:05 »
4-3-3'ün neresinde oynatacağımız hakkında en ufak bir fikrim yok.Sol beke aldık heralde.
Hayırlı olsun,gol becerisini geliştirmesi şart pek umutlu değilim ama bu konuda;Arda bile 4-3-3'ün kanatlarında verimli olamadıktan sonra.

Arda bile biraz yanlış olmuş sanki...Arda'nın bu sistemde bu temposuyla var olamayacağı ortadaydı zaten...Tek umut Rijkaard ile belki temposu artardı,ama maalesef artacağına dahada geriye gitti...Sol bek söylemine dokunmuyorum zaten... :D

Çevrimdışı Ufuk Çalışkan

« Yanıtla #28 : 18.05.10, 15:16 »
Arda'yı gol becerisi açısından söylemiştim,Serdar Özkan'dan daha iyi gol vuruşu olduğu aşikar.Ama 4-3-3'ün kanatlarında oynamaya ikiside uygun değil sırf bu gol atabilme konusu yüzünden.
Orta sahada zaten yer yok.Serdar'da ne pres var ne top kapma.4-4-2 oynasak güzel alternatif olurdu kendini toparlaması kaydıyla.Biraz garip bir transfer oldu bence.Rijkaard 4-4-2'ye dönecek heralde başka mantıklı bir açıklama getiremiyorum ben bu transfere :)

Çevrimdışı Sercan Önver

« Yanıtla #29 : 18.05.10, 15:27 »
Hayırlı olsun.

Çevrimdışı Eser Başbay

« Yanıtla #30 : 18.05.10, 16:25 »
İlk kez bu sene izlemiştim hangi maçtı hatırlamıyorum. Ancak Giovanni gibi girdiği pozisyonları gol yapamamak gibi bir sorunu var. Hoş Giovannininki bence şanssızlık Serdarınki sanki daha çok son vuruş beceriksizliği. Ama zaten o golleri yapabilse bu sezon direk büyük Avrupalılardan birine giderdi.Bu arada girdiği pozisyonlarının çoğunu sanki kendi oluşturuyordu zaten.
İkisi de becerisizliktir. Biri şanssızlık biri becerisizlik dersen olmaz. Ayrıca Gio'nun daha golü bulunmuyor Galatasaray formasıyla.

Çevrimiçi Gökay Oğuz

« Yanıtla #31 : 18.05.10, 16:36 »
İlk kez bu sene izlemiştim hangi maçtı hatırlamıyorum. Ancak Giovanni gibi girdiği pozisyonları gol yapamamak gibi bir sorunu var. Hoş Giovannininki bence şanssızlık Serdarınki sanki daha çok son vuruş beceriksizliği. Ama zaten o golleri yapabilse bu sezon direk büyük Avrupalılardan birine giderdi.Bu arada girdiği pozisyonlarının çoğunu sanki kendi oluşturuyordu zaten.
İkisi de becerisizliktir. Biri şanssızlık biri becerisizlik dersen olmaz. Ayrıca Gio'nun daha golü bulunmuyor Galatasaray formasıyla.

Evet aslında ikisi de becerisizliktir teknik olarak. Ama bu şekilde yazmamın sebebi Gio vurmadan önce kaleye bir bakıyor ve kaleciye uzak olan tam da direğin dibine nişanlayarak vuruyor (bunu izleyen anlayabiliyor). Olmuyor ama. Zaten hedefi minumum düzeye çekmiş olduğu için tutma ihtimalini düşürüyor ama tutarsa da gol yapma ihtimalini maksimuma çekmiş oluyor. Ve fakat izlediğim Serdar ın hiç öyle ince hesapları yoktu. Aksine kaleyi gördüğü anda vurdu ama ya biri ayak koydu ya kaleciye isabet ettirdi ya da dağa taşa gönderdi. Yani vuruşlar standart Türk tekniği.

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #32 : 18.05.10, 16:40 »
Alıntı
Galatasaray.org Yeni Transferlerimizi Tanıyalım ; Serdar Özkan

1 Ocak 1987 günü Düzce’de dünyaya gelen Serdar Özkan, 1999 yılında henüz 12 yaşında iken Beşiktaş altyapısında futbola başladı. 2002-03 sezonunda dönemin Beşiktaş teknik direktörü Mircea Lucescu’nun dikkatini çekerek kulübü ile profesyonel sözleşme imzalayan genç oyuncu, bir sezon sonra Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer aldı.

