ScoutGS ForumFutbolAvrupa ve Dünya Futbolu UEFA Şampiyonlar Ligi

Gönderen Konu: UEFA Şampiyonlar Ligi  (Okunma sayısı 2507 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cihan Serbetcioglu

Ynt: UEFA Şampiyonlar Ligi
« Yanıtla #75 : 23.05.10, 16:24 »
Kerem bu adamlarin menajerimisin mübarek ? Adamlar aldiklari teklifleri mac sonu dogruladi ve gidebileceklerini söylediler.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #76 : 23.05.10, 17:53 »
Realin begenmedigi adamlar zaten Mancini döneminde canavar gibiydiler.Sneijder kaliteli bir oyuncu.onu gönderip,2 yildir bir sey yapmayan,hep sakatlik geciren Kakayi almak Realin safligiydi. :D

Maicon,Lucio,Milito...Barcelona gibi yapacaklarsa,40m euros+Eto'o,Moratti satabilir.Hersey Morattiye bagli.Moratti tutar takimi bana göre.Güzel teklif gelirse,cok güzel ve yerine de oyuncu bulmak sorun olmazsa olur ama Maicon ve Milito gitmez.Alternatif bulmak zor.iddaa ediyorum seneyede inter en azindan yari final+lig sampiyonlugu garanti.Kupayida kim alirsa alsin,Milan,Roma,juve...

Realden Alonso bizim takima yakisir,Arnautovici de Mourinho aldi,Quaresmayida,Manciniyide,3ünü verelin Alonsoyu versinler.Muntaride bonus olsun.Onuda Mou aldi. :D

Şaka bir yana;Mourinho Reale gidince ilk yilinda basarili olur mu bilemem ama zamanla olabilir.Unutmayin,Chealsede kac yilda CL alamadi.Ligde inter TDsizde sampiyon olurdu.rakip yok cünkü.yinede buna ragmen 14puan geride takima veriyordu Mourinho,o Rossinin sutu girse. :D

Bunlari unutmayalim,cok büyük teknik direktör ama tanrida degil,bunu unutmayalim.Capello bana göre en az onun kadar iyi.Benitezi begenmem lakin.Capello gelsin istiyorum intere.

Arkadaslar sizde menajer gibi konusuyorsun,hatta gelecegi gören falci gibi :D

inter herzaman inter,interi ben basarisizda severim.yeterki savasan ve sonuna kadar veren bir inter görüyüm.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #77 : 23.05.10, 17:56 »
Mancini neden gönderildi o zaman Kerem anlattığında göre başarı abidesi bir teknik direktörmüş.

Çevrimiçi Savaş Sevinçli

« Yanıtla #78 : 24.05.10, 04:24 »
Sonuna kadar hakeden takim aldi kupayi, Sene basinda belkide kupayi almaya aday gosterilen ilk 5 takimda olmyan iki takim final oynadi, Bayernin basarisida kucumsemiyorum ama sanki birazda kura sansiyla buralara kadar geldiler. Interse bana gore kupa finalinin iki adayini eleyerek buraya kadar geldi. Birincisi Morinyo dunyanin en iyisi oldugunu ispatladi, tercumanliktan nerelere gelinebilecegine herkese gosterdi, gerci bunu Rijkaardli Barcaya karsida yapacakti vaktinde ama o zaman hakemler birakmamisti, belkide bu Hat trick yapmasi olacakti.
Messiyi bir kenara birakirsak Etoo dunyanin en iyi oyuncusu. kaybetmeye taammulu yok bu adamin. Helede intikam almasini cok iyi beceriyor, Hem Mallorcodayken hemde Barcadayken Reali alt ust etti her mac, intikam alircasina. Simdide Interde Barcayi yakan isim oldu ve iki yilda iki ayri takimda sampiyonlar ligi kupsini havaya kaldiran isim oldu.  yaniltici bir bilgi olmasin ama benim hatirladigim kadariyla boyle bir basarinin esi yok dunyada. Morinhonun takimlarinin ortak bir durumu var ne taktik ne teknik, defansinda oynayan adamdan en ucta oynayan isime kadar herkes cok guclu, savasan ayakta kalan isimler.

Umarim Fatih Terim hatasini cok daha iyi goruyordur, Fiorentinaya gitmese bizde bir Porto olacaktik, UEFA ardindan sam. ligi kupasi gelecekti ve simdi evde oturmak yerine Morinho ile dunyanin en iyi hocaligini paylasacakti.

Not Barosu begenen isimler Etoyu nasil begenmez anlamiyorum, Eto Barosun 3 model gelismisi, Ozellikler heme hemen cok yakin.

