Realin begenmedigi adamlar zaten Mancini döneminde canavar gibiydiler.Sneijder kaliteli bir oyuncu.onu gönderip,2 yildir bir sey yapmayan,hep sakatlik geciren Kakayi almak Realin safligiydi.

Maicon,Lucio,Milito...Barcelona gibi yapacaklarsa,40m euros+Eto'o,Moratti satabilir.Hersey Morattiye bagli.Moratti tutar takimi bana göre.Güzel teklif gelirse,cok güzel ve yerine de oyuncu bulmak sorun olmazsa olur ama Maicon ve Milito gitmez.Alternatif bulmak zor.iddaa ediyorum seneyede inter en azindan yari final+lig sampiyonlugu garanti.Kupayida kim alirsa alsin,Milan,Roma,juve...
Realden Alonso bizim takima yakisir,Arnautovici de Mourinho aldi,Quaresmayida,Manciniyide,3ünü verelin Alonsoyu versinler.Muntaride bonus olsun.Onuda Mou aldi.

Şaka bir yana;Mourinho Reale gidince ilk yilinda basarili olur mu bilemem ama zamanla olabilir.Unutmayin,Chealsede kac yilda CL alamadi.Ligde inter TDsizde sampiyon olurdu.rakip yok cünkü.yinede buna ragmen 14puan geride takima veriyordu Mourinho,o Rossinin sutu girse.

Bunlari unutmayalim,cok büyük teknik direktör ama tanrida degil,bunu unutmayalim.Capello bana göre en az onun kadar iyi.Benitezi begenmem lakin.Capello gelsin istiyorum intere.
Arkadaslar sizde menajer gibi konusuyorsun,hatta gelecegi gören falci gibi

inter herzaman inter,interi ben basarisizda severim.yeterki savasan ve sonuna kadar veren bir inter görüyüm.