ScoutGS ForumFutbolAvrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi

Gönderen Konu: Dünyanın Haberi  (Okunma sayısı 4639 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serdar Colak

Ynt: Dünyanın Haberi
« Yanıtla #75 : 05.06.10, 16:32 »
Guti, Raul, Drenthe, Lass, Gago, Granero ve Van der Vaart'la yollar ayrılıyormuş Real Madrid'de.

Gel şimdi bizim takıma Drenthe ve Lass'ı koy, bak neler oluyor.

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #76 : 05.06.10, 20:00 »
Alıntı
Hitz fits bill for Hammers
Grant makes first signing since taking over as manager

Last updated: 5th June 2010   

West Ham United's new manager Avram Grant has made his first signing after bringing in Thomas Hitzlsperger on a three-year contract.

Hitzlsperger has spent the past six months with Lazio, but the former Aston Villa midfielder has agreed to return to the Premier League with West Ham.

The 28-year-old only joined Lazio in January from Stuttgart after his contract with the Bundesliga club was cancelled to give Hitzlsperger a better chance of making Germany's World Cup.

However, despite his switch to Serie A, the ex-Bayern Munich youngster was unable to claim a place in Germany coach Joachim Low's 23-man squad for the finals in South Africa.
He will now turn his focus to his club career after accepting the opportunity to play in England for the second time.

During five years on the books of Villa, Hitzlsperger scored 12 goals in 114 appearances before leaving for Stuttgart in 2005.

Hitzlsperger is likely to be the first of several fresh faces to arrive at Upton Park over the summer months following Grant'sappointment as manager.

Grant has been tipped to raid his former club Portsmouth for some players, while the likes of Thierry Henry and David Beckham have also been linked with moves to West Ham.

Hitzlsperger West Ham'a gitmiş, daha yeni 500 bin euro'ya Lazio'ya gitmişti.

Çevrimdışı Ferdi Dinli

« Yanıtla #77 : 05.06.10, 20:22 »
Guti, Raul, Drenthe, Lass, Gago, Granero ve Van der Vaart'la yollar ayrılıyormuş Real Madrid'de.

Gel şimdi bizim takıma Drenthe ve Lass'ı koy, bak neler oluyor.
5,6 oyuncu daha alinacagina butun paralari bu 2liye versinler raziyim. Birde bizim Santosuda alalim tam olsun. Servet-Topal-Elano + gerekirse Keita satilsin. Keita'yi begeniyorum ama bazi gerceklerde ortada. Buyuk maclarda ortada yok gibi, cok cabuk sinirleniyor birde yasi olmus 28 29 yani satacaksan simdi satacaksin yoksa bida simdiki paralari bulamazsin.

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #78 : 05.06.10, 20:57 »
5,6 oyuncu daha alinacagina butun paralari bu 2liye versinler raziyim. Birde bizim Santosuda alalim tam olsun. Servet-Topal-Elano + gerekirse Keita satilsin. Keita'yi begeniyorum ama bazi gerceklerde ortada. Buyuk maclarda ortada yok gibi, cok cabuk sinirleniyor birde yasi olmus 28 29 yani satacaksan simdi satacaksin yoksa bida simdiki paralari bulamazsin.

Bu adamları alamayız, benimki öyle bir serzenişti diyelim.  :)

Lass'ın fiyatı zaten bizi aşar, Drenthe'nin de bizden önce daha iyi talipleri kesin çıkar, son tercihi oluruz muhtemelen.

Keita ile ilgili de ben çok konuştum son bir kaç gündür, tamamen aynı fikirdeyim. Ama ne yaparsın, yönetim Keita'yı tutup Gio'yu gönderiyorsa bize de hayırlısı demek kalıyor.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #79 : 06.06.10, 09:21 »
Maicon açıklama yapmiş arkadaslar, interde kalmak istiyorum, AS gazetesi beni cok yanlis anladi, interden ayrilmak istedigimi söylemedim, demiş. Ne söylemiştim AS gazetesi yalan haber yapar diye, müthis bir sekilde yapiyorlar.