Çevrimdışı Kerem Baran

« Yanıtla #79 : 24.05.10, 11:08 »
Eto'o sag kanatta yüzde 40-50yle oynuyor maximum, yoksa begenmedigimden degil. Sağ kanatta Ronaldo olsaydi, örnegin baska oynardi. 4-2-3-1 CLde iyi is yapiyor, kanatlari kapatiyor, rakip beklere bos alan vermiyor vs ama 4-3-1-2'de Eto'o daha is yapiyor.
« Son Düzenleme: 24.05.10, 22:46 Gönderen: Ahmet Gülen »

Çevrimdışı Burak Koksal

« Yanıtla #80 : 24.05.10, 20:18 »

Umarim Fatih Terim hatasini cok daha iyi goruyordur, Fiorentinaya gitmese bizde bir Porto olacaktik, UEFA ardindan sam. ligi kupasi gelecekti ve simdi evde oturmak yerine Morinho ile dunyanin en iyi hocaligini paylasacakti.

Dogru soylemissin Savas. Terim de bir efsane olabilirdi elindeki kadroyu koruyup kullanabilseydi. Ama o da, takimin diger unsurlari da gitmeyi tercih ettiler. Sonucta hicbirine yaramadi o gidis.

Insan olarak ne basariyi ne de basarisizligi hazmedebiliyoruz.

Çevrimiçi Izzet Kilic

« Yanıtla #81 : 27.07.10, 01:15 »
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Tur Eşleşmeleri bu hafta oynanmaya başlayacak. Özellikle Braga - Celtic eşleşmesi zorluk derecesi olarak en merak uyandırıcı maç. Ajax - Paok eşleşmesinde de bir süpriz çıkabilir. İlk maçta rahat bir skor alamazsa Ajax'ın çocukları o ateşli atmosferde zorlanabilir. PAOK yabana atılacak bir takım değil. Zlatan Müslimovic, Contreras, Sorlin gibi oyuncuların yanına Salpingidis'i de eklediler.

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #82 : 28.07.10, 00:23 »
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçlarının bir kısmı bu akşam oynandı. Yarın oynanacak maçlarla da ilk karşılaşmalar tamamlanmış olacak. Bu akşam Dinamo Kiev, AA Gent'i kendi evinde 3-0, Anderlecht deplasmanda TNS'yi 3-1 yenerek rövanş maçları öncesinde büyük avantaj sağladı. Hatta diğer rakiplerini beklemeye geçti diyebiliriz. Yarın oynanacak Braga-Celtic, Ajax-Paok maçlarının nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum.

Çevrimdışı Sabri Zaferler

« Yanıtla #83 : 28.07.10, 11:15 »
2 sene üst üste şampiyonlar liginde olsak , ekonomik olarak gerçekten çok rahatlarız , stad da bitiyor.

Çevrimiçi Hakan Vargün

« Yanıtla #84 : 28.07.10, 13:20 »
Bu senede şampiyon olan takım direk katılacakmı şampiyonlar ligine? Eğer ki katılacaksa bu yılki şampiyonluğumuz bize fazladan 30-40 M Euro getirir  yeni stadımız ile birlikte.

Çevrimdışı Namık Zengin

« Yanıtla #85 : 28.07.10, 13:43 »
Bu senede şampiyon olan takım direk katılacakmı şampiyonlar ligine? Eğer ki katılacaksa bu yılki şampiyonluğumuz bize fazladan 30-40 M Euro getirir  yeni stadımız ile birlikte.

Evet katılacak.

Çevrimiçi Izzet Kilic

« Yanıtla #86 : 29.07.10, 00:32 »
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Tur Eşleşmeleri bu hafta oynanmaya başlayacak. Özellikle Braga - Celtic eşleşmesi zorluk derecesi olarak en merak uyandırıcı maç. Ajax - Paok eşleşmesinde de bir süpriz çıkabilir. İlk maçta rahat bir skor alamazsa Ajax'ın çocukları o ateşli atmosferde zorlanabilir. PAOK yabana atılacak bir takım değil. Zlatan Müslimovic, Contreras, Sorlin gibi oyuncuların yanına Salpingidis'i de eklediler.

Geçmiş olsun. Paok yakar artık o stadı.
« Son Düzenleme: 29.07.10, 00:32 Gönderen: Izzet Kilic »

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #87 : 29.07.10, 00:47 »
Geçmiş olsun. Paok yakar artık o stadı.

İzzet Abi Braga-Celtic maçına ne diyorsun? Braga'nın maçı bu kadar rahat kazanacağını tahmin etmişmiydin?

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #88 : 29.07.10, 00:53 »
Braga ile Celtic tam ters istikamette ilerliyorlar, Meyong Ze ve ekip her sene üzerine koydu, Celticse inanılmaz düşüşte, benim icin hiç sürpriz değil vallahi :)

Çevrimiçi Izzet Kilic

« Yanıtla #89 : 29.07.10, 00:56 »
İzzet Abi Braga-Celtic maçına ne diyorsun? Braga'nın maçı bu kadar rahat kazanacağını tahmin etmişmiydin?

