ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#20 Juan Pablo Pino Galatasaray'da

Gönderen Konu: #20 Juan Pablo Pino Galatasaray'da  (Okunma sayısı 24623 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat Aslan

Ynt: Juan Pablo Pino Galatasaray'da.
« Yanıtla #75 : 08.07.10, 16:58 »
HIc göstermiyor. :D

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #76 : 08.07.10, 16:59 »
Taraftar olarak beni mutlu eder Serdar'ın Pino'yu zorlaması Mesut bey. :)

Rekabet iyidir takım içinde.  ;)

Bende sevinirim. Serdar´dan beklentilerim Pino´dan beklentilerimin üzerinde. Bunu Pino yu sevmedim anlaminda degilde Serdar´in yildizlasabileceginden söylüyorum.

Çevrimiçi Aykut Catal

« Yanıtla #77 : 08.07.10, 17:04 »
Bence Serdar Pino´yu zorlar sag kanatta. Ilk 11 icin cok calismasi lazim Pino´nun.
Katiliyorum, yanlis anlasilmak istemem, Pino cok iyi ve potansiyelli bir oyuncu fakat su asamada bana +2 icin yapilmis bir transfer gibi gorunuyor. Sahsi dusuncem Keita'nin yerine Cana etkisi yaratacak bir isim gelmeli diye dusunuyorum, ornegin Asamoah Gyan, Ryan Babel gibi.

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #78 : 08.07.10, 17:05 »
Bende sevinirim. Serdar´dan beklentilerim Pino´dan beklentilerimin üzerinde. Bunu Pino yu sevmedim anlaminda degilde Serdar´in yildizlasabileceginden söylüyorum.
Bu konuda sizinle aynı fikirdeyim. Serdar'ın kendini kanıtlama çabası olacaktır mutlaka, bu durum  Pino'yu da ateşleyecektir.

Yani formam garanti diyemeyecektir en azından. :)

Çevrimdışı Mesut Arslan

• Özel Sitem
« Yanıtla #79 : 08.07.10, 17:05 »
Su Gyan cok egoist bir oyuncu. Hic sevmedim bu DK sinda. Bostaki arkadaslari görmüyor. Her yerden sut deniyor. Iyi ve yetenekli oldugu belli oluyordu ama sistemi bozan oyuncu olur gelirse.

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #80 : 08.07.10, 17:06 »
Bu konuda sizinle aynı fikirdeyim. Serdar'ın kendini kanıtlama çabası olacaktır mutlaka, bu durum  Pino'yu da ateşleyecektir.

Yani formam garanti diyemeyecektir en azından. :)

Bana kalırsa eğer Arda'ya torpil yapılmazsa, Pino ve Serdar iki kanadı paylaşabiliriler.

Çevrimdışı Serdar Colak

« Yanıtla #81 : 08.07.10, 17:11 »
Biraz merak içindeyim, Pino'nun ilk 11 oyuncusu olarak transfer edilip edilmediğinden pek emin olmadığımdan dolayı.

Keita'nın yerine mi alındı, iki kanatı yedekleyebilecek rotasyon oyuncusu olarak mı alındı, yoksa Baros'un yabancı alternatifi olarak mı düşünüldü pek emin olamıyorum.

Bir de, bonservisi hakkında bir bilgi var mı? Belki kendisi için ödenen fiyattan bir çıkarım yapabiliriz.

Çevrimdışı Murat Demir

« Yanıtla #82 : 08.07.10, 17:13 »
Neden olmasın Cem. Belki Arda'yı forvet arkasında da oynatabilir hoca.

Pino ve Serdar ikisi de süratli oyuncular sonuçta. Sezon içinde mutlaka görürüz bu tarz varyasyonları eminim.

Çevrimdışı Murat Aslan

« Yanıtla #83 : 08.07.10, 17:15 »
Rifki abi 3 milyon dedi.

Çevrimdışı Osman Ekşi

« Yanıtla #84 : 08.07.10, 17:19 »
Rifki abi 3 milyon dedi.

Euro mu? Dolar mı?

Çevrimdışı Murat Aslan

« Yanıtla #85 : 08.07.10, 17:20 »
Valla demin burda bi yerde öyle yazdi diye biliyorum ama demin baktim sayfalarda göremedim  :D
Euroydu sanirim.

Çevrimdışı Burak Sacı

« Yanıtla #86 : 08.07.10, 17:25 »
Transfer açıklandıktan sonra spor gazetelerinde karşılaştırmaya başlarlar Stoch mu? Pino mu? diye. Özellikle fenerli medyanın yazacaklarını merak ediyorum.

Çevrimdışı Özgüç Aydın

« Yanıtla #87 : 08.07.10, 17:52 »
Arkadaşlar Pinoyu fazla izlememiş birisi olarak monaco forumlarında taraftarlarının tepkilerini okuyorum. Genel olarak bir çoğu Pino'nun gitmesini bir kayıp olarak görüyor ve teknik direktörleri Lacombe e ateş püskürüyor.
Ancak bazıları da Pino'nun takım oyunundan çok bireysel bir oyuncu olduğunu ve takım oyununa daha yatkın olan ama daha az yetenekli bir oyunncunun onlara daha faydalı olacağından dem vuruyolar. Anladığım kadarıyla Pino çok yetenekli ancak mental eksiklikleri olan  bir oyuncu...

Çevrimdışı Cem Koç

« Yanıtla #88 : 08.07.10, 18:05 »
Fransa ligi profesörleri var forumda. Biraz bekleyelim. Ayrıca Turan'ın ilgi alanına giriyor Güney Amerika. Ondan da bekliyoruz 3-5 satır :D

Çevrimdışı Burhan Sağsen

« Yanıtla #89 : 08.07.10, 18:43 »
Biraz merak içindeyim, Pino'nun ilk 11 oyuncusu olarak transfer edilip edilmediğinden pek emin olmadığımdan dolayı.

