ScoutGS ForumFutbolSpor Toto Super Lig ve Milli Takımlarımız Bank Asya 1. Lig

Gönderen Konu: Bank Asya 1. Lig  (Okunma sayısı 3513 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ferhat Demir

Ynt: Bank Asya 1. Lig
« Yanıtla #175 : 25.07.10, 22:38 »
Alıntı
Tolga Seyhan Giresunspor'da
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Tolga Seyhan'ı transfer etti.

Goal.com Türkiye
25 Tem 2010 21:10:00

DHA'nın haberine göre, Giresunspor, Gaziantepspor'un başarılı savunma oyuncusu Tolga Seyhan'ı transfer etti.

Kulüp binasından gerçekleştirilen imza törenine Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Giresunspor Basın Sözcüsü Ali Akdağ katıldı.

Ali Akdağ, yaklaşık 10 gündür Tolga Seyhan ile görüşme yaptıklarını ve sonundan bu futbolcuyu Giresunspor takımına kazandırdıklarını açıkladı.

Tolga Seyhan'ın memleketi Giresun'a dönmesini değerlendiren Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Tolga sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da kendisini kanıtlamış bir isim. Onu yeniden Giresun'da görmek çok güzel" dedi.

Giresunspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Seyhan ise, "Giresunspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Giresun halkının beklentisini yerine getirmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #176 : 04.08.10, 17:52 »
Alıntı
Ankaraspor artık yok!

BÜYÜK KARAR! Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da yaptığı toplantıda Bank Asya 1.Lig takımlarından Ankaraspor A.Ş.'nin tescilinin iptal edilmesine karar verdi.
TFF Yönetim Kurulu bu kararı; Ankaraspor A.Ş.'nin Türkiye Futbol Federasyonu nezdindeki taahhütlerine uymamak ve Süper Lig'den Bank Asya 1. Ligi'ne düşürülmesine ilişkin PFDK kararını onaylayan Tahkim Kurulu kararı kesin olmasına rağmen bu karar aleyhine dava açmak suretiyle, TFF düzenlemelerini ciddi ve sürekli bir şekilde ihlal etmesi nedeniyle aldı.

Ayrıca TFF üyeliği de askıya alınan Ankaraspor A.Ş., Bank Asya 1.Lig de dahil olmak üzere hiçbir kategoride müsabakalara iştirak edemeyecek. Fikstür uyarınca Ankaraspor A.Ş. ile maçı olan takımlar, o haftayı maç yapmadan geçirecek. Bu uygulama 2010-2011 sezonunda Ankaraspor A.Ş.'nin faaliyet göstermeyi planladığı A2 Ligi ve diğer tüm alt yaş liglerinde de geçerli olacak.

Böylece tüm profesyonel ve amatör liglerden ihraç edilen ve tescili iptal edilen Ankaraspor A.Ş.'nin dışında 2010-2011 sezonu sonunda Bank Asya 1.Lig'den TFF 2.Lig'e sadece 2 takım düşecek.

Bu nedir yahu.

Çevrimdışı Edip Muharrem Maltas

« Yanıtla #177 : 04.08.10, 17:54 »
Büyük haksızlık,büyük saçmalık.. O futbolculara yazık.İçimden küfürler ediyorum Gökçek'e. O futbolcular hazırlanıyorlardı lige ve  Tff içine etti.Türkiye'den başka yerde olmaz bu olay.Ligin açılmasına bir kaç hafta kalmış.Yapılan şeye bakın..

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #178 : 05.08.10, 13:56 »
Alıntı

İşte Ahmet Dursun'un yeni takımı!

Bir dönem Beşiktaş'ın da formasını giyen Ahmet Dursun, Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor ile sözleşme imzaladı. Adanaspor AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, sürdürülen transfer çalışmaları kapsamında  Başkan Bayram Akgül ile golcü oyuncunun bir araya geldiği belirtildi. Yapılan görüşmenin ardından Ahmet Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
En son Kocaelispor formasını giyen Dursun, futbol özlemini Adanaspor'da gidermek istediğini belirterek, ''Turuncu-beyazlı forma altında futbol yaşantıma yeni bir sayfa açtım. Atacağım gollerle Adanaspor'u Süper Lige taşımak istiyorum'' dedi. 

