ScoutGS ForumFutbolAvrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi

Gönderen Konu: Dünyanın Haberi  (Okunma sayısı 4668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Can

Dünyanın Haberi
« : 19.05.10, 11:00 »
Avrupa ülkelerinin bir çoğu hakkında zaten  bilgi paylaşımı yapılabilecek başlıklar mevcut.
O başlıklar dışında dünya'da gerçekleşen olaylar, transferler, haberler bu başlıkta toplanacaktır.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

Ynt: Dünyanın Haberi
« Yanıtla #1 : 22.05.10, 16:08 »
Alıntı
ManU Van der Vaart için 23 milyon avro ödemeye hazır
İngiliz devi Hollandalı yıldızı bu yaz kadrosuna katmak istiyor...
İspanyol basını Manchester United Menajeri Alex Ferguson'un Real Madrid'in orta saha oyuncusu Rafael van der Vaart ile ilgilendiğini iddia etti.

Hollandalı futbolcunun geride bıraktığımız sezonda Real Madrid'de başarılı bir perfromans ortaya koysa da takımdan ayrılması bekleniyor.

AS gazetesinde yer alan habere göre de Manchester United, Hamburglu eski yıldız için 23 milyon avro ödemeye hazır.

Real Madrid ile kontratı 2013 yılına kadar sürecek olan futbolcunun sözleşmesini tamamalaması beklenmiyor.

Ancak Van der Vaart'ın durumu bu yaz Real Madrid'de yaşanması beklenen teknik direktör değişikliğinden sonra belli olacak.

Oha oynamayan bir adama o rakam verilir mi Manu kafayı mı yediniz olum.

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #2 : 22.05.10, 16:13 »
ManU'da Ferguson sadece 1-2 oyuncu alacacağız dedi ama VanderVaart, Borriello, Agüero gibi bir ton adamın ismi geçiyor. Bence yalandır bu haber.

Çevrimdışı Burak Koksal

« Yanıtla #3 : 24.05.10, 21:43 »
Chelsea'den Joe Cole bu sene takimdan ayriliyor. Nereye gidecek aceba?

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #4 : 26.05.10, 08:45 »
http://video.fanatik.com.tr/Rovesatayla-penalti-golu_1_31216.htm?auto=1

Kurtarırsan penaltıyı adama böyle röveşatayı çakarlar:)
« Son Düzenleme: 26.05.10, 08:46 Gönderen: Hakan Can »

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #5 : 26.05.10, 11:26 »
Mourinho'yu çok severdim. Şimdi bir kaç daha arttı bu sevgim.

http://video.fanatik.com.tr/Mourinhonun-gozyaslari_1_31218.htm?auto=1

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #6 : 26.05.10, 13:21 »
Baba adam ya.

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #7 : 26.05.10, 13:39 »
Alıntı
TFF 2. Lig ekibi Pursaklarspor'un golcü oyuncusu Serdar Gökkaya'ya, İngiltere Premier Lig takımlarından Birmingham City'nin talip olduğu bildirildi.

Pursaklarspor Genel Menajeri Erkan Özbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında Hollanda'nın Heracles Almelo takımından transfer ettikleri 21 yaşındaki Serdar Gökkaya'nın uzun süredir Birmingham City tarafından takip edildiğini söyledi.

Birminginham City yöneticilerinin ligde 5, kupada da 2 golü bulunan oyuncunun menajeriyle görüştüğünü belirten Özbey, kulüp olarak şu an resmi teklifi beklediklerini ifade etti.

Özbey, Serdar Gökkaya'nın çok yetenekli bir oyuncu olduğunun altını çizerek, ''İngiliz takımı Serdar'ı daha önce Heracles Almelo takımınında da takip ediyormuş. Gelecek vadeden bir oyuncu. Serdar'ın önümüzdeki yıllarda isminden sıkça bahsettireceğine inanıyorum'' dedi.

Bu arada, Hollanda'da tatilde olduğu belirtilen Serdar Gökkaya'yı, Birmingham City'nin yanı sıra Turkcell Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un da transfer etmek istediği kaydedildi.

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #8 : 26.05.10, 18:03 »
Bir ara ismi bizimle anilan Zigic Birmingham'a cok yakin.