Maicon inter icin cok önemli, yerini doldurmak imkansiz olur, Zanetti yasli, Santon henüz hazir degil, alinacak oyuncular da Maiconun yüzde 30'u katkiyi yapamaz.Rafinha,Sagna vs.

Bu arada Başkan Moratti açıklama yapmiş, Milito, yüzde 100 kaliyormuş, yeni teknik direktör Rafa Benitez olacak.

Kuyt ve Mascheranoyu istedigide söyleniyor. Mascherano ve Kuyt'a interin ihtiyaci yok. Mascherano iyi bir çapa fakat
zaten orda Cambiasso var. Grande interin yapmasi gereken Mottadan daha iyisini almak Cambiassonun yanina. Gerrard, Fabregas ,Hernanes...

Juventus güçleniyor, tehlike sinyalleri geliyor, Milandan bu senede bir sey beklemek hayal, cünkü başkanlari aciklama yapmiş, Yepes ve Stotari bize yeter, sampiyonluk mücadelesi verebiliriz diye. Bencede Avrupa sampiyonu olmalarina bile yeter. Transfer yapmalarina gerek yok.  :D

Drenthe ve Laas kalmali bence. Diarra gecen sezon izledigim maclarda harikaydi, neden öyle birini satmak istiyorlar anlamis degilim. Yerine De Rossi veya Gerrardi istiyorlar galiba.
« Son Düzenleme: 06.06.10, 09:22 Gönderen: Kerem Baran »

Çevrimdışı Gürcan Öztemir

« Yanıtla #80 : 06.06.10, 13:52 »
Hitzlsperger transferi isabet olmuş. Yanında da Parker var zaten, orta sahanın göbeği 4 numara. Bakalım şu Henry ve Beckham transferlerinden ne çıkacak. İkisi de gelirse çok ilginç bir takım olacağız :)

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #81 : 06.06.10, 18:37 »
Benitez Interin yeni hocasi oldu.

Burak Fındık

« Yanıtla #82 : 06.06.10, 19:01 »
Hayırlı olsun umarım başarılı olur.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #83 : 07.06.10, 11:52 »
Hitzlsperger transferi isabet olmuş. Yanında da Parker var zaten, orta sahanın göbeği 4 numara. Bakalım şu Henry ve Beckham transferlerinden ne çıkacak. İkisi de gelirse çok ilginç bir takım olacağız :)

Çok ilginç bir takim olacagiz derken  :D

Benitez transferine sevinemedim, Benitez denilince aklima rotasyon ve Arbeloa gibi oyuncular geliyor, sonra Kuyt ve Mascherano geliyor. CLde hep basariliydi, Mourinhoyu 5 kez mat etmis, ama ligde uzun maratonda basarili degil. bununda bence en büyük nedeni, kadro yetersizligi ve fazla rotasyondu.

Çok kaliteli bir takima verilecek eline, derin bir kadro, cok güclü bir kadro. Benitez de gider Mascherano gibi, Kuyt
gibi adamlari toplarsa, yazik eder hem kendine hemde benim güzel interime. Kendine yazik edebilir ama intere yazik ederse, iste o zaman isler degisir.

İnterin ihtiyaclari asaği yukari belli. Bir sol bek, cünkü Santon hazir degil, Zanetti artik yaslandi, Maiconun sağda estirdiği firtinayi solda da estirecek biri pekala alinabilir. Böyle bir oyuncu da zaten var. Kolarov, çok iyi bir sol bek.
o olmazsa, Tremounlinas var. Bordeauxta oynuyor. 2sinden biri rahatlikla alinabilir.

Sonra stoperde, alternatif eksikligi var, Burdisso Romada kalacak, Rivas interin oyuncusu degil, Cordoba ve Materazzi zaten yaslandilar, verebilecekleri az artik. Orayada mutlaka Ranocchia veya Bonucci veya Fernandesten birini alirsin.