05.08.2010
« Son Düzenleme: 05.08.10, 13:57 Gönderen: Tolgahan Ozer »

Çevrimdışı Turgutcan Gürer

« Yanıtla #179 : 08.08.10, 11:02 »
Alıntı
Hassan Wasswa Altay'da

28 Temmuz 2010 15:34 | NTV Spor ve Ajanslar

Bank Asya 1. Lig takımı Altay, Kardemir Karabükspor'un Ugandalı oyuncusu Hassan Nawanda Wasswa'yı transfer etti. Kardemir Karabükspor'da geçen sezon ligde 31, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 maçta forma giyen, 1988 doğumlu ön liberoyla kiralık olarak 2 yıllığına anlaşma sağlandı.

Halen Kardemir Karabükspor'un Bolu'daki kampta bulunan Ugandalı oyuncu, cuma günü İzmir'e gelerek Altay'la birlikte çalışmalara başlayacak. Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Feridun Tankut'a, Wasswa'nın kiralanması konusunda gösterdiği kolaylık için teşekkür eden Altay Başkanı Ahmet Taşpınar, "Wasswa'nın transferiyle birlikte orta sahadaki çok önemli bir bölgede eksikliğimizi giderdik. Wasswa ön liberoda aradığımız savaşçı özelliklere sahip bir isim. Geçen sezonki performansıyla da bunu gösterdi" dedi.

« Son Düzenleme: 08.08.10, 14:50 Gönderen: Selçuk Kılınç »

Çevrimiçi Ferhat Demir

« Yanıtla #180 : 19.08.10, 00:38 »
Alıntı
BAKİ MERCİMEK KARŞIYAKA YOLUNDA!..

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Diyarbakırspor'dan Baki Mercimek ile prensip anlaşmasına vardı.

Futbol Şube Yöneticisi Tayfun Yelkenbiçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün İzmir'e gelen Baki Mercimek ile her konuda anlaştıklarını, futbolcunun yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Baki'nin bugün yapılan çalışmaya katıldığını ve düz koşu yaptığı kaydeden Yelkenbiçer, Brezilyalı futbolcu Ronieli Gomes Dos Santos'un da takımla birlikte çalışmalara çıktığını, bu oyuncuyu da teknik ekibin raporu doğrultusunda kadrolarına katabileceklerini sözlerine ekledi.

Futbola Ajax'ın altyapısında başlayan Baki Mercimek, Türkiye'deki futbol kariyerine 2003-2004 sezonunda Gençlerbirliği'nde başladıktan sonra Beşiktaş, Ankaraspor, Ankaragücü ve Diyarbakırspor'da mücadele etti.

(A) Milli Takım formasını da 1 kez giyen Baki, Süper Lig'de 120 maçta 6 gol kaydetti.

Çevrimiçi Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #181 : 19.08.10, 00:40 »
Yazan olacak mı diye bekledim ama madem yok ben yazayım. Geçen gün Adana Demirspor'un eski başkanı Bekir Çınar intihar etti. Adana Demirspor'un başkanlığını yaptığı dönemde kendi cebinden borçları karşılamış ve tefecilerin eline düşmüş. Biriken borçlara dayanamayan Çınar maalesef aramızdan ayrıldı.

Spor gündemini o kadar bazı şeylere endeklemişiz ki; şu spor gazetesiyim diyen gazetelerde 2 satır yazıyla geçiştirildi, spor kanalıyız diyenlerde ara başlık olarak 1 dakika verildi. Şu olay başka ülkede yaşansa bırakın spor gazetelerini ülkenin en büyük gazetelerine ve televizyonlarına manşet olurdu. Olmadı başkan bu sefer üzdün. Oysa Adana Demirpor süper lige çıkacaktı ve Lucarelli'yi getirecektin takıma. Lucarelli'yi boşver sen gitmeseydin de olurdu.

Çevrimiçi Gökhan Menteş

« Yanıtla #182 : 19.08.10, 00:43 »
Bugün gazete de okudum ben de.4 milyon tl cebinden harcamış,1 milyonunu geri alabilmiş.Allah rahmet eylesin.

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #183 : 19.08.10, 00:45 »
Turan Abi ben Adanalıyım ve Demirsporluyum ama su anda yaz okulunda olduğumdan hiç haberim yoktu simdi senden duydum :(
Gercekten cok uzuldum cok değerli bir insandı.
Şimşekler için yaptıkları unutulamaz ve inkar edilemez.

Biraz araştırdım da şimdi herşeyin nedenide Adana Demirspor aşkı gibi duruyor.
Mekanın cennet olsun Başkan..
Allah rahmet eğlesin..

Çevrimdışı Arda Özcan

« Yanıtla #184 : 19.08.10, 03:02 »
Bu arada Bank Asya 1. Lig bildiğiniz gibi TRT'de.Bu hafta başlıyor ve 4 maç veriliyor.