Aralık 2003’te Beşiktaş formasıyla hem kupa, hem de lig maçlarında ilk kez şans buldu. 2004-05 sezonunun ikinci yarısında, daha fazla süre bulabilmesi adına, İstanbulspor’a kiralandı. Ancak İstanbulspor’da beklenilen çıkışı yapamayınca Beşiktaş’a döndü. Bu defa, 2005-06 sezonunda, Akçaabat Sebatspor’a kiralık olarak transfer oldu. Trabzon ekibinde sürekli oynama fırsatı bulan Serdar Özkan, 2007-08 sezonunda Beşiktaş’ın o dönemki teknik direktörü Ertuğrul Sağlam tarafından tekrar siyah-beyazlı ekibe alındı.

Beşiktaş’taki yeni serüveni, bir öncekine göre hayli başarılı geçti. Sağlam’ın takımında istediği süreleri almaya başlayan oyuncu, Türkiye Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde forma şansı buldu. Beşiktaş’ın İnönü Stadı’nda Liverpool’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımının ilk golünü atan Serdar Özkan, Beşiktaş’ın 2008-09 sezonundaki çifte kupalı şampiyonluğunda da kadroda bulunuyordu.

Milli takımın tüm kategorilerinde kadroya (U-16: 10 defa, U-17: 29 defa, U-18: 12 defa, U-19: 11 defa, U-21: 8 defa ve A Milli: 3 defa) çağrılan oyuncu, 12 Eylül 2007 günü Macaristan ile oynanan Euro 2008 Eleme Grubu maçında ilk kez A Milli Takım için oynadı. Serdar, maçın 67. dakikasında -yine Beşiktaş’tan Galatasaray’a geçiş yapan bir başka isim- Ayhan Akman’ın yerine oyuna dâhil olmuştu. 1.67 metre boyundaki Serdar Özkan, orta sahanın her iki kanadında da oynayabiliyor.

Çevrimdışı Onur Kazancı

« Yanıtla #33 : 18.05.10, 16:50 »
Basiretsiz bir dönem geçirmiş olması çok önemli değil, yetenekli bir oyuncu ve yaşı daha genç ama yeniçeri ocağına bir odun daha atacak kapasitede bir adam olması beni çok endişelendiriyor.

Çevrimdışı Ferdi Dinli

« Yanıtla #34 : 18.05.10, 16:52 »
Gereken sanslari bulursa bir cok kisinin yuzunu kizartacaktir. Hayirli olsun

Çevrimdışı Ilkay Orhan

« Yanıtla #35 : 18.05.10, 16:58 »
Son Vuruslari kötü ama yoksa iyi bir Oyuncu hayirli olsun

Çevrimiçi Aykut Catal

« Yanıtla #36 : 18.05.10, 17:05 »
Bu videoda goreceginiz teknige sahip olan bir oyuncuya kotu transfer denilemez, hemde bedavaya alindiysa.

Bence Keita'ya alternatif olabilecek en iyi yerli oyuncu, kesinlikle bir transfer basarisidir..

http://www.youtube.com/watch?v=_4i2F7NAO2Y&feature=related

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

« Yanıtla #37 : 18.05.10, 17:08 »
Bu son vuruşa gelirsek... Son vuruş konusunda en rezil adam Hakan Şükür dü. Nerdeyse 15 sezon oynadı bu adam bizde. Ama o kadar iyi bir takım oyuncusu ve o kadar çalışkandı ki gol rekorları kırdı. Bulduğu pozisyon başına atılan gol gibi bir ortalama olsa Hakan'ın bu istatistiği yerlerde olurdu.

Demekki önemli olan son vuruşdan daha çok pozisyon yaratabilmek ve pozisyona girebilmek. Tek problemi son vuruş olsun Serdar'ın umarım. Onu da günde birer saat çalışır, geliştirir.

Çevrimdışı Kürşat Canata

« Yanıtla #38 : 18.05.10, 17:09 »
Bu videoda goreceginiz teknige sahip olan bir oyuncuya kotu transfer denilemez, hemde bedavaya alindiysa.

Bence Keita'ya alternatif olabilecek en iyi yerli oyuncu, kesinlikle bir transfer basarisidir..