İngiltere'nin dört ve beş aşağısı, yine aynı ekolden gelen İskoçya takımları deplasmanlarda, kendi oyunlarını dikte ettiremedikleri durumlarda çok zorlanıyorlar. Geçen sezonda Everton Portekiz deplasmanında 3 tane yemişti yanlış hatırlamıyorsam. Braga yıllardır bir takım oturtmaya bir ekol oluşturmaya çalışıyor. Sivasspor gibi zınk diye çıkmadılar bu piyasaya. Hatırlayanlar Boavista'yı hatırlar. Sonrasında skandallarla erimiş gitmişlerdi. Umarım Braga'nın da sonu öyle olmaz, lakin şu aşamada iyi takımlar. Elbette üç tane atmasını beklemezdim ama Celtic'in de yıllardır süregelen durumunu düşündüğümde oradan iyi bir skorla çıkması asıl şaşırtırdı beni.

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #90 : 29.07.10, 01:12 »
Braga'nın kazanacağını tahmin etmiştim ama bu kadar farklı skor beklemiyordum. Fakat Celtic'in son yıllarda dediğiniz gibi durumu hiç iç açıcı değil. Futbol tuhaf bir oyun o yüzden hiçbirşey belli olmuyor ancak Braga diğer rakibini düşünmeye başlamıştır. :)

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #91 : 05.08.10, 00:56 »
Karşılaşmalardan sonra, Salzburg, Anderlecht, Sparta Prauge, Zenit, Dynamo Kiev, Zilina, Ajax, Partizan, Rosenborg, Young Boys, Basel, Sherif, Kpenhag, Hapoel Tel Aviv, Braga tur atlayan takımlar oldular.
« Son Düzenleme: 05.08.10, 01:25 Gönderen: Ferhat Demir »

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #92 : 06.08.10, 13:50 »
Alıntı
Devler Ligi'nde play-off heyecanı
Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılacak takımları belirleyecek olan play-off maçları belli oldu.

Goal.com Türkiye
06 Ağu 2010 13:33:00

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılacak son 10 takımı belirleyecek olan play-off turlarında oynanacak maçlar kurayla belirlendi. 17/18 Ağustos ile 24/25 Ağustos tarihleri arasında oynanacak maçlar neticesinde gruplar belirlenecek.

İşte Şampiyonlar Ligi play-off turu eşleşmeleri:

Şampiyonlar grubu;

Salzburg-Hapoel Tel Aviv
Rosenborg-Kopenhag
Basel-Sheriff
Sparta Prag-Zilina
Partizan-Anderlect

Şampiyon olmayanlar grubu;

BSC Young Boys-Tottenham
Braga-Sevilla
Werder Bremen-Samprdoria
Zenit-Auxerre
Dinamo Kiev-Ajax
« Son Düzenleme: 06.08.10, 13:50 Gönderen: Ferhat Demir »

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #93 : 06.08.10, 13:59 »
İşte eşleşmeler;

Salzburg (Avusturya) - Hapoel Tel Aviv (İsrail)
Rosenborg (Norveç) - Kopenhag (Danimarka)
Basel (İsviçre) - Sheriff Tiraspol (Moldova)
Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti) - Zilina (Slovakya)
Partizan (Sırbistan) - Anderlecht (Belçika)
Young Boys (İsviçre) - Tottenham Hotspur (İngiltere)
Braga (Portekiz) - Sevilla (İspanya)
Werder Bremen (Almanya) - Sampdoria (İtalya)
Zenit St Petersburg (Rusya) - Auxerre (Fransa)
Dinamo Kiev (Ukrayna) - Ajax (Hollanda)

Çevrimdışı Ferhat Demir

« Yanıtla #94 : 06.08.10, 14:18 »
Braga-Sevilla,Werder Bremen-Sampdoria eşleşmeleri gerçekten güzel olmuş. Zevkli geçebilecek karşılaşmalar olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi Hakan Vargün

« Yanıtla #95 : 17.08.10, 21:51 »
Young Boys 1-0 öne geçti Tottenham karşısında.

Çevrimiçi Hakan Vargün

« Yanıtla #96 : 17.08.10, 21:59 »
2-0 :) Young Boys koptuu

Çevrimiçi Izzet Kilic

« Yanıtla #97 : 17.08.10, 22:00 »
2-0 :) Young Boys koptuu

Vay anasını yahu. Sen gidip Aston Villa, City, Liverpool ile bir sene cebelleş, sonra gel Young Boys'a elen. Yok yok, elenmez Tottenham.

Çevrimdışı Mertcan Dönmez

« Yanıtla #98 : 17.08.10, 22:00 »
Bienvenu feci bir adam :)

Çevrimiçi Hakan Vargün

« Yanıtla #99 : 17.08.10, 22:15 »
3-0 oldu gitti Tottenham...  İlk defa katılmak istiyorlardı CL'ye ama olmayacak gibi.

ScoutGS ForumFutbolAvrupa ve Dünya Futbolu UEFA Şampiyonlar Ligi