Çevrimdışı Enes Kömürcü

« Yanıtla #185 : 19.08.10, 03:04 »
Adanaspor ile Mersin İdman Yurdu oynuyor.

20.00 Trt 1'de.

Çevrimdışı Arda Özcan

« Yanıtla #186 : 19.08.10, 03:06 »
Adanaspor ile Mersin İdman Yurdu oynuyor.

20.00 Trt 1'de.

3 maçın daha canlı yayını var.

Çevrimdışı Enes Kömürcü

« Yanıtla #187 : 19.08.10, 03:09 »
3 maçın daha canlı yayını var.
Doğrudur  :D

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #188 : 19.08.10, 03:28 »
Adanaspor maçı çok guzel olacaktır bu sezon iyi bir takım kurduk ve Mersin maçları hep yuksek tansiyon ile geçmiştir.
İzlemenizi tavsiye ederim.
Her ne kadar bir Demirspor taraftarı olsam ve ADS-MİY maçları yada ADS-Tarsus İY maçları kadar ateşli- hatta kavgalı geçmese de gerçekten izlenesi bir maç olacağına inanıtorum.

Çevrimdışı Arda Özcan

« Yanıtla #189 : 19.08.10, 03:34 »
Adanaspor maçı çok guzel olacaktır bu sezon iyi bir takım kurduk ve Mersin maçları hep yuksek tansiyon ile geçmiştir.
İzlemenizi tavsiye ederim.
Her ne kadar bir Demirspor taraftarı olsam ve ADS-MİY maçları yada ADS-Tarsus İY maçları kadar ateşli- hatta kavgalı geçmese de gerçekten izlenesi bir maç olacağına inanıtorum.

İzleyeceğim ben.Uzun zamandır 2. Lig maçları izlemiyorum, en son D-Smart zımbırtısı çıkmadan D-Spor kanalı falan yeni çıktığında, şifresiz olduğu zaman izliyordum.

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #190 : 19.08.10, 04:08 »
İzleyeceğim ben.Uzun zamandır 2. Lig maçları izlemiyorum, en son D-Smart zımbırtısı çıkmadan D-Spor kanalı falan yeni çıktığında, şifresiz olduğu zaman izliyordum.
Şimdiden iyi seyirler ozaman sana.
Gergin bir maç bizleri bekliyor...
Umarım zevkli ve bol gollü bir maç olur.
Ama her ne şekilde olursa olsun Adanaspor kazansın. :)

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #191 : 20.08.10, 02:23 »
Alıntı
Bank Asya 1. Lig yarın başlıyor

Bank Asya 1. Lig'de 2010-2011 sezonu yarın Adana'da yapılacak Adanaspor-Mersin İdmanyurdu maçıyla başlayacak. Ligin ilk yarısı 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. Sezonun ikinci yarısı 23 Ocak 2011 tarihinde başlayacak ve 15 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek Bank Asya 1. Lig maçları, TRT'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Bank Asya 1. Lig'i ilk 2 sırada bitiren takımlar Spor Toto Süper Lig'e doğrudan yükselme başarısı gösterecek. Ligi 3., 4., 5. ve 6. sırada bitiren 4 takım ise play-off yarı final müsabakaları oynamaya hak kazanacak. Bu mücadeleden başarılı çıkan ekip, Spor Toto Süper Lig'de yer alacak 3. takım olacak.

Lig statüsünde bu sezon öncesi yapılan değişiklikle, play-off eleminasyon sistemi kaldırıldı. Yeni sisteme göre sezonu 3., 4., 5. ve 6. sıralarda tamamlayacak takımlar, play-off yarı finalinde çift devreli lig usulüne göre karşılaşacak. Ligde 3. olan takım ile 6. olan takım, ilk müsabaka 6. olan takımın sahasında oynanacak şekilde, 4. olan takım ile 5. olan takım ise ilk müsabaka 5. olan takımın sahasında oynanacak şekilde eşleşecek. İkinci müsabakalar 3. ve 4. olan takımların sahasında oynanacak. Bu maçları kazanan takımlar, TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada tek maç olarak oynanacak final karşılaşmasına çıkacak ve Spor Toto Süper Lig'de yer alacak 3. ve son takım belli olacak.

Ankaraspor'un tescilinin iptal edilmesiyle lig bu sezon 17 takımla oynanacak. Ankaraspor'un ardından, ligi son 2 sırada tamamlayacak ekipler Spor Toto 2. Lig'e düşecek.

