ScoutGS ForumFutbolSpor Toto Super Lig ve Milli Takımlarımız Bank Asya 1. Lig

Gönderen Konu: Bank Asya 1. Lig  (Okunma sayısı 3514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Can

Ynt: Bank Asya 1. Lig
« Yanıtla #50 : 22.12.09, 01:23 »
Şu Kartalspor'un forveti Yakubu'yu izleyen var mı ?
10 gol atmış.

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #51 : 30.12.09, 23:05 »
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor, Nijerya Olimpik Milli Takımı futbolcusu Efe Ambrose'yi denemek üzere kampa aldı.

Çevrimdışı Oguzhan Basyigit

« Yanıtla #52 : 30.12.09, 23:37 »
Şu Kartalspor'un forveti Yakubu'yu izleyen var mı ?
10 gol atmış.
Ben izledim abi :) Mbila ile birlikte en iyilerden

Çevrimdışı Serhat Hakan

« Yanıtla #53 : 04.01.10, 06:50 »
Oğuzhan Abi birini de izlemedim tanımıyorum de ya :D Bu kadar geniş ürün yelpazenin olması bu site için bi nimet :D

Çevrimdışı Hakan Can

« Yanıtla #54 : 04.01.10, 08:21 »
Oğuzhan Abi birini de izlemedim tanımıyorum de ya :D Bu kadar geniş ürün yelpazenin olması bu site için bi nimet :D

Uzay da maç oynansa izler o:)

« Yanıtla #55 : 04.01.10, 15:17 »
Yeterki televizyon versin maçı Cumartesi de işyerindeyim nasıl olsa :)
Bankasyayı seviyorum ben ne olursa olsun.

Yakubuyu canlı da izleme fırsatı buldum Kocaeli maçında

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #56 : 04.01.10, 19:08 »
Oguzhan abi Kocaelispor Onur Alkan..ne diyorsun?

« Yanıtla #57 : 05.01.10, 16:05 »
Müthiş bir potansiyeli var..İlk yarı kocaelinin en iyisi bence..Attırdığı gollerin yanında bireysel hatasından yediğimiz goller de olsa dipteki kocaeli için bir umut ışığı çölde bir vaha :)

Cihan Serbetcioglu

« Yanıtla #58 : 05.01.10, 16:08 »
Hangi mevkiide bu cocuk? Kocaeli forumlarini gezdim Arda benzetmesi yapmislar..

« Yanıtla #59 : 05.01.10, 16:27 »
Sağ sol oynadı..Arda yazarlar ,onun nedeni seri çalımları gerçi ilk devre ben de oynasam Popescu derlerdi bana da

Çevrimdışı Bilal Kiper

« Yanıtla #60 : 02.02.10, 14:52 »
Valla ben Ersan diorum Adanaspor dan... Servet gibi maşallah

« Yanıtla #61 : 02.02.10, 14:58 »
Avusturalyalı hem diyorsun :)

Çevrimdışı Bilal Kiper

« Yanıtla #62 : 02.02.10, 15:31 »
Evet o özelliğide var takıma adaptasyon çabuk olur ama cidden şu özellik dikkate alınmalı Bankasya liginin en iyi defans yapan takımı Adanaspor....

Özellikle deplasman performansı teknik direktör değişikliğinden sonra çok öne çıktı...

Üstelik isimsiz ve düşük maliyetli oyuncularla yapıyor bunları......

« Yanıtla #63 : 02.02.10, 15:33 »
Geçen sene zaten en iyi defans oyuncusuydu bence bankasyada..Bu sene bir ara depresyona girdi yalnız acayip formsuzdu

Çevrimdışı Bilal Kiper

« Yanıtla #64 : 02.02.10, 15:42 »
Evet Ekrem Al döneminde takımın basireti bağlandı birara sürekli kırmızı kartlar yenilgiler falan ama Kemal Kılıç gelince yukarıya doğru bir ivme kazandılar...

Ztn son maçı TV den izlediysen forvetsiz bir takım nasıl oynar güzel bir örnek sundular...

« Yanıtla #65 : 02.02.10, 15:48 »
Anıl,Mbilla ,Emre Aktaş ,Ersan Adem Gülüm ,Fevzi Özkan..Seyredilir bu takım yani

Çevrimiçi Turan Solak

• Blog
« Yanıtla #66 : 02.02.10, 22:28 »
Alıntı
Cihat Arslan'ın istifasının ardından teknik direktör arayışına başlayan Bank Asya 1. Lig ekibi Kocaelispor'da yönetimin, Suat Kaya, Bülent Uygun ve Bülent Baturman ile görüştüğü, üç isimden birisiyle yarına kadar anlaşılabileceği bildirildi.

Kulüp başkanı Muammer Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik ekip arayışlarının sürdüğünü belirterek, Kaya, Uygun ve Baturman ile görüşmelerinin olumlu geçtiğini, yarına kadar bir karar vereceklerini ve takımı bir an evvel teslim edeceklerini kaydetti.