Ortasahanin güclenmesi gerken tek yeri, Mottanin yeri, Motta iyi ama sık sakatlaniyor ve istikrari da iyi degil. Oraya büyük bir yildiz pekala alinabilir. Gerrard, Fabregas, hatta Hernanes gibi bir oyuncu alinabilir.

Sonra Silva gibi bir oyuncu alinabilirse, alinmali. Solda oynayabilir. Sağda oynayabilir. Gerektiginde ortada oynayabilir.

Kenar forvete takviye ve Militoya bir yedeklede transferi kapatirsiniz.

Muhtesem bir inter ortaya cikar. ama Benitez ne yapacak, Kuyt, Masherano ve nerde normal ispanyol varsa, intere
dolduracak. :D

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #84 : 07.06.10, 12:28 »
Alıntı
Doni, offerte da Benfica e Galatasaray

Bisogna rinforzare la difesa, ma la Roma non potrà farlo prima di aver ceduto qualche pedina. Quello arretrato è il reparto che più richiede interventi strutturali: la conferma di Burdisso, un paio di terzini e, con meno fretta, un quarto centrale e il vice di Julio Sergio. Tra i rinnovi contrattuali già siglati e la grande attesa per l’arrivo di Adriano, quindi, la società giallorossa aspetta che si presentino acquirenti ben intenzionati. Dopo le prime tempestive operazioni di mercato, è il momento di valutare tutte le richieste e approfondire anche i sondaggi preliminari. Qualcosa, ad esempio, si sta muovendo sul fronte Doni. Sul portiere si sarebbero orientati Galatasaray e Benfica, disposte a investire qualche milioncino anche per l’oneroso contratto, superiore ai 4 lordi a stagione. La Roma vedrebbe naturalmente di buon occhio la soluzione turca, mentre il brasiliano temporeggia, privilegiando la pista inglese, con Arsenal e Chelsea che, almeno per il momento, non sembrano intenzionate ad accelerare i tempi.

L’ingaggio di Fabio Simplicio potrebbe agevolare la partenza di Brighi, ambito da Samp, Genoa e Palermo. Tutte società che dispongono di una buona liquidità. Con la cessione del centrocampista, la Roma può realizzare un discreto gruzzolo, intorno ai 4-5 milioni. E in regime di autofinanziamento, il pagamento cash ha sempre priorità rispetto all’ipotesi scambi, nonostante in ballo ci siano uomini graditi a Ranieri come Sculli e Mesto.

Nel frattempo la Juve è uscita allo scoperto per Motta, ma, prima del benestare dell’Udinese, dovrà essere interpellata la Roma, proprietaria per il 50% del cartellino dell’esterno, pagato 3,5 milioni nel gennaio 2009. Nell’affare può rientrare il nome di Isla, centrocampista tuttofare, di cui Pradè parlerà con il manager Rodriguez entro pochi giorni. Per arrivare al cileno è indispensabile che l’Udinese ridimensioni le sue pretese di 10 milioni.

Sbloccare la vicenda Baptista, invece, ha bisogno di tempi più lunghi. Sulle orme della Bestia si era mosso il Tottenham, ma a Trigoria confidano nel Mondiale per rendere più appetibile l’attaccante. Questa settimana sarà importante anche per ciò che riguarda le trattative minori come quelle per Andreolli e Cerci: obiettivi di parecchi club, soprattutto Bari e Bologna. Su entrambi si impone una decisione definitiva: i loro contratti scadono tra un anno.

(Corriere della Sera) romacalcionews.it

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #85 : 09.06.10, 11:19 »
Sonra stoperde, alternatif eksikligi var, Burdisso Romada kalacak, Rivas interin oyuncusu degil, Cordoba ve Materazzi zaten yaslandilar, verebilecekleri az artik. Orayada mutlaka Ranocchia veya Bonucci veya Fernandesten birini alirsin.
ü

Rivas bizim oyuncumuz mu peki? Bu kadar sene İtalya'da oynamışsa bizde çok iş yapar gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #86 : 09.06.10, 12:58 »
ü

Rivas bizim oyuncumuz mu peki? Bu kadar sene İtalya'da oynamışsa bizde çok iş yapar gibi geliyor bana.