Caner berbat vurmuş güzelim pozisyonu yemiş. Gitmiş bütün emekleri Serdar'ın. :D

Şaka bir yana da gerçekten başarılı olur eğer futbola aklını verirse.

Çevrimdışı Aykut Akmercan

« Yanıtla #39 : 18.05.10, 19:34 »
Hayırlı olsun. Ben başarılı olacağına inanıyorum.

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #40 : 18.05.10, 20:19 »
Hayirli olsun, Galatasaray'da aradigi ortami ve huzuru bulucagina ve burada yeniden dogacagina inaniyorum.

Çevrimdışı Edip Muharrem Maltas

« Yanıtla #41 : 18.05.10, 20:21 »
Beşiktaş'tayken yemediği küfür kalmıyordu.Kaçırdığı pozisyon sonrası tribün homurdanıyordu. Futboluna odaklanıp başarılı olacaktır.Hayırlı olsun..

« Yanıtla #42 : 18.05.10, 21:14 »
Hayırlı olsun şut yeteneğini geliştirebilirse bence başarılı olur.

Çevrimdışı Koray Sarıoğlu

« Yanıtla #43 : 18.05.10, 21:29 »
- Profesyonel oyuncu Serdar Özkan ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Sözleşme bedeli olarak oyuncuya;
2010-2011 sezonu için 950.000 TL sabit transfer ücreti, 12.000 TL maç başı ücreti,
2011-2012 sezonu için 1.000.000 TL sabit transfer ücreti, 14.000 TL maç başı ücreti,
2011-2012 sezonu için 1.050.000 TL sabit transfer ücreti, 15.000 TL maç başı ücreti ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=117764
« Son Düzenleme: 18.05.10, 22:41 Gönderen: Koray Sarıoğlu »

Burak Fındık

« Yanıtla #44 : 18.05.10, 21:31 »
Aferdersiniz de oha yani bu ne ya çok değil mi bu şimdi neye göre fiyat artışı yapıyorsunuz ki yani?Muhtemelen rotasyon da oynayacak bir oyuncu için çok yüksek bir ücret bu..

Çevrimdışı Ahmet Kilic

« Yanıtla #45 : 18.05.10, 21:48 »
Çok filan değil Burak ne yaptın. Senede MAX. 700 Bin Avro alacak Serdar. Bir sene yatarak 3.5 milyon avro alan Elano'dan sonra ses çıkaramayız.

Burak Fındık

« Yanıtla #46 : 18.05.10, 22:04 »
Çok filan değil Burak ne yaptın. Senede MAX. 700 Bin Avro alacak Serdar. Bir sene yatarak 3.5 milyon avro alan Elano'dan sonra ses çıkaramayız.

Tabi ki oda var Ahmet ama fiyat artışı benim bildiğim performansa göre yapılır..Aslında Beşiktaş'tan nekadar alıyor bunu bilmek lazım ona göre sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz..

Çevrimdışı Meftun Özdemir

« Yanıtla #47 : 18.05.10, 22:05 »
Önemli olan pozisyona girmek değil midir?Daha bu sezon 1-0 öne geçipte geriye yaslandığımız maçlardan kaç puan aldık.Bana attıkça coşacak coştukca atacak oyuncular lazım.1-0 ' ı kabullenmeyecek oyuncu lazım.Serdar da bu hırs vardı ama   Beşiktaş da gol kaçırdıkca taraftar, küfürde dahil hertürlü tepkiyi koydu.Ben umutluyum Serdar dan.

Çevrimdışı Ilkay Orhan

« Yanıtla #48 : 18.05.10, 22:39 »
- Profesyonel oyuncu Serdar Özkan ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Sözleşme bedeli olarak oyuncuya;
2010-2011 sezonu için 950.000 TL sabit transfer ücreti, 12.000 TL maç başı ücreti,
2011-2012 sezonu için 1.000.000 TL sabit transfer ücreti, 14.000 TL maç başı ücreti,
2011-2012 sezonu için 1.050.000 TL sabit transfer ücreti, 15.000 TL maç başı ücreti ödenecektir.

Kaynak ne Koray ?

Çevrimdışı Ferdi Dinli

« Yanıtla #49 : 18.05.10, 23:04 »

Benim bile basimi donderdi bu hareket. Sahane calim atmis, umarim bizdede su 10 saniyelik goruntuyu sezon boyunca gosterir :)

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#77 Serdar Özkan