Kulüpler 3 yabancı oyuncu oynatabilecek

Bank Asya 1. Lig  takımların, 01.01.1987 ve daha sonra doğmuş olmaları koşulu ile 3 yabancı uyruklu futbolcu ile Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı hükümlerine uygun sözleşme imzalayabilerek oynatabilecek. Ayrıca, Bank Asya 1. Lig takımları; Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 2 futbolcu ile Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı hükümlerine uygun sözleşme imzalayabilecek.

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #192 : 20.08.10, 02:29 »
Alıntı
20 Ağustos Cuma:
21.00 Adanaspor-Mersin İdmanyurdu: Özgüç Türkalp

21 Ağustos Cumartesi:
21.00 Samsunspor-Akhisar Belediyespor: Volkan Bayarslan
21.00 Kayseri Erciyesspor-Orduspor: Hakan Özkan

22 Ağustos Pazar:
16.30 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Altay: Mete Kalkavan
16.30 Giresunspor-Boluspor: Kutluhan Bilgiç
21.00 Karşıyaka-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Zafer Demir
21.00 Diyarbakırspor-Çaykur Rizespor: Taner Gizlenci

23 Ağustos Pazartesi:
21.00 Denizlispor-Güngören Belediyespor: Fethi Serkan Koçak

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #193 : 20.08.10, 22:01 »
Adanaspor MİY maçında dediğim gibi olaylar çıktı.
MİY taraftarı sahaya koltuk ve taş attı hatta bu taşlardan 1 tanesi TRT'nin kale arkadasındaki bayan kameraman'ın bacağına geldi.

Su molası verildiğinde ise 2 teknik direktör tartıştılar ve hakem Özgüç Türkalp tarafından tribüne gönderildi 2side.

Maça gelirsek sıkıcı ve aksiyonun hiç olmadığı bir maç var.
Kendi şehrimin takımının maçının 2. yarısını hemde açık kanaldan izlememeyi düşünüyorum düşünün o kadar sıkıcı bir maç.
Tüm maç izleme isteğimi aldı götürdü içimden.

Çevrimdışı Muhsin Civelek

« Yanıtla #194 : 20.08.10, 22:16 »
Adanaspor MİY maçında dediğim gibi olaylar çıktı.
MİY taraftarı sahaya koltuk ve taş attı hatta bu taşlardan 1 tanesi TRT'nin kale arkadasındaki bayan kameraman'ın bacağına geldi.

Su molası verildiğinde ise 2 teknik direktör tartıştılar ve hakem Özgüç Türkalp tarafından tribüne gönderildi 2side.

Maça gelirsek sıkıcı ve aksiyonun hiç olmadığı bir maç var.
Kendi şehrimin takımının maçının 2. yarısını hemde açık kanaldan izlememeyi düşünüyorum düşünün o kadar sıkıcı bir maç.
Tüm maç izleme isteğimi aldı götürdü içimden.

Adana üniversite okuduğum şehirdir. Memleket takımı Bolu ile beraber bu sene el ele çıksınlar istiyorum. Adana Mersin rekabeti maalesef çok gergin maçlara sahne oluyor her sene.

Çevrimdışı Hakan Vargün

« Yanıtla #195 : 20.08.10, 22:23 »
Bir kaç gün öncede demiştim madem burada okudunuz bilirsiniz yine çok sakin geçiyor Adana Demirspor ile Mersin maçları daha beter..
Hatta iğrenç olaylar yaşanıyor..

Umarım bu güzel temenniniz gerçekleşir..
« Son Düzenleme: 20.08.10, 22:24 Gönderen: Hakan Vargün »

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #196 : 21.08.10, 00:26 »
Onlari bilmemde macin son 15 dakikasinda Adanaspor kalecisine baktim ve bir Galatasarayli olarak kiskandim.. Güler misin, aglar misin?

Çevrimdışı Yunus Palay

« Yanıtla #197 : 21.08.10, 00:29 »
Tolgahan geçen sene Bank Asya 1. Lig'in en iyi kalecisiydi...
Ben de Tolgahan'la alakalı bir kaç şey yazayım diyordum ki siz yazmışsınız...

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #198 : 21.08.10, 00:42 »
Ismide sempatik yahu :)

Bir korner topunda cikisi ve topu alisini gördüm. Aykut 20 denemede yapamaz onu :)

Çevrimdışı Tolgahan Ozer

« Yanıtla #199 : 21.08.10, 00:43 »
Ismide sempatik yahu :)

Bir korner topunda cikisi ve topu alisini gördüm. Aykut 20 denemede yapamaz onu :)

Sağol Mesut. :D

ScoutGS ForumFutbolSpor Toto Super Lig ve Milli Takımlarımız Bank Asya 1. Lig