Alıntı
McLeish set to seal £6m move for Zigic
Mi, 26 Mai 2010

Nikola Zigic was due to have a medical last night ahead of a proposed move from Valencia worth about £6m. Birmingham’s manager, Alex McLeish, hopes to make the 6ft 8in Serbia striker his second major acquisition of the summer following the arrival of Ben Foster from Manchester United for a similar sum. Zigic said last month he was keen to play in England after rejecting a transfer to Galatasaray. The 29-year-old, who cost Valencia £15m from Racing Santander three years ago, will almost certainly replace James McFadden as Birmingham’s highest-paid player.

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #9 : 26.05.10, 18:04 »
7 milyon €ya imza atti biliyorum ben. Hatta gülmüstüm sabah, bu kazmada 7 milyonsa Sercan hakikaten 12 milyonmus ozaman diye.

Çevrimdışı Gürcan Öztemir

« Yanıtla #10 : 26.05.10, 20:05 »
Oh beee..."Galatasaray Zigic ile ilgileniyor" haberleri kesilir artık...7M€'ya gittiyse hakkatten, iyi kazıklanmış McLeish :D

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #11 : 29.05.10, 20:57 »
Hasan Kabze Bundesliga devine! 
Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Hasan Kabze Bundesliga devine mi gidiyor?

Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla şampiyonluklar yaşayan Hasan Kabze'ye Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'in talip olduğu iddia edildi.

Türkiye'ye dönmeyi düşünmeyen Hasan Kabze'nin, Almanya'dan gelen teklife sıcak baktığı, Rubin'in de Hasan'ın istemesi durumunda Bundesliga için izin vermeye hazır olduğu kaydedildi.

(Tümspor)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #12 : 30.05.10, 16:23 »
Bayern Münih Nuri Şahin'i istiyormuş.

İtalyan basınında: Şahin Bayern için?

Nuri Şahin de bulunuyor Borussia Dortmund sözleşme kadar 2013, ancak 21 yaşındaki yurtdışında ev ve hayranlar olarak onun birçok nedeni vardır büyük yetenek.tarafından rapora göre bir İtalyan Internet platformu Tuttomercatoweb 'Dortmund Bundesliga iki olduğunu kabul etmek gerekir.

Ayrıca merkezi orta saha oyuncusu ilgi göstermek Fransa, Olympique Lyon, bu nedenle düşük. Ama söylenti hayal etmek zor görünüyor: Stuttgart önümüzdeki sezon Şahin ve Bavyera için yedek omuz değil, Türklerin konumunu ciddi talep ediyoruz.

« Son Düzenleme: 30.05.10, 16:27 Gönderen: Tolgahan Ozer »

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #13 : 30.05.10, 17:06 »
Tolgahan, şu altıntı yapıp foruma eklediğin yazıların linklerini de koyup, alıntı tagı içerisinde yazarsan çok daha güzel olacak.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #14 : 30.05.10, 17:08 »
Almanca koyunca itiraz ediyorlar bende çevirip koyuyorum. O yüzden link vermiyorum.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #15 : 30.05.10, 17:24 »
Almanca koyunca itiraz ediyorlar bende çevirip koyuyorum. O yüzden link vermiyorum.

Google Translate'den çevirisini yaptığın haberlerin orjinalinden bir farkı yok ki benim için :)  yine anlamıyorum :D

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #16 : 30.05.10, 17:45 »
Nuri için Bayern, Stuttgart ve O.Lyon devrede. :D

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #17 : 30.05.10, 18:54 »
Bayern'e yakışır Nuri..

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #18 : 30.05.10, 19:15 »
Man City’den ilginç plan

Valencia’nın yıldız orta saha oyuncusu David Silva’yı kadrosuna katmak isteyen Manchester City, Galatasaray’da kiralık oynayan Jo’yu takasta kullanmak istiyor.

News of the Wolrd’un haberine göre, transferin hızlı ekiplerinden Manchester City, Valencia’nın başarılı orta saha oyuncusu David Silva’yı transfer etmek için çalışmalara başladı.

Premier Lig ekibi İspanyol orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için Galatasaray’da kiralık olarak oynayan Brezilyalı golcü Jo’yu takasta kullanmak istiyor.

Sezonun ilk kısmını Everton’da ikinci kısmını da Galatasaray’da geçiren golcü oyuncu, iki kulüpte de istenen etkiyi yaratamadı.