Hayir, bizim de oyuncumuz da degil. İtalyada cok oynamasinin cok iyi is yapmasiyla alakasi yok, stoperin kapasitesiyle isi var. Örnegin Yepes var, Chievodan Milana gitti, bosmandi, o is yapardi. Bonerayi alsak örnegin, istemem. Sağlam adam degil ama sağlam bir stoper is yapar. Bocchettiyi cok begeniyorum, tam bizim adam. Genoa da oynuyor.

Çevrimdışı Kadir Arslan

« Yanıtla #87 : 09.06.10, 13:58 »
Alıntı
Panathinaikos'un hedefi Gallas

Yunanistan temsilcisi, Arsenal'in Fransız savunma oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor...

The Sun'ın haberine göre, Arsenal'in Fransız savunma oyuncusu William Gallas, Yunan ekibi Panathinaikos'a geçebilir.

Londra kulübünün bir yıllık sözleşme uzatma teklifini reddeden 32 yaşındaki futbolcu, yeşil beyazlı ekiple 2 yıllığına, yıllık 2 milyon avroya anlaşmak üzere.

Transfer gerçekleşirse, Gallas, Panathinaikos'a bedelsiz olarak transfer olacak.

Bedavaya, Neill'ın yanına, bu maddi sıkıntıda daha iyisini alabilecek durum var mı?Hangi arkadaşımız Gallas'a burun kıvırabilir.Keşke bize gelse.Neill ile muhteşem bir ikili olurlar bence.
« Son Düzenleme: 09.06.10, 13:59 Gönderen: Kadir Arslan »

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #88 : 09.06.10, 14:05 »
Gallas yerine yabancı kontenjanını yabancı kaleciye kullanarak Ali Turan'ı oynatmayı tercih ederim.

Çevrimdışı Gürcan Öztemir

« Yanıtla #89 : 09.06.10, 21:14 »
Çok ilginç bir takim olacagiz derken  :D

Yurtdışında taraftar gibi takip ettiğim tek takım West Ham'de, o yüzden "biz" demişim, ağız alışkanlığı :D

Çevrimdışı Ferdi Dinli

« Yanıtla #90 : 09.06.10, 22:33 »
Bu adamları alamayız, benimki öyle bir serzenişti diyelim.  :)

Lass'ın fiyatı zaten bizi aşar, Drenthe'nin de bizden önce daha iyi talipleri kesin çıkar, son tercihi oluruz muhtemelen.

Keita ile ilgili de ben çok konuştum son bir kaç gündür, tamamen aynı fikirdeyim. Ama ne yaparsın, yönetim Keita'yı tutup Gio'yu gönderiyorsa bize de hayırlısı demek kalıyor.
Zaten benimkiside hayal'di Serdar abi yoksa bizi tercih etmeyecekleri belli :D

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #91 : 15.06.10, 20:31 »
Alıntı
Tosic CSKA Moskova'da
Sırp milli oyuncu Rus ekibi ile 5 yıllık sözleşme imzaladı...

CSKA Moskova, Manchester United'dan kanat oyuncusu Zoran Tosic'i transfer etti. Sırp oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

2009'un ocak ayında Partizan'dan İngiliz devine transfer olan Tosic, Premier Lig'de forma şansı bulamadan, Bundesliga'nın Köln takımına kiralanmıştı.

Henüz Rus kulübünün ne kadar bonservis bedeli ödediği hakkında bir açıklama yapılmamış olsa da bu rakamın 10 milyon avro civarında olduğu söyleniyor.

Cio gitti senin adam.  :)

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #92 : 16.06.10, 09:16 »
Bu adamı ben de çok istiyordum ama böyle bir paramız yok ne yazık ki.