Keita'nın yerine mi alındı, iki kanatı yedekleyebilecek rotasyon oyuncusu olarak mı alındı, yoksa Baros'un yabancı alternatifi olarak mı düşünüldü pek emin olamıyorum.
Pino Keita'nın yerine transfer edildi, yani 11 oyuncusu olacak.. Baros'a alternatif olarak başka bir oyuncuyla görüşüyoruz..

Çevrimdışı Cihan Yerlikaya

« Yanıtla #90 : 08.07.10, 18:44 »
Hayırlı olsun, yeteneklerini sergileyebileceği ortamı bulursa ne ala, ancak yapısı kırılgan gibi, medya üzerine oynarsa başlamadan biter, sahip çıkmalıyız :)

Çevrimdışı Oğuzhan Ozan

« Yanıtla #91 : 08.07.10, 18:44 »
Pino Keita'nın yerine transfer edildi, yani 11 oyuncusu olacak.. Baros'a alternatif olarak başka bir oyuncuyla görüşüyoruz..

Burhan Bey yabancı olarak mı düşünülüyor bu alternatif?

Kadir Söküt

« Yanıtla #92 : 08.07.10, 18:44 »
Hem genç hem fiyat olarak uygun görünüyor.Çok iyi ve başarılı bir transfer Keita dan daha istikrarlı olacaktır eminim...

Çevrimdışı Ahmet Kalamış

« Yanıtla #93 : 08.07.10, 18:47 »
Fransa havası yetmiştir ona belki  ama Keita kadar hazır değil bence. Potansiyel olarak ise alabileceğimiz en iyi genç yeteneklerden biri.
Şayet tutarsa aldığımızın 3 katına uçar buralardan.

Çevrimdışı Mert Inal

« Yanıtla #94 : 08.07.10, 19:11 »
Arkadaşlar Pinoyu fazla izlememiş birisi olarak monaco forumlarında taraftarlarının tepkilerini okuyorum. Genel olarak bir çoğu Pino'nun gitmesini bir kayıp olarak görüyor ve teknik direktörleri Lacombe e ateş püskürüyor.
Ancak bazıları da Pino'nun takım oyunundan çok bireysel bir oyuncu olduğunu ve takım oyununa daha yatkın olan ama daha az yetenekli bir oyunncunun onlara daha faydalı olacağından dem vuruyolar. Anladığım kadarıyla Pino çok yetenekli ancak mental eksiklikleri olan  bir oyuncu...

Oncelikle herkese iyi gunler, burda ilk yazimi yazmak Cana'nin geldigi guzel bir gune nasipmis...Pino cok yetenekli, ama bireysel ve mental eksikleri olan bir oyuncu deyince aklima ilk gelen isim Arda Turan. Arda inanilmaz yeteneklerine ragmen bireysel zorlamalari yuzunden hem kendini cok yoruyor, hemde cogu pozisyonu basit isi yapmayarak bitiriyor. Ozel hayati, kaptanligi gibi seylerin onun kafasini ve sahada oynadigi futbolu nasil etkiledigine girmeye gerek yok...ama bu tip oyunculari takim oyununa ve sisteme uydurmak tabi Frank Rijkaard'a dusuyor. Pino genc ve hirsli bir oyuncu, dogru yonlendirmeyle cok basarili olucagini dusunuyorum. Takima kalpten oynayan, hirsli, istekli oyuncularin kazandirilmasi cok guzel, ki bu en buyuk eksigimizdi son 2 sezondur. Burdaki yoneticilere de tekrar tesekkurler bu haberleri ilk bizle paylastiklari icin...

Çevrimdışı Harun Özdemir

« Yanıtla #95 : 08.07.10, 19:15 »
Merakımı mazur görün
Acaba yönetim Pino'yu kesin diye bekletip daha iyisini mi almaya çalışıyor?
Yoksa prosedürlermi var yine?

Çevrimdışı Recep Akbulut

« Yanıtla #96 : 08.07.10, 19:17 »
Hayırlı uğurlu olsun. Umarım çok faydalı olur. Bende Cana kadar etki yapan bir transfer.:)
« Son Düzenleme: 08.07.10, 19:18 Gönderen: Recep Akbulut »

Çevrimdışı Cengiz Aktaş

« Yanıtla #97 : 08.07.10, 19:19 »
Pino için yarını bekleyin :)

Çevrimdışı Erdem Karakuş

« Yanıtla #98 : 08.07.10, 19:20 »
Pino'nun da Keita gibi oyun anlayışı konusunda problemleri olsa bile her açıdan karlıyız. 29 yaşında oyuncu yerine 23 yaşında oyuncu sahibi olduk, 8'e sattığımız oyuncunun yerini 3'e doldurduk. Ayrıca oyuncunun yaşı genç, bazı eksik yönleri törpülenebilir yani. Keita bu açıdan imkansız bir oyuncuydu.

Çevrimdışı Sezer Yılmazer

« Yanıtla #99 : 08.07.10, 19:32 »
Cem,

O is olmayacak sanirim. Klubunu istedigimiz noktaya getirememisiz.

Ama bir kisi daha alinacak orta sahaya.

Kimdir abi o olmayacak isim ? Merak ettim doğrusu...

ScoutGS ForumGalatasarayYönetim, Teknik Heyetlerimiz ve Sporcularımız#20 Juan Pablo Pino Galatasaray'da