Uzak kaldim uzun süre forumdan, ama Dünya Kupasi hakkinda bazi notlar tuttum onlari buraya dökmek istiyorum

Gökhan Inler ön libero falan degil resmen Isvicre´nin Michael Ballacki.
Valdivia Felipe ve Lincoln´den sonra en güzel ara pasi atan adam benim gözümde.
Hakemler Dünya Kupasinin , hatta Vuvuzela´nin önüne gecti.
Sili o kadar güzel oynuyorki ama bu beceriksizlikle dahada ileri gitmeleri zor.
Turnava´dan önce hayal kirikligi olarak Arjantin gözükürken bugün Brezilya ile Turnava´nin favorilerinden.
Italya federasyonuna ders olsun bu Dünya Kupasi. Inter 11 yabanci ile Sampiyonlar Ligini kazanadursun, Italya siradan bir Milli Takim olma yolunda ilerliyor.
Ronaldo kulüplerde gösterdigi hirsin yüzde 30unu bile Milli Takimda göstermiyor.
Bu Dünya Kupasinda Galatasarayin ihtiyaci olan orta saha oyuncularini görebiliriz. Raul Meireles, Emana, Khedira gibi ceza sahasina sizip gol koklayan adamlar günümüz futbolun en önemli futbolculari. Birde bunlarin yanina Gökhan Inler gibi organizatör bulursan Takimin kaybetmez kolay kolay.
Fransa Italya gibi siradanlasan bir takim oldu. Henry´nin eliyle Dünya Kupasina geldiler ve o Henry 15 dakika falan oynadi turnava boyunca. Italya´daki basarisizligin sucu Federasyon, cünkü yabanci konusuna el atmiyor. Fransa´daki sucta Federasyon´da, ulan 2006 dan beri takimi rezil kepaze bicimde yöneten Domenech hala ne yapiyor bu takimda ? Biraz akil olur bir insanda su adami simdiden postalar Fransa´ya. Yemin ediyorum Fransa fark atar Güney Afrika´ya ve turu gecer.
Ingiltere cok basit bir sekilde basariya gitmek istedi olmadi, Slovenya´da Ingiltere´den puan koparir Cezayir´de Abd`yi yener insallah.
Almanlar erken kupa havasina girdi, indirirler adamin havasini. Sirada Gana var, yeterki Gyan, Tagoe, Ayew üclüsü becerikli olsun.
Sirplar aslinda cok iyi bir takim, ama bazi kisilere yakismayacak hareketler var takimda, ilk mactaki el, Almanya macindaki Vidicin eli gibi. Sonuc olarak Sirplar 6 yapip turu gecer , Gana´da fizikli ve savasan takimiyla Almanlar´dan en az bir puan koparip 5 puan ile ikinci olur.
Hollanda simdilik hayal kirikligi gibi dursada bazi etkenler varki Hollanda´yi cok tehlikeli kiliyor.
- Genelde Hollanda cok iyi baslar ve cok kötü bitirirdi, simdi cok kötü basladilar ama ona ragmen kazanmasini bildiler. Ben yari final bekliyorum. Niye mi? Ikinci paragrafta cevabi.
- Arjen Robben resmen dinlendiriliyor, adama ihtiyac bile duymadilar. Oysaki Robben bu takimin yüzde 40- 50 sidir. Hollanda´nin tempo yapamayisinin sebebi Robben´in eksikligidir ( Elia girince bile tempo inanilmaz artiyor düsünün)
Suana kadarki Dünya Kupasindan kadro kur deseler söyle bir kadro kurarim.
-----------------------Benaglio------------------------
Maicon------Lucio------Yahia-------------Heinze
---------Meireles----Valdivia---Emana---------
Gio dos Santos-----Higuain-------------Forlan