Çevrimdışı Çağlar Şahingöz

« Yanıtla #93 : 16.06.10, 09:36 »
Bu adamı ben de çok istiyordum ama böyle bir paramız yok ne yazık ki.

Hadi bizim paramız yok da Fenerbahçe'nin aklı olsa 9M Euro'ya bir daha ekler alırdı bu adamı. Parasının hakkını verecek adamdır bence.
« Son Düzenleme: 16.06.10, 09:36 Gönderen: Çağlar Şahingöz »

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #94 : 16.06.10, 09:45 »
Hadi bizim paramız yok da Fenerbahçe'nin aklı olsa 9M Euro'ya bir daha ekler alırdı bu adamı. Parasının hakkını verecek adamdır bence.

Kesinlikle. Ben Arda'ya çok benzetiyorum, en az onun kadar yetenekli bir oyuncu. Benim dememe gerek yok zaten Ferguson demiş bunu.

Ama aklım almıyor, biz nasıl oluyor da transfer için 2 milyon euroları konuşan bir kulüp oluyoruz. Şu adamı parayı basıp alıyor olmamız gerek mesela.

Çevrimiçi Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #95 : 16.06.10, 13:25 »
Hadi bizim paramız yok da Fenerbahçe'nin aklı olsa 9M Euro'ya bir daha ekler alırdı bu adamı.

Biz talip olsaydık alırlardı. Onun haricinde Scouting'i Figo'yu filan izleyip beğendik diyor fenerin işte. O kadar. Nereden bileekler Tosic mosic.

Çevrimdışı Ahmet Gülen

« Yanıtla #96 : 16.06.10, 21:27 »
Fabregas Wenger'i çok kızdıracak!

İspanyol oyuncu, büyük maçlarda sorun yaşamalarını yaptıkları antrenmanlara bağladı.

Arsenal'in İspanyol yıldızı Cesc Fabregas, geçen sezon şampiyonluk yolundaki rakiplerine karşı puan kaybetmelerini antrenmanların yeterince ağır olmamasına bağladı.

İspanya Milli Takımı kampında Del Bosque'nin oluşturduğu havayı anlatan Fabregas, BBC'ye yaptığı açıklamada "Burada teknik ekip bize rakiplerimizle alakalı çok fazla bilgi veriyor. Arsenal'de bu asla olmaz. Sadece kendi oyunumuzla ilgileniriz. Rakiplerimiz hakkında bir şey bilmeden maça çıktığımız için hüsrana uğruyoruz. Burada maçtan üç gün önce rakibimizle ilgili videolar izlemeye başlıyoruz. Arkadaşlık üst seviyede. Erken yatıp erken kalkıyoruz. En önemlisi günün her saatinde antrenman yapıyoruz. Arsenal'de sabah idman yaptığımızı pek hatırlamıyorum"dedi.

23 yaşındaki Fabregas'ın Dünya Kupası'nın ardından Barcelona'ya transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #97 : 17.06.10, 12:56 »
Alıntı
Premier League - Transfers: Chelsea lead Ozil race

The 21-year-old set the World Cup alight with a sensational performance in Germany's opener against Australia, justifying the interest Arsenal and City had already shown in him.

The Gunners see him as an ideal replacement for Cesc Fabregas while City, well, City just want anyone who's any good, don't they?

But Chelsea could pip them both to sealing a deal for the Werder Bremen ace after it emerged they made enquiries about him two years ago, after he joined Bremen from Schalke.
(Daily Mail)

Çevrimdışı Ferhat Yüksel

« Yanıtla #98 : 21.06.10, 22:00 »
Alıntı
Govou, Panathinaikos ile anlaştı
Lyon'un 31 yaşındaki golcüsü Govou tercihini Yunan ekibinden yana kullandı.

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #99 : 22.06.10, 08:51 »
Allahtan adı bizimle anılmadı.

ScoutGS ForumFutbolAvrupa ve Dünya Futbolu Dünyanın Haberi