Görüştükleri kişilerin Kocaelispor'a gelme konusunda olumlu görüş belirttiğini ifade eden Çelik, ''Camiamızla kenetlenerek, el birliğiyle Kocaelispor'u layık olduğu yere taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın'' diye konuştu.

http://www.tumspor.com/haber/20100202/Kocaelispor-Bulent-Uyguna-talip.php

Birbiriyle o kadar alakasız kişilkte isimleri seçtiği için Kocaelispor yönetimini de kutluyorum. Türbülent geçerse Kocaelispor'un başına ilginç bir deneyim olur. Belki yolda görürüm de Bülent başkkğğaaann diye koşarım yanına. :D :D

Çevrimdışı Emir Demer

« Yanıtla #67 : 07.02.10, 16:35 »
Anıl,Mbilla ,Emre Aktaş ,Ersan Adem Gülüm ,Fevzi Özkan..Seyredilir bu takım yani

Okan Salmazi unutma ;)

17 yasinda cocuk bugün galibiyet gollu atti, U18 Milli takimdada oynuyor.

Cocuk benim köylüm ;)

Orta saha oyuncusu.

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #68 : 07.02.10, 17:08 »
Bıyıklı forvet Erdoğan, süper siyahi Abdül, Abdullah'ın tahtını sallayan Abdülkadir ve kaleci Şevki size neyi hatırlatır bilmem ama bu Karabük geri geliyor :)

« Yanıtla #69 : 08.02.10, 08:40 »
Alıntı
Cihat Arslan'ın istifasının ardından teknik direktör arayışına başlayan Bank Asya 1. Lig ekibi Kocaelispor'da yönetimin, Suat Kaya, Bülent Uygun ve Bülent Baturman ile görüştüğü, üç isimden birisiyle yarına kadar anlaşılabileceği bildirildi.

Kulüp başkanı Muammer Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik ekip arayışlarının sürdüğünü belirterek, Kaya, Uygun ve Baturman ile görüşmelerinin olumlu geçtiğini, yarına kadar bir karar vereceklerini ve takımı bir an evvel teslim edeceklerini kaydetti.

Görüştükleri kişilerin Kocaelispor'a gelme konusunda olumlu görüş belirttiğini ifade eden Çelik, ''Camiamızla kenetlenerek, el birliğiyle Kocaelispor'u layık olduğu yere taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın'' diye konuştu.

http://www.tumspor.com/haber/20100202/Kocaelispor-Bulent-Uyguna-talip.php

Birbiriyle o kadar alakasız kişilkte isimleri seçtiği için Kocaelispor yönetimini de kutluyorum. Türbülent geçerse Kocaelispor'un başına ilginç bir deneyim olur. Belki yolda görürüm de Bülent başkkğğaaann diye koşarım yanına. :D :D
Tırtbülent Mersin İdmanyurdunun mu ne sportif direktörü olmuş :)

« Yanıtla #70 : 15.02.10, 11:26 »
Suat Kaya düşmesi neredeyse kesin olan Kocaelispor ile anlaştı..3 hafta önce göreve getirdiği Bülent Baturman ile bu hafta yollarını ayırmıştı Kocaeli yönetimi

Çevrimdışı Emir Demer

« Yanıtla #71 : 27.02.10, 16:16 »
Altay bugün 3:2 Kocaelisporu yendi.

Galibiyet golü daha henüz 15 yasinda olan Okay Yokusludan geldi 77.dakikada.

Cok enteresan, 15 yasinda cocuk ve Türkiyenin ikinci liginde oynuyor, takip edilmesi lazim.
« Son Düzenleme: 27.02.10, 16:16 Gönderen: Emir Demer »

Çevrimdışı Selçuk Kılınç

« Yanıtla #72 : 28.02.10, 15:29 »
Alıntı
Karabükspor kendini aştı: 4-1

Bank Asya 1. Lig'in hız kesmeyen lideri Kardemir Karabükspor'u Konyaspor da durduramadı.. Zirve takipçisi rakibi karşısında geriye düşen Karabük, 16 dakikada 4 gol attı, Süper Lig yolunda yalnız kaldı..

Bank Asya 1. Lig'in 24. haftasında lider Kardemir Karabükspor 1-0 yenik düştüğü maçta Konyaspor'u 4-1 yendi. Maçın gollerini Kardemir Karabükspor'dan 59. dakikada Yasin, 61. dakikada Emenike, 69. dakikada Ömer ve 75. dakikada Engin atarken, Konyaspor'un tek sayısı 53. dakikada Kaue da Silva'dan geldi.

Bu sonuçla K.Karabükspor puanını 56'ya yükseltirken, Konyaspor 43 puanda kaldı.

Karabükspor sadece artık matematik olarak garantileyemedi daha Süper ligi ki 3-4 haftaya oda kesinleşecek gibi, 53.'de yedikleri golü 14 dakikada 4 golle çıkardılar adamlar lig üçüncüsüyle oynadıkları maçta. Memleketimin takımı olmasa da komşu memleketimin takımıdır, ara ara maçlarına gidebilmek güzel olacak. Olurda yanına 2 tane İzmir takımınıda katıp üçü çıkarsa bu sene seneye renkli bir lig olacak umarım.

« Yanıtla #73 : 01.03.10, 10:24 »
Ulan Emenike

Çevrimdışı Emir Demer

« Yanıtla #74 : 01.03.10, 15:19 »
Bugün Adanaspor oynuyor Bucaspora karsi, Adana yenerse sirada ikinci oluyor.

Insallah galibeyetle ayrilir Adanaspor bugün, süper takimlari var gecekten.

Okan Salmaz cok yetenekli bir oyuncu, henüz 17 yasinda.

ScoutGS ForumFutbolSpor Toto Super Lig ve Milli Takımlarımız Bank Asya 1. Lig