Manchester City yıldız orta saha oyuncusu için 30 milyon avroya yakın bir bonservis bedeli ve Jo’yu önerecek.

Goal.com Türkiye - 30 May 2010 17:19:00

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #19 : 31.05.10, 09:34 »
Ulan şansa bak yahu Valencia'yı tutuyoruz. Yine başımıza Jo ve M.Topal geldi iyi mi?

Kewell'ı falanda alsınlarda tam olsa. :D

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #20 : 31.05.10, 09:50 »
Ulan şansa bak yahu Valencia'yı tutuyoruz. Yine başımıza Jo ve M.Topal geldi iyi mi?

Kewell'ı falanda alsınlarda tam olsa. :D

Barış'la Ayhan da geliyor, az bekle.

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #21 : 31.05.10, 09:51 »
Amin :D

« Yanıtla #22 : 31.05.10, 14:30 »
Alıntı
Resmen Real!
Real Madrid'de Jose Mourinho dönemi resmen başladı. İspanyol devi bugün öğle saatlerinde düzenlediği basın toplantısıyla Mourinho'yu yeni teknik direktörleri olarak basına tanıttı.
Jose Mourinho'nun ilk açıklamalarından dikkat çeken bir ifade ise Ronaldo'nun Real Madrid için önemli bir oyuncu olduğunu söyledikten sonra "Fakat önemli olan kulüptür, oyuncular değil" söylemi oldu.

Jose Mourinho'nun basın toplantısındaki bir diğer açıklaması ise şu şekilde: "Şimdi işleri ve belli bir çalışma progranı değiştireceğiz. Benim stilime doğru yaklaşacağız. Ben bir hocayım, fazlası değil. Ben Jose Mourinho'yum tüm hatalarıyla ve tüm iyi yönleriyle de..."

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'ya basın toplantısında eşlik eden ve özellikle takımın eski çalıştırıcısı Manuel Pellegrini hakkında sorulara cevap veren isim ise kulübün genel menajeri Jorge Valdano oldu.

« Yanıtla #23 : 31.05.10, 17:40 »
Alıntı
İngiliz kulübü Everton, Leeds United'ın 26 yaşındaki golcü oyuncusu Jermaine Beckford'u kadrosuna kattı.

Geride bıraktığımız sezonda İngiltere Ligue 1'de 42 maça çıkan ve 25 gol kaydeden İngiliz santrafor, özellikle FA Cup mücadelesinde Manchester United takımına Old Tarford'da attığı golle adından söz ettirmişti. Leeds United, bu golle bir dünya devi olan Kırmızı Şeytanları kupa dışında bırakmıştı. Bu performansıyla İngiliz kulüplerinin dikkatini çekmeye başlayan Beckford, Leeds United'ın sözleşmesini uzatma teklifini kabul etmemişti.

Beckford'u kapan ise Liverpool şehrinin Mavi takımı Everton oldu. 26 yaşındaki golcü oyuncu bugün kendisini dört yıllığına Everton'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #24 : 31.05.10, 18:56 »
Alıntı
Makoun holds future doubts
Lyon midfielder admits a transfer could be on the cards

Midfielder Jean Makoun admits his future at Lyon is in doubt after a disappointing campaign.

The Cameroon international has had a turbulent second season in which his relationship with Lyon fans was strained as the club finished second in Ligue 1. Makoun, who scored the goal which knocked Real Madrid out of last season's UEFA Champions League, admits he may be forced to consider his options if the chance to leave arises.

"After no title it is quite difficult. So, even though I have two years remaining on my contract at Lyon, I don't reject any hypotheses because it didn't go smoothly at Gerland this season" Makoun told L'Equipe. He added "I am prepared to fulfil my contract, but my agents will meet the Lyon officials and anything can happen."

Tottenham, Arsenal and Juventus have monitored his progress in the past and will no doubt be alerted by the 26-year-old's apparent unhappiness.

Bunu mantıklı transfer önerilerine koymaya cesaret edemedim ama, Lyon olunca acaba bir şans var mıdır? Bu sezon tek adam alacağız deseler bu adamı söylerdim.

Makoun Lyon'da kötü geçen bir sezon sonucu iki senelik daha kontratı olmasına rağmen ayrılabileceğini, geleceğinin belirsiz olduğunu söylemiş.

ScoutGS ForumFutbolAvrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi